کتاب سفر به سرزمین سحر و پری
خواندن نظراتمعرفی کتاب سفر به سرزمین سحر و پری
«سفر به سرزمین سحر و پری» مجموعهای از قصههای پریان و افسانههای برادران گریم است.
یاکوب لودویگ کارل گریم و ویلهلم کارل گریم از نوادگان حکیمی دینی بودند که در خانوادهای کارمند در منطقهٔ هاناو در ایالت هسن آلمان متولد شدند. با ورود به دانشگاه ماربورگ با مورخی به نام فردریش وُن ساوینی آشنا شدند که او علاقه به زبانشناسی باستانی و مطالعات آلمانی را در آنها برانگیخت و مشوق آنها در زمینهٔ گردآوری فرهنگ عامه شد. این دو ادیب قرن نوزدهم آلمان به سبب داستانهایشان در سراسر جهان شناخته شدهاند و آثارشان به بیش از ۱۶۰ زبان و گویش ترجمه شده است. مردم آلمان این برادران را با داستانهایی مانند «شنلقرمزی»، «سفیدبرفی» و «هانسل» میشناسند. میراث آنها که در تنوع داستان بینظیر است در بانکی در شهر کسل نگهداری میشود. آثار این دو برادر تا دورترین نقاط آسیا شهرت یافته و در ژاپن از بتهوون و گوته مشهورترند.تاکنون پنجاه انیمیشن از داستانهای آنها ساخته شده و هالیوود هم با الهام از آثار این دو برادر آثار متعددی را تهیه کرده است.
قصههای برادران گریم دریچهای از دنیای سحر و جادو و پریان را به روی خواننده میگشاید. از میان داستانهای برادران گریم میتوان به «سیندرلا»، «رامپلستیلسکین»، «فردریک و کاترین»، «شراکت موش و گربه»، «اشپوتل»، «رپانزل»، «کفاش و کوتولهها» و «تام بندانگشتی» اشاره کرد.
افسانههای زرنگها؛ افسانههای ملل جلد ۱۴
درمان افتادگی رحم و مثانه در طب سنتیعباس جوشن
دفتر خاطرات هیولاها؛ جلد دومتروی کامینگز
پادشاه مارهاجف زنتنر
بهرام و گل اندامیاسمن شکرگزار
ایلام میانه (کنکاشی بر نشانههای شکوفایی و علل گمنامی تمدنی پیشرفته)محمدنقی گرمه ای
زیبای خفته و داستانهای دیگربرادران گریم
شنل قرمزیهانس کریستین اندرسن
هانسل و گرتلبرادران گریم
سه کوتوله در جنگل و داستانهای دیگربرادران گریم
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
پر از غلط املایی مثلا درباره شاهزاده ای که مرد هست توضیح میده و در عبارات بعدی شاهزاده تغییر جنسیت داده و میشه شاهزاده خانم درباره سیزده پری توضیح میده و بعد بجای سیزدهمی نوشته دوازدهمی سگ رو نوشته حیوان! دختر
در کل به نظرم خیلی از داستانهای برادران همان سرقت شده از ادبیات شفاهی شرق هست. و اگر هزار و یک شب نبود نمی دانم چطور می توانستند این همه آثار از مطمئن دیگری خلق کنند