معرفی و دانلود کتاب از ما بریده‌ها (مجموعه آنچه گذشت جلد پنجم) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب از ما بریده‌ها (مجموعه آنچه گذشت جلد پنجم)subscriptionAvailable

کتاب از ما بریده‌ها (مجموعه آنچه گذشت جلد پنجم)

۴.۵ امتیاز(از ۲ رأی)
رضا اکبری آهنگر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از ما بریده‌ها (مجموعه آنچه گذشت جلد پنجم)

«از ما بریده‌ها» جلد پنجم از مجموعهٔ هشت جلدی «آنچه گذشت» سوره مهر است. این مجموعه تلاشی چهار ساله است برای توصیف و تحلیلی جدید در تاریخ‌نگاری معاصر که بر مبنایِ دشمن‌شناسی در اسلام تهیه و تنظیم گردیده است. در این هشت جلد تلاش شده با شیوه‌ای جدید ابعاد پیچیدهٔ رفتار علیه حاکمیت توحیدی، از درون حاکمیت و تابعین آن در ساحت‌های گوناگون مورد کاوش قرار گیرد و برای این کار از روابط نشانه‌شناسانه در ارائه مفاهیم استفاده شده و موضوعات از وجوه گوناگون و به شکل مجموعه مقالات کوتاه مورد بررسی قرار گرفته است، حاصل مجموع مطالب ارائه شده؛ فهمی از دشمنی علیه یک حقیقت تاریخی و تحلیلی مستند بر جریان تاریخ انقلاب اسلامی در وجوه گوناگون است؛ شخصیت‌های علیه حاکمیت و تطوّر و تبدیل آن‌ها، جریان‌های سیاسی و تحولات و دیدگاه‌ها، شخصیت‌های انقلابی و پیشرو در تبیین انقلاب اسلامی با دیدگاهی جهانی، که به مقابله با این دشمنی پرداخته و شهید شده‌اند. در جلد پنجم این مجموعه به چهار نفر از جداشدگان از جریان انقلاب اسلامی پرداخته شده است. دکتر ابراهیم یزدی، ابوالحسن بنی‌صدر، عبدالکرسم سروش و میرحسین موسوی.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از ما بریده‌ها (مجموعه آنچه گذشت جلد پنجم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز ما بریده‌ها (مجموعه آنچه گذشت جلد پنجم)
موضوععلوم سیاسی و روابط بین‌الملل، تاریخ معاصر ایران
نویسندهرضا اکبری آهنگر
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۱۰/۱۶
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه آنچه گذشت، مجموعه خاورمیانه

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

محمدحسین آریان
"از جانب سازمان مجاهدین (خلق)، امام خمینی کاندیدای ریاست‌جمهوری شد." در پایین این تیتر بیانیهٔ سازمان مجاهدین خلق به چاپ رسیده بود که در آن پس از اشاره به تصمیم سازمان مبنی بر کاندیدا نمودن آیت‌الله طالقانی، و منتفی شدن این تصمیم با رحلت ایشان، از امام خمینی به عنوان "شایسته‌ترین انتخاب برای تصدی مقام ریاست‌جمهوری" نام برده شده بود.
برای تاریخ می‌گویم: خاطرات محسن رفیق‌دوست
سعید علامیان
در لباس مرجعیت (مجموعه آنچه گذشت جلد دوم)
سیدمحمدحسین آل صاحب فصول
همه چیز درباره جنگ (جلد اول)
مرتضی سرهنگی
یادداشت‌های سفر شهید صیاد شیرازی
محسن کاظمی
رؤیای آمریکایی؛ بازخوانی پرونده‌ی جنگ نیابتی ایالات متحده علیه ایران
گل‌علی بابایی
پرسش ها و پاسخ های تاریخی (جلد سوم)
مهدی پیشوایی
شخصیت شناسی تاریخ معاصر
یعقوب توکلی
نگاهی به تاریخچه و تفکرات جریانات «شبه‌حجتیه‌ای» (مجموعه‌ی آنچه گذشت جلد چهارم)
رضا اکبری آهنگر
شهیدان دیالمه و آیت در چند پرده (مجموعه‌ی آنچه گذشت جلد هفتم)
وحید خضاب
آزادترین مرد جهان
راشد جعفر پور کلوری
پروانه‌ای که سوخت؛ روایتی داستانی از زندگی شهید سید مجتبی نواب صفوی (قهرمانان انقلاب ۴)
سارا عرفانی
مقدمه‌ای بر جریان‌شناسی اسلامی افغانستان
اسماعیل باقری
حماسه ۶ بهمن مردم آمل
زهرا نبوی
سال های بنفش
مهدی مهرپور
مجموعه اعترافات فتنه هشتاد و هشت (جلد اول)
سلمان علوی نیک
بهای بالای مادی گرایی