٪۵۰
کتاب آیین انتظار؛ خلاصهی مکیال المکارم
واحد پژوهش مسجد مقدس جمکرانانتشارات:
انتشارات کتاب جمکران٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب آیین انتظار؛ خلاصهی مکیال المکارم
«آیین انتظار» خلاصه کتاب گرانقدر «مکیال المکارم» نوشته دانشمند بزرگوار، حاج سید محمد تقی موسوی اصفهانی رحمةالله علیه است.
واحد پژوهش انتشارات مسجد مقدس جمکران این کتاب را که مشتمل بر علل و فوائد و نتایج دعا برای حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه و نیز وظایف دیگر ما نسبت به آن حضرت است، خلاصه کرده و در دسترس علاقهمندانش قرار داده است..
با توجّه به اینکه کتاب «مکیال المکارم» تقریباً استدلالی است، سعی شده تمام دلایل عقلی و نقلی مربوط به بحث ذکر شود. با این که این اثر خلاصه شده است اما سعی شده مطالب به همان صورت اصلی حفظ شود و فقط مقداری از حالت استدلالی خارج گردد:
به دلیل عقلی و نقلی شناخت صفات و آداب امام علیه السلام لازم میباشد.
امّا به دلیل عقل: چون آن حضرت علیه السلام امامی است که اطاعتش فرض و واجب میباشد، و هر کس که اطاعتش واجب است باید صفاتش را شناخت، تا با شخص دیگری که مقام او را به دروغ و ستم مدّعی گردد اشتباه نشود، بنابراین شناخت و دانستن صفات مولایمان حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه واجب است.
و امّا به دلیل نقل: حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام فرمود: «هرکس در چهار چیز شک کند، به تمام آنچه خدای ـ تبارک و تعالی نازل فرموده کفر ورزیده است... یکی از آنها شناختن امام در هر زمان از جهت شخص و صفات او میباشد».
و نیز امام صادق علیه السلام فرمود: «امام خودت را بشناس که اگر او را شناختی بر تو زیان نرساند که این امر پیش بیفتد یا تأخیر یابد».
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آیین انتظار؛ خلاصهی مکیال المکارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آیین انتظار؛ خلاصهی مکیال المکارم |
حسین (ع) از زبان حسین (ع)محمد محمدیان
کلاس اخلاقمحمدحسین فرمانی
نامه امام صادق به شیعیانمحمدباقر انصاری
دفتر خاطرات فضه (کنیز حضرت زهراعلیهاالسلام)محمدرضا انصاری
ترجمهی حدیث عنوان بصری؛ دستورالعمل امام صادق (ع) به آرزومندان سیر و سلوک الیاللهواحد پژوهش انتشارات مسجد مقدس جمکران
بررسی تقابل شیطان با نمازمحمدعلی جابری
رهایی از تکبر پنهانعلیرضا پناهیان
شش ماه پایانیمجتبی السّاده
شهر خداعلیرضا پناهیان
رحمت واسعهآیتالله العظمی محمدتقی بهجت
حضرت حجت (عج)مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی بهجت قدس سره
آدم شدن چه مشکل! (خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی(ره))سیدحسین هوشیسادات
عهد دل![]()
سقای حرم؛ زندگانی حضرت ابوالفضل (ع)واحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
حضرت زینب اسوه صبر و استقامتواحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
بر شانه های اقیانوس؛ جلد اولعلی رهبراسلامی
عالم ذرمحمدرضا اکبری

من از کسی شنیدم که کتاب« مکیال المکارم» و کتاب« کمال الدین »به درخواست شخص امام زمان عجل الله تعالی فرجه نوشته شده
خبر آمد خبری در راه است سرخوش ان دل که از آن آگاه است شاید این جمعه بیاید شاید پرده از چهره گشاید شاید دست افشان پای کوبان می روم بر در سلطان خوبان می روم می روم بار دگر مستم کند بی سر و بی پا...بیشتر
عالی عالی کتابی که امام زمان عزیزدستور نوشتنش را دادند خواندن نداره؟؟؟؟
این کتاب رو براساس مستند «حالا » که تو کانال استاد شجاغی دیدم،قسمتی که عنوانش بود از لندن تا بین الحرمین اون خانوم اسم این کتاب رو آورد و گفت که تیتر ها رو خود امام زمان گفتن و من...بیشتر
من چاپی این کتاب رو دارم.و هر روز بخشی از این کتاب رو مطالعه میکنم.کتاب خیلی خوبی هستش و تو رو با مطالب همراه میکنه
در کلاس های دوره مجازی مهندس طلبه شخصی که برگزار کننده دوره هست فرمود که :خود نویسنده این کتاب فرموده که من به توصیه امام زمان (عج) این کتاب رانوشتم. من هم هنوز این کتاب را نخواندم ولی حتما خیلی جالب...بیشتر
عالی عاشقشم