کتاب ۱۱ قانون جذابیت ارتباطی
معرفی کتاب ۱۱ قانون جذابیت ارتباطی
«۱۱ قانون جذابیت ارتباطی» نوشته میشل تیلیس لدرمن(-۱۹۷۱)، روانشناس است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«شرط اصلی تسخیر قلوب دیگران این است که فرد یک شخصیت جذاب و دوست داشتنی را در معرض دید دیگران قرار دهد و چون خودواقعی و پیامد آن برخورداری از یک شخصیت جاذب و آهنربایی، هیچ میانهای با ظاهرسازی و رلبازی کردن ندارد و چون توانایی و کارآمدی در هر حوزهای در گروی خودشناسی است بدین علت در ابتدا فرد باید ویژگیهای جذاب و مثبت شخصیت خود را بشناسد.
فرد جهت کسب دوستی و همکاری دیگران در حوزه کاری، چارهای جز این ندارد که از یک شخصیت جذاب و آهنربایی برخوردار باشد و بهرهمندی از این برگ برنده و اهرم کارساز در گروی این است که فرد زندگی طلب، مسلح و مجهز به یازده قانون مطروحه در این کتاب باشد. تا بدین وسیله بتواند پیروزی اش را در این شرایط پرآشوب و دشوار تضمین کند».
کسانی که به اجبار میکوشند تا جذاب باشند، بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر میرسند.
ادبیات قویی ندارد و شاید بهتر است بگوییم مترجم خوب عمل نکرده است اما مطالبش آنقدر مفیدند که این ضعف بزرگ را به خوبی پوشش می دهند.به شخصه خواندن این کتاب را به همه پیشنهاد میکنم...
این کتاب جدای از ویراستاری ضعیف برای افزایش اعتماد به نفس و خودباوری فوق العادس
خیلی از موارد رو می دونیم ولی هر کدوم رو بهتر توضیح میده توجیه میشیم خوندنش خالی از لطف نیست
کتاب خوبیه. ترجمش زیاد جالب نیست
انچنان حرف های نویسنده تو دل برو نیست. بیشتر سعی کرده ب ما یاد بده ک ب خودمون دروغ بگیم تا حالمون بهتر بشه. ترجمه هم خیلی خیلی کتابی هستش.
ترجمه زیاد جالبی نداره.
محتوای بسیار ارزشمند، ترجمه نه چندان گیرا.
محتوای خوبی داره در مورد ارتباط گرفتن با افراد هستش و تنها مشکلی که در کتاب میبینم این هست که از کلماتی پیچیده مثل لذا و خود ارزشمند انگاری استفاده شده و ممکنه بعضی افراد برای خوندن این کتاب مجبور