کتاب دلدادگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب دلدادگی
کتاب دلدادگی نوشتهٔ نانی ارجمند است. انتشارات آنان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب دلدادگی
دلدادگی روایتی عاشقانه است؛ عشقی میان پسر خان و دختر نجار که با وجود مخالفتهای خانوادههایشان تصمیم به ازدواج میگیرند؛ ولی بیخبر از آنکه این ازدواج چالشهای فراوانی به دنبال دارد تا جایی که باعث آسیب به اطرافیانشان میشود و حتی گریبان بچههایشان را هم میگیرد.
داستان از راویهای متفاوتی نقل میشود و اتفاقاتی را از گذشته برای خواننده تعریف میکند. شخصیتهایس داستان با تمام سختیهای زندگیشان در تلاشاند تا پایان شیرینی را برای خودشان رقم بزنند. خواندن این رمان را به علاقمندان به داستان های عاشقانه سفارش می کنیم.
خواندن کتاب دلدادگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
زیر بال مینار
رضاشاه از نگاهی دیگرعلی ممبینی
Merits of the Ahl al-Bayt (AS) as mentioned in al-Musnad (4)احمد ابن حنبل
فرهنگ سه زبانه اصطلاحات، ضرب المثل ها و کنایه ها در زبان لاریلیلا دیانت
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
نویسنده این اثر برای بنده بسیار قابل احترامه ، دختری پرانرژی و بااخلاق . امیدوارم با قلم زیباش آثار بیشتریو خلق کنه 🙂 با خوندن کتابش با این جریان عشقی همراه بشین ...
بسیار کتاب جذاب و زیبایی بود پیشنهاد میکنم حتما بخونید و تشکر از نوسینده عزیز ک داستانی متفاوت رو در اختیار ما قرار داده.
خیلی خیلی رمان عالیه اصلا ادم غرق میشه تو رمان یک رمان ساده نیست که کسل کننده باشه به چالش میکشه ادم رو دوستان ارزش این و داره که وقت بزارید و یک زندگی درام رو در ذهن و افکارتون
زیبا و پرشور ❤️
خیلی کتاب جذابی هست با خوندن هر صفحه بیشتر مشتاق میشه برا ادامه کتاب. ممنون از نویسنده عزیز 😍
و بله داستانی که میخواستم، به شدت توصیه میکنم ☺️، از اولش من رو جذب کرد
رمانی با فضای متفاوت که احترام به مخاطب درش مشهوده، قلم نویسندش بشدت دلنشینه واقعا لذت بردم و توصیه میکنم تمام کسانی که به رمان علاقه دارن بخوننش. تبریک میگم به خانم ارجمند بابت این کتاب فوق العاده❤️
کتابی بسیار بسیار زیباااا و عاشقانه😍محیط داستان عالی، کاراکتر ها یکی از یکی جذابتر🥺خیلی راحت میتونید با داستان ارتباط بگیرید و به نظرم به هیچ وجه از دستش ندید😃(این نظرو از کسی که هم رمان های خارجی میخونه و هم
اگه می خواین وارد یه دنیای قشنگ با داستان خوب بشید حتما این کتاب رو بخونید قلم نویسنده خیلی خوبه علاوه بر توجه به جزئیات به همه جوانب قصه فکر کرده داستان حالت اول شخص داره ولی از زبون افراد
یه کتاب عالی که مطمئنا ارزش خوندن داره خوندنش حتما پیشنهاد میشه