معرفی و دانلود کتاب پدر اسلاگ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پدر اسلاگ
off
٪۴۰

کتاب پدر اسلاگ

نوع کتاب
۳.۸(از ۹ امتیاز)
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب پدر اسلاگ

از متن کتاب: اسلاگ و دوستش دیوی در یکی از خیابان‌های شهر مردی ژولیده را می‌بینند و اسلاگ گمان می‌کند که او پدرش است. اما پدر او که مرده است! اسلاگ معتقد است پدرش به او گفته که بر می‌گردد، آن هم در بهار. ولی انگار واقعیت دارد و پدر او برگشته است. پدرِ اسلاگ رفتگر بود. مردی لاغر با صورتی چروکیده و یک کلاه چرب که همیشه پشت ماشین زباله‌ها آویزان بود و سطل‌های زباله را روی شانه‌اش می‌گذاشت و زباله آنها را پشت ماشین خالی می‌کرد. تا اینکه او بیمار می‌شود و دکترهای بیمارستان اول شست پای او ، بعد مچ پایش و بعد تا نصف رانش را قطع کردند. اسلاگ می‌گفت مادرش حدس می‌زند که میکروب از سطل زباله‌ها بهش سرایت کرده است. اما مادر می‌گفت که همه‌اش به خاطر سیگار است.... دیوید آلموند نویسنده انگلیسی تا کنون جوایز معتبری گرفته است. وی در سال ۲۰۱۰ جایزه جهانی هانس کریستین آندرسن را از آن خود کرد. از این نویسنده تا کنون کتاب‌های «اسکلیگ و بچه‌ها » و «چشم بهشتی» با ترجمه خانم نسرین وکیلی منتشر شده است که برنده جایزه شورای کتاب کودک و برگزیده چهارمین دوره جشنواره کتاب‌های برتر انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پدر اسلاگ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:پدر اسلاگ
موضوع:داستان کودک و نوجوانان، دانستنی‌های کودک و نوجوان، شعر کودک و نوجوان
نویسنده:دیوید آلموند
مترجم:نسرین وکیلی
انتشارات:گروه انتشاراتی ققنوس
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۲/۰۸/۰۱
فرمت کتاب:PDF
حجم فایل کتاب:۱۰.۲۹ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۰۰-۶۷۵۳-۳۸-۶
تعداد صفحه‌ها:۶۵ صفحه
قیمت کتاب:۴۰۵۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

مانا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۱/۱۲

قشنگه. به خوندش می ارزه

۱
یسری
۱۳۹۵/۰۹/۲۰

عالی بود.

۰
آتنا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۹/۲۶

یه داستان کوتاه اما خوندنی

۰
saeede74
۱۴۰۵/۰۱/۰۴

بدنیست، به یک بار خوندنش میارزه!به اعتبار اسم دیوید آلموند. بعد اتمام داستان یک بار دیگه برگشتم و این بار فقط تصویرگری‌هاشو نگاه کردم.تصاویر بااحساسی داشت.

۰