معرفی و دانلود کتاب کوکی‌های خوشمزه‌ی من pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آذرفر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کوکی‌های خوشمزه‌ی من

در کتاب کوکی‌های خوشمزه من اثر رویا ستورده دسترو پخت چندین نوع کوکی خوشمزه را فرامی‌گیرید.

رویا ستوده مدرک کارشناسی شیمی کاربردی و کارشناسی و اشد مهندسی پزشکی دارد. او ۱۰ مدرک کاربردی از سازمان فنی و حرفه‌ای گرفته که شیرینی‌پزی یکی از آنها است. ستوده در برنامه‌های مختلف تلوزیونی و آموزشی حضور داشته و مدرس رادیو تلوزیون است.

رویا ستوده در این کتاب تجربیات خود را در زمینه پخت انواع کوکی با طعم‌ها و دستورهای مختلف اعم از کوکی‌های رژیمی با شیرین‌کننده‌های طبیعی و کوکی کتوژنیک، با شما سهیم شده است.

خواندن کتاب کوکی‌های خوشمزه‌ی من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به شیرینی‌پزی و آشپزی مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کوکی‌های خوشمزه‌ی من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکوکی‌های خوشمزه‌ی من

رقیه فریدونی
۱۴۰۰/۰۳/۲۳

عالیه❤️❤️❤️

۱۴۰۵/۰۱/۱۳

بنده ۳ مدل کوکی پختم و بسیار مطبوع و خوشمزه شد فرمول های کتاب بسیار دقیق بود کتاب حتما بخرید

محدثه قراخانلو
۱۴۰۵/۰۱/۰۳

عکس های وسوسه انگیز از هر دستور پخت داره انواع کوکی رو گفته که حتما از چندتاش خوشتون میاد و به نظرم خیلی خوبه چرا بجای خریدن دوره از فضای مجازی کتاب نخریم؟

alireza sabaghi
۱۴۰۵/۰۱/۱۴

سلام بنظرم توضیحات کافی نیست، نمی‌دونم چرا متن و تصاویر برای من مثل عکس سی تی اسکن سیاه و نقره ای نمایش داده میشه، من قبل خرید نمونه رو باز کردم که همینطور بود با خودم فکر کردم شاید محدودیتی...بیشتر

کتاب خوان ممتاز
۱۴۰۴/۱۲/۲۸

خوبه ولی عالی هم نیست...

شادی
۱۴۰۴/۱۲/۲۶

سلام کتاب شامل کوکی هایی بسیار خوشمزه است ولی احتیاج به توضیحات بیشتر دارد اگر به تازگی شروع به پختن کوکی کرده اید مناسب نیست

🌱Dazay🌱
۱۴۰۴/۱۲/۲۰

کتاب خوبی بود اما ایکاش شیرینی های متنوع تری داشت

۱۴۰۴/۱۰/۲۹

خیلی ممنونم عالی بود

((: noor
۱۴۰۱/۱۱/۲۱

رسپی کوکی نعنا برام جالب بود :)