کتاب طراحی سیستمهای تحملپذیر خطا
معرفی کتاب طراحی سیستمهای تحملپذیر خطا
این کتاب درسی بهعنوان مقدمهای برای تحمل خطا به کار میرود، و برای دانشجویان کارشناسی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، و مهندسینی که نیاز به یک مرور کلی در این زمینه دارند، مناسب میباشد. خوانندگان با کمک واژگان قابلیت اطمینان، در دسترس بودن و ایمنی مهارتهایی در مدلسازی و ارزیابی معماری سیستمهای تحملپذیر خطا کسب خواهند کرد. آنها درک کاملی از محاسبات قابلتحمل خطا ازنظر تئوری و عملی کسب خواهند کرد. درزمینه تئوری میتوان به نحوه دستیابی چنین سیستمی از طریق افزونگی سختافزاری، نرمافزاری اطلاعات و زمان و درزمینه عملی به دانش طراحی سیستمهای نرمافزاری و سختافزاری باقابلیت تحمل خطا اشاره کرد.
این کتاب شامل ۸ فصل بوده و مباحث ذیل را در برمیگیرد. فصل ۱ مقدمه بوده و اهمیت تحملپذیر بودن خطا در توسعه یک سیستم قابلاطمینان را شرح میدهد. فصل ۲ سه ویژگی اساسی قابلیت اطمینان نظیر: خصلتها، عوامل اختلال و روشها را شرح میدهد. فصل ۳ روشهای ارزیابی قابلیت اطمینان، در دسترس بودن و مدلهای قابلیت اطمینان نظیر بلوک دیاگرام و یا زنجیرهای مارکف۸ را شرح میدهد. فصل ۴ روشهای مورداستفاده برای طراحی سیستمهای سختافزاری تحملپذیر نظیر افزونگی ماژولار سهتایی افزونگی آمادهبهکار و افزونگی خود پالاینده را شرح داده و تأثیر آنها را بر قابلیت اطمینان سیستم ارزیابی میکند. فصل ۵ نحوه استفاده از کدینگ برای حصول تحمل خطا را نشان میدهد. در این فصل خانواده مهمی از کدها نظیر: توازن، خطی، چرخشی، بدون ترتیب و کدهای ریاضی مورد برسی قرار خواهند گرفت. فصل ۶ افزونگی زمانی برای آشکار کردن خطاهای گذرا و دائم را شرح میدهد. فصل ۷ روشهای اصلی برای طراحی سیستمهای نرمافزاری تحملپذیر خطا نظیر: نقاط چک ، شروع مجدد ، بلوکهای بازیابی، برنامهنویسی N نسخهای و برنامهنویسی N خودآزمون را شرح میدهد. فصل ۸ نتیجهگیری کتاب محسوب میشود.
محتویات کتاب بهگونهای طراحیشده است تا بهراحتی قابلدسترس باشند، برای مثال میتوان به مثالهای متعدد و مسائلی که برای تقویت مطالب آموختهشده به کار میروند اشاره کرد. جواب مسائل و اسلایدهای پاورپوینت را میتوان از نویسنده درخواست و تهیه نمود.
حجم
۵٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۷۲ صفحه
حجم
۵٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۷۲ صفحه