دانلود و خرید کتاب ماهیت داعش محمدحسین قربانی زواره

معرفی کتاب ماهیت داعش

«ماهیت داعش» کتابی نوشته محمد حسین قربانی زواره است. داعش را می‌توان سازمانی با تفکرات و ایدئولوژی سلفی تکفیری معرفی کرد که؛ تکفیر نمودن شیعیان جهان جزء وظایف ذاتی آنان بشمار می‌رود. توسعه و گسترش اقدامات این گروه در حال حاضر یکی از مهم‌ترین مقوله‌ها و معضلات خاورمیانه به‌ویژه غرب و جنوب غرب آسیاست. گروه‌های تکفیری سلفی با اتخاذ راهبردهای افراط‌گرایانه دینی، ضمن نابودی دشمنان خود تمامی آنان را کافر و از بین بردن این افراد را بر خود مباح دانسته‌اند. گروهک تروریستی داعش علاوه بر تهدید تمامی کشورها، عامل تهدید بسیار جدی برای امنیت پایدار جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود که در همین راستا شناخت و بررسی دقیق این سازمان از بعد امنیتی و نظامی دارای اولویت فراوانی است؛ از همین سو کتاب تهیه‌شده در قالب چندین فصل و بخش تخصص تلاش دارد تا موضوعات و مسائل مهمی ازجمله ایدئولوژی و فلسفه وجودی داعش را به‌طور کامل موردبررسی دقیق قرار دهد.
جون خادم المهدی
۱۳۹۹/۰۱/۳۱

کتاب بسیار عالی بود .

نازبانو
۱۳۹۷/۰۸/۱۵

محشره، اطلاعات جالبی در مورد داعش بدست آوردم.. نویسنده ب زیبایی و خیلی ساده توضیح داده

محمدحسین
۱۳۹۹/۰۵/۰۳

کتاب زمینه های شکل گیری داعش رو خیلی خوب بررسی کرده است. ریشه های تاریخی پیدایش و رشد وهابیت رو هم کاملا مستند توضیح داده. اما نویسنده درباره این روزهای گروه تروریستی داعش بیش از حد به آمار و ارقام

- بیشتر
کاربر ۲۸۶۱۹۸۹
۱۴۰۰/۰۶/۱۹

عالی

مترجم بهادر قریشی
۱۴۰۰/۰۴/۰۵

داعش منحله که بدست قهرمان نوین سپاه اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی، عزیز دلها، به خط پایان رسید ،طاقت آمریکایی ها را به تاب آورد و نتوانستند پایان داعش را ببینند و بعد از حاج قاسم ، دولت و ملت

