معرفی و دانلود کتاب ما به آینده نیز می‌خندیم + خلاصه رایگان

۳.۸ امتیاز(از ۴ رأی)
هادی فتاحی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ما به آینده نیز می‌خندیم

آهسته برُده است به تاراج، هستی‌ام دستی که شد به دست تو محتاج، هستی‌ام! یک سوزنی به حرمت این رَخت پاره نیست بخشیده‌ام به حرمت این کاج، هستی‌ام جانم به سینه آمد و از سینه ام به لب گویی که سینه می‌کند اخراج، هستی‌ام مستم میان کوچه و از آبرو نماند تا خورده در کنار تو قیقاج، هستی‌ام پا روی بال هر مَلَکی می‌زند، ولی با من سفر نموده به معراج، هستی‌ام پروانه‌ها به طوف دو چشمت روانه‌اند نذر طواف زمزم حُجّاج، هستی‌ام

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ما به آینده نیز می‌خندیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابما به آینده نیز می‌خندیم
موضوعشعر معاصر
نویسندههادی فتاحی
انتشاراتانتشارات اقلیما
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۹/۰۱
فرمت کتابEPUB

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۴/۲۸

کتاب پنجاه و پنجم برنامه مطالعه از کتابخانه همگانی کتاب خوبی بود با اشعاری زیبا و دلنشین. ۱۰ بریده از کتاب به اشتراک گذاشتم برای دوستان. و دیگر هیچ

۱۳۹۷/۰۵/۲۸

*دل بریدن یا ربودن از تورا من دوست تر دارم * کوتاه، زیبا ودلنشین

کاربر 11984210
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۳۱

عالییییی بود بسیاااار اشعار زیبا و دلنشینی داشت و دایره لغات فوق العاده زیبایی داشت✨

بریده‌هایی از کتاب

آلوین (هاجیك) ツ
قاصدک هستم که پیغامِ سلام آورده‌ام
سیّد جواد
لحظه‌ی شیرینِ بودن با تو را من دوست‌تر دارم شعر آیینی سرودن با تو را من دوست‌تر دارم بعد‌یک طوفان وحشی از هجومی‌‌سخت ویرانگر خاک رسوایی زدودن با تو را من دوست‌تر دارم در فراغت‌های دیدارت که پلکی فرصتش باشد صحبت از عاشق نمودن با تو را من دوست‌تر دارم تا تو در بازار من شاخص شدی ای سنگ معیارم دل بریدن‌یا ربودن از تو را من دوست‌تر دارم
نمانده لانه برایش کبوتر عمرم صد آفرین به چنین آه آتش افروزی
دنیا به چشم کوچکت اهل ریا و، خود آهسته‌تر نخوانده ای الله اکبرت