کتاب گرگ و میش غروب
نویسنده:هکتور هیو مونرو (ساکی)
مترجم:وفا کشاورزی
انتشارات:خانه داستان چوک
امتیاز:
از ۳۷۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب گرگ و میش غروب
«گرگ و میش غروب» داستان کوتاهی نوشته هکتور هیو مونرو (ساکی)، نویسنده و روزنامهنگار اسکاتلندی و از مجموعه «مطالعه در وقت اضافه» است.
مجموعه «مطالعه در وقت اضافه» با این هدف فراهم شده است تا کاربران طاقچه بتوانند در عرض چند دقیقه یک داستان کوتاه از نویسندگان ایران و جهان را بخوانند. امیدواریم این داستانهای کوتاه بتواند کمکی کوچک به پربارترکردن دقایق زندگی داشته باشد.
دقایقی کوتاه که در میان روزمرگیها، دقایقی زیباتر و ارزشمندتر باشد و در میان لحظات خوبمان جای بگیرد.
داستانهای ساکی بازتابدهندهٔ اوضاع اجتماعی و فرهنگی زمان پادشاهی ادوارد هفتم هستند و با لحنی طنزآمیز به تمسخر تظاهرها، حماقتها و نامهربانیهای اجتماع میپردازند.
رایگان
نویسنده با روایتی طنزمانند در ابتدا فردی را قضاوت میکند بعد خود را از برای قضاوتی که کرده سرزنش میکند و سرانجام شما را به این نتیجه میرساند که حق دارید گاهی برخی را قضاوت کنید.
خیلی جالب بود و خیلی جالب تر تموم شد
داستان بسیار زیبا بود. آروم آروم داخل فضای کتاب فرو رفتم و دیگه اصلا نیاز نداشتم که بدونم شخصیت اصلی چه هویتی داشته... همه چیز در حال اتفاق می افتاد! حتما بخونید :))) لذت خواهید برد :))
وجدانن طاقچه رو شبکه اجتماعی کنید من با اینکه هم اینستا دارم هم تویتر تا حالا 45 تا کامنت نگرفته بودم😁😁😁
توصیف حال و هوای انسانها با توصیف حال و هوای گرگ و میش غروب بطرز ماهرانه ای در هم آمیخته و اندیشه و حس و حال خواننده رو خیلی هنرمندانه پرواز میده
واقعا خیلی زیبا و روان بود عالی
آخر داستان خیلی جالبه
به نظر من جذابیت یک داستان کوتاه داشت فقط یکم پیچیده بود که چند بار بخونی متوجه میشی ولی به نظرم اگه این کتاب رو بخوانید وقت ارزشمندتون هدر نمی ره
واقعاً زیبا بود
جالب بود