کتاب مفاهیم شیگرایی و پیادهسازی آنها با زبانهای #C++ ،C جاوا و پایتون
معرفی کتاب مفاهیم شیگرایی و پیادهسازی آنها با زبانهای #C++ ،C جاوا و پایتون
دیدگاه شیگرایی از اواسط دهه ۱۹۷۰ تا اواخر ۱۹۸۰مطرح گردید. در این دوران تلاشهای زیادی برای ایجاد روشهای تحلیل و طراحی شیگرا صورت پذیرفت. در نتیجه این تلاشها بود که در طول ۵ سال (یعنی ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۴)، تعداد متدلوژیهای شیگرا از کمتر از ۱۰ متدلوژی به بیش از ۵۰ متدلوژی رسید. تکثیر متدلوژیها و زبانهای شیگرایی و رقابت بین اینها به حدی بود که این دوران به عنوان «جنگ متدلوژیها» لقب گرفت.
از یک طرف کاربران از متدلوژیهای موجود خسته شده بودند، زیرا مجبور بودند از میان روشهای مختلف شبیه به هم که تفاوت کمی در قدرت و قابلیت داشتند یکی را انتخاب کنند. بسیاری از این روشها، مفاهیم مشترک شیگرایی را در قالبهای مختلف بیان میکردند که این واگرایی و نبودن توافق میان این زبانها، کاربران تازه کار را از دنیای شیگرایی زده میکرد و آنها را از این حیطه دور میساخت. عدم وجود یک زبان استاندارد، برای فروشندگان محصولات نرم افزاری نیز مشکلات زیادی ایجاد کرده بود.
برنامهنویسی شیگرا در اوایل دهه ۱۹۷۰ توسط آلن کی Alan Kay طراحی شد. یعنی اولین قدمهای این سبک برنامه نویسی توسط آلن کی برداشته شده است.
برنامهنویسی شیگرا شیوه نوینی است که در آن میتوان قطعاتی را ایجاد کرد و در برنامههای مختلف مورد استفاده قرار داد. قابلیت خوانایی برنامههایی که در این روش نوشته میشوند بالا بوده، تست، عیبیابی و اصلاح آنها آسان است.
این کتاب شامل ۸ فصل است که فصلهای اول تا چهارم، مفاهیم از قبیل پیچیدگی، شیگرایی، کلاسها، انتزاع و وراثت را مورد بررسی قرار میدهد. فصلهای چهارم تا هشتم به ترتیب مفاهیم بیان شده را با زبانهای C++، C#، جاوا و پایتون پیادهسازی میکند.
حجم
۸٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۹۶ صفحه
حجم
۸٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۹۶ صفحه