کتاب پوپو کوتالی
خواندن نظراتمعرفی کتاب پوپو کوتالی
کتاب پوپو کوتالی نوشته دن سنتت و ترجمه آناهیتا حضرتی است. کتاب پوپو کوتالی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب پوپو کوتالی
کتاب پوپو کوتالی داستان یک موجود خیالی و شیرین است که در سرزمین خیال منتظر است تا بچهها به او فکر کنند و بتوانند با هم بازی کنند. اما هیچ بچهای به سرزمین خیال نمیآید، پوپو کوتالی تصمیم میگیرد خودش به سرزمین واقعیت برود. او راهی یک سفر طولانی میشود تا به شهر واقعی برسد.
خواندن کتاب پوپو کوتالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این داستان جذابند.
نویسنده و تصویرگر؛ موش و قورباغه
شاهزاده ناکجاروشل حسن
استخوان های آب نباتیناتالی لید
مدرسه جاسوسی؛ جلد دهماستوارت گیبز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
یک موجود خیالی تنها که به دنبال دوست میگردد ولی کودکی را پیدا نمیکند. خودش راهی شهر آدمها میشود. ترجمه با زبان محاوره و منظوم است. تصاویر زیباتر از متن هستند. بعضی جاها هم به نظر میرسد مترجم داستان را عوض کرده
😕🙂(خوب بود)
خیلی عالی هستش من این کتاب رو دارم و رازیم لطفا شما هم بخونیدش🥰😍😍
به نظرم اصلا جالب نبود. و هرگز برای دخترانم نخواهم خواند. اصلا چرا خیالی... چرا در دنیای خیالی دنبال دوست باشند. این کتاب هیچ آموزشی نداره. دوستیابی در واقعیت رو باید به کودکان سنین پایین یاد داد.
تصویرسازی های عالیییی 😃
کتاب ما رو همراه خیالمون میبره به دنیایی که هر لحظه ممکنه چیزی شگفت انگیز رخ بده و تصاویر زیبا به تخیلمون کمک میکنه تا دنیای فانتزی ترس رو تصور کنیم
جالب بود دخترم ۴ سالشه خیلی دوست داشت
هم خیالانگیز و ایدهبخش وهم پر معنا
یه خیال که دوست داره دوست خیالی یه بچه بشه ایده ی داستان خیلی جالبه تصاویر هم عالی هستن. موزون بودنش هم قشنگ ترش کرده. در کل بچه ها دوستش خواهند داشت.
قشنگ بود 👍🏻