معرفی و دانلود کتاب سفر هشتاد روزه دور دنیا + خلاصه رایگان

۳.۹ امتیاز(از ۱۵ رأی)
ژول ورن، محمدحسین فروغی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سفر هشتاد روزه دور دنیا

ژول گابریل ورن(۱۹۰۵-۱۸۲۸) نویسنده، شاعر و نمایش‌نامه‌نویس فرانسوی است. وی بیش‌تر شهرتش را مدیون داستان‌های علمی–تخیلی است. ژول‌ ورن در رشته حقوق به تحصیل پرداخت اما ذوق نمایشنامه‌نویسی و رمان‌نویسی او را بر آن داشت که به سمت ادبیات جلب شود. هنر بزرگ و ارزشمند ژول‌ ورن در این است که توانسته با عباراتی ساده، مطالب علمی و جغرافیایی نقاط مختلف جهان را به صورت رمان درآورد و خوانندگانش را به شگفتی‌های دانش و جغرافیای مناطق گوناگون دنیا آشنا سازد. وی در داستان‌های تخیلی و علمی خود به صورت عجیبی بسیاری از پیشرفت‌های علمی و اکتشافی قرن بیستم را پیش‌بینی کرد و هنگامی از سفر به فضا و سیاحت زیر دریاها در داستان‌های خود سخن گفت که هنوز بشر نتوانسته بود وسیله و امکان چنین سفرهایی را مهیا کند. بدین مناسبت به او لقب پدر داستان‌های علمی - تخیلی دادند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سفر هشتاد روزه دور دنیا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسفر هشتاد روزه دور دنیا
برچسبمجموعه اقتباس سینمایی، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸

لونا لاوگود
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۰۷/۰۶

ترجمه کتاب برای سال ۱۳۱۷ هست..و برای دانشجویان ادبیات فارسی کتاب مناسبی برای مطالعه و تحقیق هستش..بسیار قدیمی و لغات عربی و سنگین که خواندن کتاب رو سخت میکنه..اما خب نمیشه منکر این هم شد که نمونه ای خاص و...بیشتر

miss ins
۱۳۹۵/۰۶/۰۸

من این کتاب رو از طاقچه نگرفتم ، بلکه نسخه فیزیکیش رو تهیه کردم که اثر این مترجم نیست فوق العاده س فوق العاده ، میتونم به جرات بگم بهترییییین کتابی بود که در تمام عمرم خوندم

SINA

۱۳۹۵/۰۶/۲۲

آثار ژول ورن خیلی خوبن ادم رو با خودشون همراه میکنند

اميد
۱۳۹۵/۰۶/۱۳

ترجمه اش خیلی قدیمی است و ایراد زیادی داره و کلمات عربی توش زیاد استفاده که ترجمش رو خراب کرده ولی با همه این حرف ها کتاب عالی است اون رو به همه پیشنهاد میکنم

suzume

۱۳۹۵/۰۸/۰۵

😃😚😚😚

محمد مهدی
۱۳۹۵/۰۷/۰۵

برید دانلود کنید از سایت مفته دیگه به اینا پول ندید ک خارجین پولش میره تو جیب تاقچه

Mahdir421

چطوره منم بگیرمش