- بیشتر
از مهم ترین ارکان داعش می‌توان به: - مجلس شورای اهل حل عقد، - شورای نظامی، - شورای امنیت و اطلاعات، - شورای شرعی، - مجلس شوراء - موسسه بیت المال، - موسسه رسانه ای، اشاره داشت. داعش مفتی‌های زیادی را گرد خود جمع کرده که برخی از آنان به شرح زیر هستند: - ابوبکر القحطانی، - ترکی البنعلی، - ابوهمام الاثری، - عثمان آل نازح العسیری
نازبانو
القاعده توسط فردی به نام بن‌لادن و دیگر دوستانش مانند "ایمن الضواهری و "عبدالله عزام شکل گرفت. این سازمان جهادی در ابتدا بر مبنای مقابله گسترده بانفوذ کمونیست در افغانستان فعالیت خود را شروع کرد اما پس از تحولات مختلفی همچون تسلط یافتن نظام سرمایه‌داری برجهان؛ ماهیت فعالیت آنان نیز تغییر کرد و به یک سازمان تروریستی تبدیل شد. تفکرات القاعده آمیخته از وهابیت، سلفی گری رادیکالی و تکفیر است که مهم‌ترین بعد فعالیت آنان "شیعه ستیزی در جهان اسلام بشمار می‌رود.
نازبانو
بعدازآنکه فرایند تحولات داخلی عراق در مسیر اسلام‌گرای و دموکراسی قدم گذاشت و به سمتی رفت که برای کشورهای همچون عربستان سعودی، قطر، ترکیه و اسرائیل عامل تهدید به‌حساب آمد سیاسیون این کشورها با توسل به استعمار قرن یعنی ایالات‌متحده آمریکا و دیگر دول غربی داعش را در دل این کشور مسلمان به وجود آوردند. داعش گروهکی با تفکرات سلفی تکفیری است که ریشه در عقاید کذب و نادرست از وهابیت دارد. ریشه و اساس شکل‌گیری این سازمان تروریستی شورشی به"القاعده در افغانستان و سپس در عراق بازمی‌گردد؛ این گروه طی مدت کوتاه و با توجه به تحولات انقلابی عراق و بحران سوریه فرصت تجدیدقوا و احیا پیدا کرد و در آوریل سال ۲۰۱۳ میلادی بانام "دولت اسلامی در عراق و شام "که به‌طور اختصار داعش نامیده می‌شود اعلام موجودیت کرده است. داعش پس از تصرف مناطق گوناگونی از عراق و سوریه با اعلام خلافت اسلامی در آن‌ها، سرکرده خود را به نام "ابوبکر البغدادی" معرفی کرد و نام گروه خودرانیز به دولت اسلامی تغییر داد.
سیّد جواد
داعش را می‌توان سازمانی با تفکرات و ایدئولوژی سلفی تکفیری معرفی کرد که؛ تکفیر نمودن شیعیان جهان جزء وظایف ذاتی آنان بشمار می‌رود. توسعه و گسترش اقدامات این گروه در حال حاضر یکی از مهم‌ترین مقوله‌ها و معضلات خاورمیانه به‌ویژه غرب و جنوب غرب آسیاست. گروه‌های تکفیری سلفی با اتخاذ راهبردهای افراط‌گرایانه دینی، ضمن نابودی دشمنان خود تمامی آنان را کافر و از بین بردن این افراد را بر خود مباح دانسته‌اند.
سیّد جواد
داعش همچنین مناطق تحت کنترل خودرا به قسمت‌های به نام ((ولایت)) تقسیم‌بندی کرده که شخص ((والی)) در هر کدام از این ولایت ها حاکم مطلق آن است ودر کنار خود یک معاون نظامی و یک معاون شرعی جهت ریاست شورای شرعی و امنیت دارد.
نازبانو
سایر کشورهای آفریقایی در سنگال، مالی، کو مور، گام بیا، کامرون، سومالی، کنیا و .... مراکزی برای سلفی گری و وهابیت تأسیس‌شده است. باید دانست اساساً در هر کشوری که سعودی‌ها مساجدی را احداث کرده اند، بی شک پایگاهی جهت ترویج سلفی گری افراطی و وهابیت شکل گرفته است
نازبانو
احمد بن حنبل بن هلال شیبانی مروزی، پیشوای مذهب حنبلی و از رهبران بزرگ فکری اهل حدیث که در ربیع الاول سال ۱۶۴ قمری در بغداد به دنیا آمد. وی ایجاد کننده طرز فکر قشر گرایی و ظاهر گرایی و نوعی اخبار گرایی افراطی است. از استادن او می توان به قاضی "ابویوسف، "وکیع بن حراج و "یحی بن سعید قطان اشاره داشت.
نازبانو
بارزترین تفکرات ابن تیمیه ۱. حمل صفات خبری بر معانی لغوی که ملازم با جسمانی بودن خداوند دارد. ۲. کاستن از مقامات پیامبر عظیم شان اسلام (ص)؛ این بخش از اندیشه‌های ابن تیمیه عادی جلوه دادن مقامات پیامبران و اولیای الهی است و این‌که پس از مرگ کوچک‌ترین تفاوتی با افراد عادی ندارند.
نازبانو
۱. مقابله شدید و افراط‌گرایانه با مذهب شیعه: او بر این باور بود که شیعه یک مذهب نبوده و تنها یک جریان سیاسی است که از سوی دشمنان اسلام همانند قوم یهود و مسیحیان به وجود آمده است. ۲. بدعت‌گذاری: وی معتقد است که هرچه در دوران پیامبر اسلام (ص) نبوده و یا در دوران سلف صالح رخ نداده بدعت در ذات اسلام است و به‌شدت با آن مخالف بود. ۳. توسل به قدرت و بی‌عقلی: با توجه به گذر زمان و عدم توجه رهبران سلفی گری در آن دوران به دیگر مکاتب اسلامی، فقر اندیشه‌های اسلامی در میان آنان دیده می‌شود. ابن تیمیه به دلیل فقر اندیشه عمیق و بصیرت لازم و نیز طرد عقل در بسیاری از نظریات کلامی خویش، به (جبریه) پیوسته است.
نازبانو
سال ۱۹۹۱ میلادی ((حسن الترابی))، حاکم وقت سودان از اعضاء گروه القاعده خواست به آن کشور مهاجرت کنند و امور کشاورزی و راه‌سازی را به عهده بگیرند. بن‌لادن دعوت حسن الترابی را پذیرفت و همراه با اعضاء گروه القاعده از افغانستان خارج شد و به سودان مهاجرت گزید. القاعده در سودان فرصت یافت تا ضمن آموزش و رشد مهارت‌های اعضای القاعده با سایر گروه‌های اسلامی ارتباطات برقرار سازد و آنان را جذب و به‌مرورزمان بنیاد سازمانی القاعده را پایه‌ریزی کنند.
نازبانو

حجم

۴۶۲٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

حجم

۴۶۲٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

قیمت:
۱۶,۸۰۰
تومان