معرفی و دانلود کتاب انقلاب خاموش + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات نظری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب انقلاب خاموش

«انقلاب خاموش؛ تحلیل و بررسی دگرگونی‌های رنگین در جهان» نوشته محمدحسین قربانی‌زواره، کتابی است که بررسی تحلیلی انواع انقلاب‌های خاموش در جهان، همچون انقلاب‌های رنگین، انقلاب‌های مخملین و براندازی‌های نرم می‌پردازد. این کتاب چهار فصل دارد. فصل اول به کلیاتی همچون تعریف دولت و ملت و مفهوم انقلاب، جنگ سرد و تاثیر انقلاب‌های اجتماعی می‌پردازد. در فصل دوم ساختار انقلاب‌های خاموش و مبانی، روش‌ها و بازیگران انقلاب‌های رنگین و مخملین بررسی می‌شوند. فصل سوم به مقایسه میان انقلاب‌های کلاسیک و خاموش می‌پردازد و ارکان شکلی این دو انقلاب را تشریح می‌کند. و فصل چهارم که گسترده‌ترین بخش کتاب است به بررسی ماهیت واقعی انقلاب‌های خاموش می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب انقلاب خاموش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابانقلاب خاموش
موضوعجامعه‌شناسی، علوم سیاسی و روابط بین‌الملل، تاریخ جهان
نویسندهمحمدحسین قربانی زواره
انتشاراتانتشارات نظری
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۹/۱۴
فرمت کتابEPUB

rad
۱۳۹۷/۱۰/۰۶

کتاب خوب ،عالی و بسیار تحلیلی در خصوص جنگ نرم و فروپاشی کشورها توسط ابرقدرت هاست

معصوم زاده
۱۴۰۱/۰۷/۱۹

اطلاعات عمومی خوبی در مورد پشت پرده ی براندازی حکومت های دیکتاتوری به مخاطب خود میدهد ..