معرفی و دانلود کتاب آیین انتظار؛ خلاصه‌ی مکیال المکارم + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آیین انتظار؛ خلاصه‌ی مکیال المکارم
off
٪۵۰

کتاب آیین انتظار؛ خلاصه‌ی مکیال المکارم

نوع کتاب
۴.۸(از ۳۲ امتیاز)
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب آیین انتظار؛ خلاصه‌ی مکیال المکارم

«آیین انتظار» خلاصه کتاب گرانقدر «مکیال المکارم» نوشته دانشمند بزرگوار، حاج سید محمد تقی موسوی اصفهانی رحمةالله علیه است. واحد پژوهش انتشارات مسجد مقدس جمکران این کتاب را که مشتمل بر علل و فوائد و نتایج دعا برای حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه و نیز وظایف دیگر ما نسبت به آن حضرت است، خلاصه کرده و در دسترس علاقه‌مندانش قرار داده است.. با توجّه به اینکه کتاب «مکیال المکارم» تقریباً استدلالی است، سعی شده تمام دلایل عقلی و نقلی مربوط به بحث ذکر شود. با این که این اثر خلاصه شده است اما سعی شده مطالب به همان صورت اصلی حفظ شود و فقط مقداری از حالت استدلالی خارج گردد: به دلیل عقلی و نقلی شناخت صفات و آداب امام علیه السلام لازم می‌باشد. امّا به دلیل عقل: چون آن حضرت علیه السلام امامی است که اطاعتش فرض و واجب می‌باشد، و هر کس که اطاعتش واجب است باید صفاتش را شناخت، تا با شخص دیگری که مقام او را به دروغ و ستم مدّعی گردد اشتباه نشود، بنابراین شناخت و دانستن صفات مولایمان حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه واجب است. و امّا به دلیل نقل: حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام فرمود: «هرکس در چهار چیز شک کند، به تمام آنچه خدای ـ تبارک و تعالی نازل فرموده کفر ورزیده است... یکی از آنها شناختن امام در هر زمان از جهت شخص و صفات او می‌باشد». و نیز امام صادق علیه السلام فرمود: «امام خودت را بشناس که اگر او را شناختی بر تو زیان نرساند که این امر پیش بیفتد یا تأخیر یابد».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آیین انتظار؛ خلاصه‌ی مکیال المکارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:آیین انتظار؛ خلاصه‌ی مکیال المکارم
موضوع:فرق اسلامی، اخلاق اسلامی، خلاصه کتاب
نویسنده:واحد پژوهش مسجد مقدس جمکران
انتشارات:انتشارات کتاب جمکران
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۸۳/۰۹/۱۳
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۳.۴۵ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۸۴۸۴۱۶۸
تعداد صفحه‌ها:۲۲۷ صفحه
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر 815203
۱۳۹۸/۰۲/۰۴

من از کسی شنیدم که کتاب« مکیال المکارم» و کتاب« کمال الدین »به درخواست شخص امام زمان عجل الله تعالی فرجه نوشته شده

۱۰
أبوٰمُخلــــِـــٰـــصْ
۱۳۹۸/۱۰/۲۷

خبر آمد خبری در راه است سرخوش ان دل که از آن آگاه است شاید این جمعه بیاید شاید پرده از چهره گشاید شاید دست افشان پای کوبان می روم بر در سلطان خوبان می روم می روم بار دگر مستم کند بی سر و بی پا...بیشتر

۵
متی ترانا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۳/۱۰

عالی عالی کتابی که امام زمان عزیزدستور نوشتنش را دادند خواندن نداره؟؟؟؟

۰
hoda.213
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۱/۲۰

این کتاب رو براساس مستند «حالا » که تو کانال استاد شجاغی دیدم،قسمتی که عنوانش بود از لندن تا بین الحرمین اون خانوم اسم این کتاب رو آورد و گفت که تیتر ها رو خود امام زمان گفتن و من...بیشتر

۲
H Sharifan
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۶/۲۶

من چاپی این کتاب رو دارم.و هر روز بخشی از این کتاب رو مطالعه میکنم.کتاب خیلی خوبی هستش و تو رو با مطالب همراه میکنه

۰
313
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۸

در کلاس های دوره مجازی مهندس طلبه شخصی که برگزار کننده دوره هست فرمود که :خود نویسنده این کتاب فرموده که من به توصیه امام زمان (عج) این کتاب رانوشتم. من هم هنوز این کتاب را نخواندم ولی حتما خیلی جالب...بیشتر

