دانلود و خرید کتاب مقدمه‌ای بر تحلیل سیاسی دونالد استریکلند ترجمه علی معنوی
تصویر جلد کتاب مقدمه‌ای بر تحلیل سیاسی

کتاب مقدمه‌ای بر تحلیل سیاسی

معرفی کتاب مقدمه‌ای بر تحلیل سیاسی

د. ا. استریکلند، ل. وید و ر. جانستون، پژوهشگران حوزه سیاست هستند. در میان علوم اجتماعی مدرن، بی‌‌تردید «سیاست» پیچیده‌‌ترین و پردامنه‌‌ترین علم است و عرصه‌‌ سیاسی به دلیل پیوند نزدیک با زندگی پرالتهاب دنیای کنونی تنها به مخاطبانی خاص محدود نمی‌‌شود. به عبارتی، امروزه دیگر این عقیده‌‌ عامیانه که «سیاست فقط کار سیاست‌مداران است» مصداق ندارد؛ زیرا فراگیر شدن عرصه‌‌ سیاسی در قالب مشارکت توده‌‌های مردم و تعامل ملت‌ها و دولت‌ها و نیز روابط بین کشورها، حاکی از حضور طیف وسیعی از افراد جامعه در این عرصه بوده است. از این رو، این واقعیت، علم سیاست را در صدر علوم اجتماعی قرار داده است. اما حضور توده‌‌ها در عرصه‌‌ سیاسی، به‌‌ویژه، در کشور ما، هرچند نشانه‌‌ رشد سیاسی آنهاست، با دانش نظام‌‌مند و جنبه‌‌ی «علمی» سیاست بسیار فاصله دارد و می‌‌توان گفت که در این زمینه، میان عمل و علم خلأ ایجاد شده است. طبیعی است انتظار نمی‌‌رود همه‌‌ کسانی‌‌که به نحوی با سیاست و تحولات پرشتاب اجتماعی سر و کار دارند، دانشمندان سیاسی باشند یا در این‌‌باره معلومات دانشگاهی کسب کنند اما خلأ علمی به‌‌ویژه در کشورهای عقب‌‌افتاده که اتفاقا درگیر بیشترین فعل و انفعال‌های سیاسی هستند، سبب می‌‌شود بسیاری از حرکت‌ها و جریان‌های اجتماعی در بیراهه‌‌ها و بعضا کوره‌‌راه‌ها سردرگم بمانند، لذا کسب حداقلی از دانش سیاسی تا اندازه‌‌ای این شکاف را پر می‌‌کند.
نظری برای کتاب ثبت نشده است
هداف. در همه‌ی رفتارهای انسانی هدفی نهفته است (مقاصد، نیات، خواسته‌ها، آرزوها، معانی) ــ از جمله هدف انجام دادن کاری، ترغیب به انجام دادن کاری، بازداشتن از انجام دادن عملی یا امید به انجام ندادن آن. انسان‌ها به‌طور طبیعی می‌خواهند معنی رفتارهای مختلف را بدانند و تا به این منظور نرسند راضی نمی‌شوند (مثلاً مایل‌اند درباره‌ی آن رفتار یا رفتارها نظریه‌ای داشته باشند). هر فرد در طول زندگی خود به برخی اهداف نایل می‌شود، برخی را فراموش می‌کند و متوجه می‌شود که تحقق برخی از آنها غیرممکن است.
من هستم
بسیاری از روشن‌فکران بیشتر درگیر چگونگی مطالعه هستند.
رضا فاخری
سیاست، علم مطالعه‌ی انسان‌ها و رابطه‌ی آنها با اقتدار است. به بیان دیگر، در سیاست، می‌خواهیم بدانیم چه کسی موضوعات را طرح می‌ریزد، چه کسی تعیین می‌کند که درباره‌ی موضوعات طرح‌شده چه کاری باید انجام گیرد و چه کسانی باید آن را انجام دهند.
محمد شیخ سفلی
این کتاب با قصد تحلیل مقدماتی رفتار سیاسی نگاشته شده است. هدف ما آشنایی دانشجویان با مفاهیم و روش‌هایی است که قابل تعمیم به هر نظام سیاسی‌ای باشد. بدین‌وسیله دانشجویان قادر خواهند بود، بیش از آنچه متون درسی قدیمی که عمدتا بر روش‌های نظری و توصیفی استوارند، به آنان می‌آموزند، به شیوه‌ای صرفه‌جویانه، دقیق، و منطقی به شناخت مباحث دانشگاهی درزمینه‌ی سیاست و حکومت دست‌یابند.
رضا فاخری
موضوعات و مسایل اخلاقی به‌شدت پیچیده‌اند. اما به اعتقاد ما، چنین موضوعاتی بسیار ساده‌اند. همان‌طور که ویشر، عالم روحانی و زیبایی‌شناس معروف گفته است: «هرآنچه اخلاقی است، بدیهی است.» این سخن با مسیحیت سازگار است و اخلاقیات را تا حد اندرز پایین می‌آورد؛ یعنی سفارش به رفتار با همنوعان به‌گونه‌ای که ما، خود، خواستار آن هستیم؛ مثلاً کمک به دیگران و امتناع از آزار و زیان رساندن به آنها
محمد شیخ سفلی
تبارشناسی جریان‌های سیاسی و آسیب‌شناسی احزاب در ایران
اسماعیل آزادی
شکاف‌های جامعه‌ ایرانی
محمد رضایی
چند جهانی‌شدن: گوناگونی فرهنگی در جهان کنونی
پیتر برگر
جهانی کردن فقر و فلاکت
احمد سیف
سرمایه مالی: پژوهشی در باب تازه‌ترین مرحله تحول سرمایه‌داری
رودولف هیلفردینگ
پیش‌‌رفتن با جمع: تجربه اقتصاد توده‌ای در آمریکای لاتین
آلبرت هیرشمن
جامعه انفورماتیک و سرمایه داری
خسرو پارسا
آموزش سیاسی جلد ۲
جواد قربانی آتانی
فراسوی کاپیتالیسم و سوسیالیسم
توبیاس جی. لانز
فرهنگ و هویت: تاریخ، نظریه و کاربرد انسان‌شناسی روان‌شناختی
چارلز لیندولم
جهان می پذیرد یا نه
ویلیام گریدر
عدالت اجتماعی از منظر لیبرالیسم
بهمن فرقانی
کاربرد نظریه‌های روابط بین‌الملل: سیاست بین‌الملل در عرصه تئوری و عمل
عبدالعلی قوام
طبقه تن‌پرور
تورستین وبلن
اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی
هانس هرمان هوپ
جامعه شناسی سیاسی
محمد لعل علیزاده

حجم

۳۱۴٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۰

تعداد صفحه‌ها

۱۵۲ صفحه

حجم

۳۱۴٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۰

تعداد صفحه‌ها

۱۵۲ صفحه

قیمت:
۴۵,۰۰۰
تومان