کتاب داستانهایی کلاسیک از ارواح (داستانهای وحشتناک پررمز و راز)
معرفی کتاب داستانهایی کلاسیک از ارواح (داستانهای وحشتناک پررمز و راز)
این کتاب داستانهای وحشتناکی دارد که برای سرگرم شدن، به هیجان آمدن و لرزه به اندام شما انداختن نوشته شده است. این داستانها گلچینی از بهترین قصههای ترسناک بسیار قدیمیاند که به عید کریسمس در سال ۱۷۶۴ برمیگردند. زمانی که اولین رمان ترسناک با عنوان «کاخ اترانتو» نوشتهی «هوراس والپول» به چاپ رسید.
در زمان ملکه ویکتوریا، خانوادهها و افراد بیش از هرچیز دیگری به جمع شدن دور هم در کنار آتش شومینه و گوش دادن به داستانهای شیطانی و مرموز در عصرهای تاریک علاقه داشتند.
در این دوران روحگرایی بسیار رایج شده بود و اکثر مردم تلاش داشتند تا با مردگان ارتباط برقرار کنند. مسؤولان در دورهی ویکتوریا با توسعهی نوشتههای ترسناک، این نوشتهها را به سمت داستانهای هیجانی تغییر دادند. برای مثال، با آوردن داستانها به زمان حال، خوانندگان، حال و هوای داستانها را از گذشته و زمانهای بسیار قدیمی دور کردند.
به قول ویرجینیا ولف «ترسیدن، هنگامی که میدانیم هیچ خطری ما را تهدید نمیکند، لذت بخش است!» پس بنشینید و از این داستانهای ترسناک لذت ببرید و آگاه باشید که هیچ روحی در اطراف شما نیست.
اصلا ترسناک نبود. خیلی بی معنی! فقط یکسری کتاب بهتون معرفی میکرد که برید و بخونید. اما هیچ هیجانی بهتون نمیداد. برای کسایی که کلا اهل کتابهای ترسناک نیستن سرگرمی خوبیه، ولی برای اونایی که با ژانر وحشت آشنایی کامل
خیلی بی معنی بود
خیلی کتابی بیخود یک سوم یک ستاره هم زیادیشه