٪۵۰
کامپیوتر چیست و چگونه باید با او رفتار کنیم؟
سعید طلائیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب کامپیوتر یا رایانه، مساله چیست؟
«کامپیوتر یا رایانه مسأله چیست؟» یکی از کتابهای مجموعه «طنز نوجوان» سوره مهر است. هر یک از کتابهای این مجموعه بر یکی از موضوعات روز جامعه اعم از فرهنگی و اجتماعی تمرکز دارد و کتاب حاضر درباره «رفتار با کامپویتر و اینترنت» در جامعه است. سید محمد صاحبی در این کتاب به زبان طنز «جایگاه و کاربردهای رایانه در ایران» را به نقد کشیده است:
«اینترنت اصولاً چیز خوبی است. گفتن ندارد. همه میدانیم که بشر امروزی سی ثانیه هم نمیتواند بدون اینترنت زندگی کند. از وقتی که اینترنت پایش را به زندگی ما باز کرده نحوه زندگی کردن ما کاملاً عوض شده و دیگر لازم نیست خیلی از کارها را انجام دهیم. مثلاً دیگر لازم نیست برای تحقیق درباره سلسله قاجاریه کتابخانه مدرسه را زیر و رو کنیم. برای بازی کردن لازم نیست منت دوستمان را بکشیم که ما را توی تیم محله راه بدهد. برای نامه فرستادن لازم نیست دنبال صندوق پستی بگردیم. حتی برای درددل کردن هم کافیست وارد یک چت روم شویم و یک دوست مجازی پیدا کنیم. «دوست مجازی» یک چیزی در مایههای «دوست پلاستیکی» است که در بازی اسم فامیل جزو اشیاء محسوب میگردد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کامپیوتر یا رایانه، مساله چیست؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | کامپیوتر یا رایانه، مساله چیست؟ |
| حجم فایل کتاب: | ۰.۸۱ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۰۳۰۴۶۳۸ |
| تعداد صفحهها: | ۴۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۸۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه طنز نوجوان، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |
دی اکسید شوکران![]()
جشن تکلیفعلیرضا منجمی سالکده
تحلیل گفتمانی تاریخفاطمه رستمی
الفبای سواد رسانهایسید احمد موسوی صمدی
خندههای فالش(مجموعه شعر طنز)سعید سلیمانپور

واقعا مشتی و خفن بود🤣🤣🤣 دم نویسنده گرم....چنان مسائل روز اینترنتی رو توضیح داده بود که من به شخصه خودم تا حالا بهش فکر نکرده بودم 😂😂😂😂😂 بخونید...۳۰ دقیقه بیشتر وقت تون رو نمیگیره..😎✊ مخصوصا قسمت بازی ها و مدراس هوشمند و قسمتی...بیشتر
طنز ساده وابتدایی دلشت
خنده دار بود واقعا😃😂 دوستش داشتم ولی با پیشرفت تکنولوژی، شاید یکم مطالب قدیمی به نظر برسه.
کتاب رو اگر ده سال پیش میخوندم میگفتم عالیه اما باتوجه به پیشرفت علم در همین ده سال، محتوای کتاب فقط حالتو برای نیم ساعت خوب میکنه و نوجوان امروز شاید اصلا متوجه برخی ماجراهای کتاب با اومدن هوش مصنوعی...بیشتر