کتاب ای وای! حالا میتوانم چه کارهایی بکنم؟ جلد ۴
معرفی کتاب ای وای! حالا میتوانم چه کارهایی بکنم؟ جلد ۴
کتاب ای وای! حالا میتوانم چه کارهایی بکنم؟ جلد چهارم از مجموعه پرورش مهارتهای اخلاقی و اجتماعی برای کودکان است که به منظور پرورش مهارتهای حفظ آرامش و مدیریت احساسات نوشته شده است. کریستین شواب و کاساندرا فلورا نویسندگان آن و لیلا کاشانی وحید مترجم آن است. این کتاب از محصولات انتشارات مهرسا است.
دربارهی کتاب ای وای! حالا میتوانم چه کارهایی بکنم؟
تصمیماتی که شما میگیرید از روی عقل و منطق است یا احساسات؟ حفظ آرامش خودتان و توانایی مدیریت احساسات منفی چقدر برایتان اهمیت دارد؟ کریستین شواب و کاساندرا فلورا در کتاب ای وای! حالا میتوانم چه کارهایی بکنم؟ به موضوع حفظ آرامش و مدیریت احساسات پرداختهاند. مسالهای که اگر از کودکی به آن پرداخته شود و بچهها روشهای مدیریت احساسات منفی را بیاموزند، به آنها کمک میکند تا در آینده نیز بتوانند در شرایط و موقعیتهای دشوار، آرامش خودشان را حفظ کنند و ظرفیت روانی وجودشان را بالا ببرند. این مساله هم مثل بقیه مسائل یک مهارت است که با تمرین مداوم میتوان به آن دست یافت.
کتاب ای وای! حالا میتوانم چه کارهایی بکنم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب ای وای! حالا میتوانم چه کارهایی بکنم؟ برای کودکان سن پیش از دبستان و کودکانی که به مدرسه میروند نوشته شده است. اگر مربی یا والد هستید و دوست دارید بتوانید دربارهی موضوع مدیریت احساسات با کودکتان گفتگو کنید یا فعالیتهایی انجام بدهید، از کتاب ای وای! حالا میتوانم چه کارهایی بکنم؟ استفاده کنید.
جملاتی از کتاب ای وای! حالا میتوانم چه کارهایی بکنم؟
بعضی وقتها ناراحتم. وقتی حالم خوب نیست، سرم و دلم درد میکند. اشکالی ندارد که گاهی ناراحت باشیم. وقتی ناراحتم، خیلی مهم است که احساسهایم را کنترل کنم.
در این مواقع، تلاش میکنم دربارهی اینکه چگونه احساسهایم را نشــان دهم و چگونه رفتار کنم، تصمیمهای درستی بگیرم. من میتوانم با آرامش، از کلمات مناسب استفاده کنم و احساسم را به دیگران بگویم. میتوانم نفس عمیق بکشم و از ۱ تا ۱۰ بشمارم. میتوانم با یک بزرگتر صحبت کنم. میتوانم با آرامش احساسهایم را بیان کنم. میتوانم از دیگران بخواهم چند لحظه به من فرصت بدهند تا آرام شوم و فکر کنم.
فهرست
- وقتی ناراحت هستم