خواندن نظراتمعرفی کتاب آموزش خودمراقبتی؛ راهنمای والدین برای محافظت کودکان در برابر سواستفاده جنسی
کتاب «آموزش خود مراقبتی» نوشته جاینین ساندرز، راهنمای والدین برای محافظت کودکان در برابر سوءاستفاده جنسی است که اطلاعات زیادی درمورد نحوه خود مراقبتی کودکان و حفاظت آنها در مقابل سوء استفاده جنسی به والدین میدهد.
جاینین ساندرز معلمی با تجربه و نویسنده کتاب "ترویج سواد خواندن و نوشتن" (انتشارات کپستون کلاس روم در آمریکا) میباشد، نویسنده بیش از ۱۰۰ کتاب برای کودکان و ناشر مطالب آموزشی و دارای ۳ فرزند است. او نویسنده کتابی درباره لمس امن یا ناامن کودکان با عنوان "بعضی رازها نباید مخفی بمانند" و کتابی در حوزه احترام گذاشتن به حد و مرزهای شخصی با عنوان "نه یعنی نه" است. او از آموزش خودمراقبتی در مدارس و خانه حمایت میکند. همچنین وبلاگها و مقالاتی در زمینه آموزش خودمراقبتی نوشته است و بسته آموزش حمایت از کودکان را در کتاب "بعضی رازها نباید مخفی بمانند" منتشر کرده است.
این کتاب را به تمامی افراد مهم زندگی خود، به ویژه آنها که در شرف بچهدار شدن هستند، هدیه دهید.
فرزندپروری آگاهانه
عالیه هیبتی
۳۶۵ روش برای تقویت اعتماد به نفس در کودکانشیلا الیسن
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجواناناشرف راضی
آدمها با هم فرق میکنند؛ راهنمایی برای پیشداوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوتها (جلد بیست و دوم)کریستین آدامز
دیگر از قلدرها نمیترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)جی.اس. جکسون
عصبانیشدن همیشه بد نیستمایکلین ماندی
کلیدهای پرورش مهارت دوستیابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه حلهای آن)میشل بربا
اصول برقراری رابطه انسانی با کودک و نوجوان احمد بهپژوه
نوزاد جدید در راه استامیلی منندز آپونته
۱۰ روز تا داشتن کودکی سازگارتر و آرامترجفری برنشتاین
مهارتهای زندگی برای کودکانمژگان کلهر
خانواده مهمتر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزشتر است (مهارتهای زندگی جلد بیست و سوم)جی. اس. جکسون
چه گونه بدون کتک زدن و فریاد کشیدن فرزند خود را تربیت کنیمباربارا آندل
هدف در مدیریت راهبردی فرهنگی کشورمهدی ناظمی اردکانی
عوامل موثر بر بهبود زندگی خانوادگیمرتضی منادی
بازی درمانی در کودکان طیف اتیسممحمد مرادی
معرفی و کاربرد مداخله مبتنی بر نظریه خودتعیین گریفرهاد تنهای رشوانلو
کتاب واقعا آموزنده بود به نظرم همهی پدر و مادرها و یا حتی اونهایی که ازدواج نکردند ولی به هرحال یک روز پدر یا مادر میشوند باید کتاب را مطالعه کنند.
بسیار کتاب کاربردی و مفیدی بود، به همه والدین و حتی خانواده های درجه یک کودکان پیشنهادش میدم.
کتاب مفیدی بود و هرررر پدرمادری اونو باید بخونن. ولی آموزش هایی که باید به والدین داده بشه برای بهبود روابط وتربیت کودک خیلی محدود بود.و از مثال های عینی استفاده نکرده بود.مثلا در کتاب گفته پدر مادر باید با
بسیار کاربردی و مفیده . حتی ضروریه که والدین این کتابو بخونن.