معرفی و دانلود کتاب اشباح جنگلی pdf + خلاصه رایگان

کتاب اشباح جنگلی

۳.۲ امتیاز(از ۱۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اشباح جنگلی

«اشباح جنگلی» نوشته پیام ابراهیمی داستان پدر و پسری را می‌گوید که برای ماجراجویی به جنگل می‌روند و قرار است شبی را در آن سپری کنند. تخیلات پدر و پسر داستان را تا جایی پیش می‌برد که آنها با تعدادی شبح جنگلی روبه‌رو می‌شوند و ناخودآگاه به بخش‌هایی از جنگل صدمه می‌زنند.

مخاطبان این کتاب کودکان ۹ تا ۱۲ سال هستند و قرار است با وظایف محیط‌بان‌ها و حقوق سایر موجودات زنده آشنا شوند:

«پدر دست‌هایم را گرفته بود و فشار می‌داد. رد ناخن‌هایش را روی پوستم حس می‌کردم. ما ترسیده بودیم و جیغ می‌زدیم. اما هرچه بیشتر جیغ می‌زدیم صدای اشباح هم بیشتر می‌شد. آن‌ها هم جیغ می‌کشیدند و نعره می‌زدند. زوزه می‌کشیدند و عربده می‌کشیدند»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اشباح جنگلی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباشباح جنگلی
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهپیام ابراهیمی
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۷/۰۲
فرمت کتابPDF