دانلود و خرید کتاب یادگیری ماشین با R آبهیجیت قاتاک ترجمه رمضان عباس نژادورزی
تصویر جلد کتاب یادگیری ماشین با R

کتاب یادگیری ماشین با R

معرفی کتاب یادگیری ماشین با R

کتاب یادگیری ماشین با R نوشته آبهیجیت قاتاک در مورد داده‌کاوی و یادگیری ماشین است که به ما کمک می‌کند تا الگوها و روابط ناشناخته در مورد داده‌ها را کشف کنیم. این کتاب را با ترجمه رمضان عباس نژادورزی، مژگان الیکایی آهاری و جواد وحیدی می‌خوانید.

درباره کتاب یادگیری ماشین با R

به طور کلی یادگیری ماشین، در مورد داده‌کاوی و یادگیری ماشین است که به ما کمک می‌کند تا الگوها و روابط ناشناخته در مورد داده‌ها را کشف کنیم. به این ترتیب می‌توان گفت که یادگیری ماشین فرایند کشف خودکار الگوهای و روندهای داده است که فراتر از یک آنالیز ساده نیاز دارند. نباید فراموش کرد که یادگیری ماشین ارتباط تنگاتنگی با هوش مصنوعی دارد. اما R چیست؟ R یک زبان برنامه‌نویسی آماری منبع باز با هدف ایجاد تجزیه‌وتحلیل از داده‌های تجربی و شبیه‌سازی‌شده در علوم قابل‌تولید است.

کتاب یادگیری ماشین با R سه فصل دارد. فصل اول شامل مبانی یادگیری ماشین است و فصول بعدی به تفسیر ریاضی الگوریتم‌های مختلف در رگرسیون، طبقه‌بندی و خوشه‌بندی می‌پردازد. این فصل‌ها به جزئیات یادگیری با ناظر و بدون ناظر می‌پردازند و از طریق یک چارچوب ریاضی، نحوه کار الگوریتم‌های مربوطه را موردبحث قرار می‌دهند.

کتاب یادگیری ماشین با R را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب هم برای افراد تازه کار و هم برای متخصصان در نظر گرفته‌شده است. اگر خواننده کمی با کدهای R آشنا باشد، این کتاب برای او مفید و کمک‌کننده است.

هوش مصنوعی
حل مسائل برنامه‌نویسی پیشرفته با پایتون
آمار و احتمالات مهندسی
حل مسائل ساختمان داده با پایتون
رمضان عباس نژادورزی
حل مسائل پایتون (حل ۶۵۰ برنامه - مرجع کامل)
رمضان عباس نژادورزی
یادگیری ماشین عملی با Scikit-Learn ،Keras و TensorFlow
اورلین جرون
حمداله غمکین مصطفالو
معادلات دیفرانسیل
گرافیک رایانه‌ای با زبان برنامه‌نویسی #C
رمضان عباس نژادورزی
طراحی واسط کاربری با پایتون (Tkinter)
نخستین درس در بهینه‌سازی غیرخطی
جواد وحیدی
آموزش گام‌به‌گام برنامه‌نویسی گرافیک در پایتون
رمضان عباس نژادورزی
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی با رویکرد الگوریتم و فلوچارت، پیاده‌سازی شده با پایتون
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است