معرفی و دانلود کتاب سرود کریسمس (خلاصه کتاب) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب سرود کریسمس (خلاصه کتاب)

کتاب سرود کریسمس (خلاصه کتاب)

۴.۹(از ۱۱ امتیاز)

معرفی کتاب سرود کریسمس (خلاصه کتاب)

«سرود کریسمس» برای اولین بار در سال ۱۸۴۳ و دقیقا در کریسمس منتشر شد و تا کنون جزء پرفروشترین کتاب‌های حوزه داستان در سراسر جهان بوده است. سرود کریسمس داستانی در مورد پیرمرد خسیس و سنگدلی به نام اسکروچ است که بسیار ثروتمند است اما بداخلاقی‌اش باعث شده تا هیچکس را در کنارش نداشته باشد؛ تا اینکه دقیقا در شب کریسمس با دیدن روح شریکش اتفاق‌های عجیبی را تجربه می‌کند. ریتم فوق‌العاده جذاب این داستان باعث شده تا چندین فیلم و انیمیشن از آن تولید شود. چارلز دیکنز، برجسته‌ترین نویسنده عصر ویکتوریایی و تاثیرگذارترین نویسنده بعد از شکسپیر است. در تمام رمان‌های او می‌توان تلفیقی از خیال‌پردازی، واقعیت‌های اجتماعی و دوران کودکی خودش را دید. رمان‌های دیکنز غالبا شما را در گوشه‌ای از داستان با اتفاقات ناگهانی شگفت‌زده می‌کنند و در پایان حقیقتی را به شما نشان می‌دهند که کامل درک می‌کنید. در تمام رمان‌های چارلز دیکنز می‌توانید تقابل شخصیت‌های سفید و آرمانگرا را با افراد سیاه و بدذات ببینید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سرود کریسمس (خلاصه کتاب) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سرود کریسمس (خلاصه کتاب)
عنوان انگلیسی:A Christmas Carol
حجم فایل کتاب:۰.۸۸ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۱۳۵ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۸۰۰ تومان
برچسب:مجموعه میکروکتاب، مجموعه کریسمس، خلاصه کتاب
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی سرود کریسمس (خلاصه کتاب)

بیسیمچی
۱۳۹۷/۱۰/۲۸

یک داستان کاملا اسلامی...

جیمی جیم

۱۳۹۹/۰۱/۲۱

من این کتاب رو خوندم عالیه حتما بخونید

Moon
۱۴۰۱/۱۰/۰۶

کتابی کوتاه و قابل تامل ، که مهربانی را می‌ستاید. مهربانی و سخاوتمندی را آن زمان که فرصتش را داری ، دریاب

fan__boy 2008
۱۴۰۱/۰۳/۰۳

داستان زیبایی بود

hanii
۱۳۹۹/۰۳/۲۶

عالی بود

بریده‌هایی از کتاب

هر کس که در دنیا از کمک به دیگران سرپیچی کند، در جهان مرگ تا ابد سرگردان می‌ماند و زنجیرهایی را که به دست خودش بافته است به پا می‌کشد.