دانلود کتاب صوتی خواب قشنگ کجایی؟ + نمونه رایگان

دانلود و خرید کتاب صوتی خواب قشنگ کجایی؟

امتیاز:
۳.۹از ۴۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب صوتی خواب قشنگ کجایی؟

مصطفی رحماندوست، نویسنده توانا و خوش‌ذوق ادبیات کودک و نوجوان در کتاب «خواب قشنگ کجایی؟» مجموعه‌ای از لالایی‌های زیبا و خیال‌انگیز را برای کودکان سروده است که با آهنگ‌سازی و تنظیم مهدی زارع می‌شنوید. شب شده خواب می‌خنده ماه توی آب می‌خنده با ساز باد لباسم روی طناب می‌خنده عروسکم چشماشو باز می‌کنده می‌بنده خوابش میاد و میگه خواب تو مغازه چنده یه خرگوش و دو خرگوش چهار و هفت تا خرگوش خرگوشا پرمی‌زنند یه گربه و دوتا موش کنار هم می‌خوابیم چشمامونو می‌بندیم خواب می‌بینیم و تو خواب به خرگوشا می‌خندیم.
وحید
۱۳۹۸/۰۶/۱۵

بچه‌هام دوستش دارن☺️

ary@
۱۴۰۰/۰۲/۱۲

سی کُرُم خونوم هی اخنده بعدسم بخوسه تا سحر 😀 خیلی خوه حتمن بگریدش

یاسمین
۱۴۰۰/۰۱/۳۰

موسیقی آرامش‌بخشی داره، علاوه بر پسرم خودم هم دوستش دارم :) منتها من دوبار اینو از طاقچه خریدم ولی بعد از یک مدتی از لیست کتابهام حذف میشه!!

مهرابی
۱۴۰۱/۰۹/۳۰

بین کتاب های صوتی، شعر و موسیقی و گویندگی خوبی داشت و کودکم با این لالایی ها ارتباط خوبی برقرار کرده و زود میخوابه

سید محمد ساعتی
۱۴۰۰/۰۸/۱۱

سلام به همه‌ی عزیزانی که میخواهند این کتاب را بخوانند و لذت ببرند من خوشم آمد عالی بود لطفا نظر بدی ندین چون خیلی خوبه عالیه اون ها هم مثل ما اگرحرف بدی به آن بگوییم تاراحت میشود 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😜😜🤪😛😋😋😋😋😋🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😻😻😻😻😻😻😻😻😻

sarah

۱۴۰۲/۱۱/۲۲

ارامش بخش بود بسیار زیاد ادم با ارامش میخوابه

شجری
۱۴۰۲/۰۴/۰۴

خب ب نظرم 30 تومان برای ده تا لالایی که توی گوگلم هست زیاده. من فکر میکردم مجموعه لااقل 50 تایی باشه

زمان

۳۹ دقیقه