کتاب جوادی کجایی؟
پیادهروی اربعین به روایت یک طنزچی
معرفی کتاب جوادی کجایی؟
جوادی کجایی نوشته فاطمه تقیزاده روایتی از پیادهروی اربعین است اما روایتی متفاوت با تمام آن چیزی که تا به حال خواندهاید. این روایت، روایت یک طنزنویس از پیادهروی اربعین است.
فاطمه تقیزاده این روایت را با زبانی به ظاهر کهن و لی با کلمات طنز و استفاده از علایمی مثل هشتگ و اصطلاحات فضای مجازی نوشته است. در انتهای کتاب هم چندین عکس از عکس هایی که نویسنده در اینستاگرامش منتشر کرده را میبینید.
خواندن کتاب جوادی کجایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به طنز از خواندن این سفرنامه متفاوت و جذاب لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب جوادی کجایی
چند قدم بالاتر از #المنار، هتلی پدر و مادردار و جلیلالقدری بود که اهل فن (بانو جوادی) ایشان را مشکوک به ابتلا به وایفای رایگان دانسته، ما را به استفاده ابزاری از سرویس چاییِ لابی هتل و ناخنک زدن به انبار عظیم وایفایشان تشویق میکردند.
شکمان زمانی بدل به یقین گشت که دیدیم مولایان فسفری پوشی که دو نفر به دو نفر به نگهبانی از #المنار میایستند، پس از آنکه به گاه ورود و خروج، نیک استنطاقمان کردند و از وجود #نشان_فیروزه_ای_رنگ بر گردنمان مطمئن شدند، سر بر جیب مراقبت فرو برده #تلگرام چک میکنند!
چک کردن مدام #تلگرام در شرایطی که هزینه پست گذاشتن در #اینستاگرام معادل یک بشکه نفت برنت دریای شمال بود، دو معنی بیشتر نداشت:
۱. مولایان به درجهای از #عرفان نائل آمده بودند که هزینه کمرشکن اینترنت عراق را به دکمه کیف پولشان دایورت کرده، چونان مرفهین بیدرد، بسته اینترنتی ابتیاع فرموده بودند. (که با توجه به سال #اقتصاد_مقاومتی، کاملا بعید مینمود)
۲. مولایان به درجهای از #تو_دل_برویی نائل آمده بودند که هتل مذکور، رمز وایفای در اختیارشان گذاشته، دائمالآنلاینشان فرموده بود. (که باتوجه به استعدادهای بالقوه مولایان، کاملا محتمل مینمود)
مدیون نفس امارهمان هستید اگر فکر کنید ما قلمیان مقهور روح خبیثمان گشته، عازم هتل مذکور شدیم!
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جوادی کجایی؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۸۸۵۷-۶۹-۳ |
| تعداد صفحهها | ۱۰۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۶۰۰۰ تومان |
عاقا خدایی هرکس اینو نخونه از کفش رفته محشرهههه
بسمالله الرحمن الرحیم کوتاه، مختصر، مفید، جذاب...
جالب بود ولی خیلی بهتر میتونست باشه
یه روایت بامزه و متفاوت از پیاده روی اربعین. توقع حال خوش معنوی و گریه و اینها نباشید.یه سری تجربه نویسنده است از این سفر.وقت زیادی نمیگیره و خیلی هم حجمش کمه.
اگر دوست دارید با یک قلم طنزگونه از سفر اربعین گزارش بخوانید بسم الله.... لکن در این کتاب قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد، فقط یک سفرنامه معمول با بیان متفاوت است
کتاب خوبی بود در کل متن روان و کوتاه و بانمکی داشت که اون رو خیلی جذاب کرده بود ولی فقط در حد یک روایت و یک داستان نیمه مستندِ خنده دار بود
عااااووولییی😄
قشنگ بود
چون طنز بود جالب بود تا نرفته باشی نمی شه فهمید چی میگه
کتاب، زبان طنز مودبانه داشت. در نوع خودش جدید بود به نظرم. کاش نویسنده بیشتر مینوشت باشد که رستگار میشد😄
خیلی بامزه بود لذت بردم
بد نبود فقط قسمت زیارت سامرا و کاظمین نداشت انگار حذف شده بود
جالب ، کوتاه و خواندنی
عالیه عالی بسیار خوب
ترکیب کلمات نویسنده رو میپسندیدم. کلمات انگلیسی-فارسی ادبیات منحصر به فردی رو ایجاد کرده بود که ورودشون به عرصه طنز با اثر خانم نوسینده منحصر به فرد تر شده بود. با آرزوی موفقیت برای طنز نگاران گرامی