معرفی و دانلود رایگان کتاب عبدالقادر گیلانی

عبدالقادر گیلانی
انتشارات:
طاقچه

معرفی کتاب عبدالقادر گیلانی

عبدالقادر گیلانی (جیلانی) متولد۴۷۰ الی ۴۹۱ هجری قمری و درگذشته به سال- ۵۶۰ یا۵۶۲ هجری قمری، از مشایخ صوفیه و مؤسس سلسله تصوف قادریه است. وی در شعر تخلص «محیی» را اختیار کرده بوده و دیوان شعرش به «دیوان غوث اعظم» معروف است. غزلیات عبدالقادر گیلانی در طاقچه برگرفته از وبگاه گنجور است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عبدالقادر گیلانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعبدالقادر گیلانی
موضوعشعر کهن، شعر کلاسیک
نویسندهعبدالقادر گیلانی
انتشاراتطاقچه
فرمت کتابEPUB
قیمت کتابرایگان

سید احسان ح ب
۱۳۹۹/۰۱/۳۱

آن حبیب ذات سبحانی قندیل نورانی باز اشهب یکه تاز دنیای عشق و عاشقی که آتشی برجان عشاق عالم زد آن غواص دریای تصوف و عرفان یعنی محی الدین عبدالقادر گیلانی

۱۳۹۸/۱۲/۱۲

ایمان دارم به ایشان.در ضمن در شعر دارم امید‌؛ یه بیت رو ننوشتین.اون بیت هست: ناامیدا از خود و از جمله خلق جهان از همه نومیدم اما از تو می دارم امید

۱۴۰۰/۰۴/۱۰

این که با مردم مدارا می کنم از بهر توست ورنه کی پروا بود ازقول بدگویان مرا
rain_88
با احد در لحد تنگ بگوئیم که دوست آشنایم توئی و غیر تو بیگانه ما
rain_88
چو سلطان یار دزدان شد بشارت ده تو دزدان را نه دست و پای می برند نه زندانست ونه داراست
گرتو طلبی داری ، بیداری شبها کو با ذکر خدا بودن در خلوت تنها کو آن دوست ، زِ هر ذرّه، خود را به شما بنمود در مشرق و در مغرب، یک دیده بینا کو هرچیز کزو جُستی ، بهر تو مهیا کرد تو هیچ نمی گوئی کان خالق اشیاء کو بسیار گنه کردی از حق تو نترسیدی از ترس عذاب حق ، نالیدن شبها کو چون گوئی تو یا الله ، گوئیم به تو لبّیک این بنده نوازیها ، جز حضرت ما را کو برخود نکنی رحم و من بر تو کنم رحمت دستگیر گنه کاران غیر از کرم ما کو بیننده و شنونده ،جز من کس دیگر نِه بی سمع و بصر چون من ،بیننده شِنوا کو من اوّل و من آخر ،من ظاهر و من باطن جمله منم و جز من، یکذرّه تو بنما کو از غایت پیدائی پنهان بُوَم این دانم پیدای چنان پنهان ، می گو که تو آیه کو ذات و صفت اسمم چون خلق به ظاهر کرد هرآن تو بدان بنگر ،کان مُظهِر اشیا کو
msadeq
غلام حلقه بگوش رسول ساداتم ره نجات نموده حبیب آیاتم کفایت است ز روح رسول و اولادش همیشه در دو جهان جمله مهمّاتم زغیر آل نبی اگر حاجتی طلبم روا مباد یکی از هزار حاجاتم دلم ز حبّ محمّد پر است و آل مجید او گواه حال من است این همه حکایاتم چو ذرّه ذرّه شود این تنم به خاک لحد تو بشنوی صلوات از جمیع ذرّاتم
min
طواف کعبه کن حاجی مرا بگذار در کویش که حجّ اکبر عاشق طواف کوی دلدار است
msadeq
گناه بی حدّ من بین تو یا رسول الله شفاعتی بکن و محو کن خیاناتم
محمد ثریا
رحمتت باغیست پر نعمت منم طوّاف
kamrang
جامه جان چاک شد در وادی عشق وهنوز هرطرف صد خارغم بگرفته دامان مرا همچو من یارب که گردد بی نصیب از وصل یار ای که دور انداختی از صحبت جانان مرا
kamrang
آه دردآلود مردم جان جانها را بسوخت سینه مجروح هر مجنون و شیدا را بسوخت درجگرهای کباب این آه من زد آتشی آه زین آه جگرسوزی که دلها را بسوخت