۰
کاربر ۴۷۴۶۰۵۵
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۷/۱۴

عالی عاشقشم

۰

بریده‌هایی از کتاب

منمشتعلعشقعلیمچکنم
۴۱
به امام رضا علیه السلام عرضه داشتم: شما صاحب امر هستید؟ فرمود: «من نیز صاحب امر (امامت) هستم، ولی نه آن صاحب امری که زمین را از عدل پر کند، همان‌طور که پر شده باشد از جور و ستم. و چگونه او باشم و حال آنکه می‌بینی بدنم ضعیف است! امّا قائم عجل الله تعالی فرجه آن است که وقتی ظهور نماید، سنّ پیران و سیمای جوانان دارد، به قدری بدنش نیرومند است که اگر به بزرگ‌ترین درخت دست اندازد، آن را از جای بَرکَنَد و اگر در میان کوه‌ها فریاد برآوَرَد، سنگ‌های آنها فرو ریزد، عصای موسی وانگشتری سلیمان با اوست، او چهارمین فرزند من است که خداوند او را هر قدر که مشیّتش تعلّق گیرد در پشت پرده غیب مستور می‌سازد، سپس او را آشکار می‌گرداند تا زمین را از عدل و داد پر کند، چنان‌که از ستم و بیداد پر شده باشد»
saeid
۲۹
«آیا خبر دهم شما را به چیزی که اگر آن را انجام دهید شیطان از شما دور می‌شود، دوری مشرق از مغرب؟» گفتند: آری. فرمود: «روزه رویش را سیاه می‌کند و صدقه کمرش را می‌شکند و دوستی کردن در راه خدا و همکاری در راه نیک، دنباله‌اش را قطع می‌نماید و استغفار رگ حیاتش را می‌بُرد».
Seyed_hadi62
۲۰
چون تأخیر ظهور مولای ما صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه به سبب موانعی‌است که از ناحیه خود ما سرچشمه گرفته، بر ما است که از خداوند متعال برطرف کردن آن موانع را بخواهیم. پس دعا کردن برای تعجیل فرج امام عصر عجل الله تعالی فرجه در حقیقت دعا برای خودمان و سودمند به حالمان می‌باشد. خود آن‌حضرت هم به این معنی اشاره فرموده. در توقیعی از آن حضرت آمده است: «و بسیار دعا کنید برای تعجیل فرج که آن فرج شما است»
ya hoseyn gan
۱۸
از امام رضا علیه السلام روایت شده که فرمود: «الإِمامُ: الأَنِیسُ الرَّفِیقُ وَالوالِدُ الشَّفِیقُ»؛ امام همدمِ همراه و پدر مهربان است.
کاربر ۲۰۲۸۲۹۱
۱۵
۲۹ اهدای قرائت قرآن به آن حضرت علیه السلام علی بن المغیره گوید: به امام کاظم علیه السلام عرض کردم: هرگاه روز فطر شود، برای رسول‌خدا صلی الله علیه و آله یک ختم قرآن، و برای علی علیه السلام ختمی دیگر، و برای فاطمه سلام الله علیها ختمی دیگر، سپس برای ائمه علیهم السلام تا به شما رسد، قرار می‌دهم، که از آن هنگام که در این حال بوده‌ام یک ختم قرآن برای شما قرار داده‌ام. به سبب این کار چه پاداشی برایم هست؟ امام کاظم علیه السلام فرمود: «پاداش تو آن است که روز قیامت با آنان باشی». عرض کردم: الله اکبر! چنین پاداشی برای من است؟ سه مرتبه فرمود: «آری»
متی ترانا
۱۵
امام صادق علیه السلام فرمود: «پس از این، شبهه‌ای شما را خواهد رسید، که بدون نشانه دیده شدنی و امام هدایت کننده‌ای خواهید ماند و از آن نجات نمی‌یابد، مگر کسی که دعای غریق را بخواند». راوی گوید: عرضه داشتم: دعای غریق چگونه است؟ فرمود: «چنین بگوید: یا اَللهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلی دِینِکَ؛ ای خداوند! ای رحمان! ای مهربان! ای دگرگون کننده دل‌ها! دل مرا بر دینت پایدار کن».
پرستو
۱۳
شب و روز نیمه شعبان زیرا میلاد مسعود حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه است، پس شایسته‌است اهل ایمان در آن شب به دعاگویی برای آن جناب اشتغال ورزند، و در روایات هم آمده که در این شب دعاها مستجاب می‌شود. اضافه بر اینکه دعا کردن در شب و روز نیمه شعبان اقتدا کردن به آن حضرت و تأسی جستن به او است، که هنگامی که از مادر متولّد شد، سر به سجده نهاد و برای این امر دعا کرد: «اَللّهُمَّ أَنْجِزْ لِی وَعْدِی وَأَتْمِمْ لِی أَمْرِی وَثَبِّتْ وَطْأَتِی وَامْلاَِ الأَرْضَ بِی عَدْلا وَقِسْطآ»؛ خداوندا! وعده‌ام را تحقّق بخش و امرم (قیامم) را تمام گردان و گامم را استوار ساز و زمین را به (ظهور) من پر از عدل و داد کن.
کاربر ۱۹۲۴۴۶۹
۱۱
بخش اوّل: شناختن امام زمان عجل الله تعالی فرجه واجب است تحقق ایمان بدون شناخت امام زمان عجل الله تعالی فرجه ممکن نیست؛ بر این مطلب، هم دلیل عقلی وجود دارد و هم دلیل نقلی.
saeid
۶
«هیچ گروه چهل نفری نیستند که با هم جمع شوند، پس به درگاه خدای ـ عزّوجلّ درباره امری دعا کنند، مگر اینکه دعایشان مستجاب می‌گردد، و اگر چهل تن نباشند، پس چهار نفر خداوند ـ عزّوجلّ را ده بار بخوانند دعایشان مستجاب می‌شود، و اگر چهار نفر هم نباشند، پس هرگاه یک شخص چهل بار خداوند را بخواند، خدای عزیز جبّار دعایش را به اجابت می‌رساند»
hoda.213
۵
از امام رضا علیه السلام روایت شده که فرمود: «الإِمامُ: الأَنِیسُ الرَّفِیقُ وَالوالِدُ الشَّفِیقُ»؛ امام همدمِ همراه و پدر مهربان است.