٪۵۰
معرفی کتاب آنجا که زنبقها میشکفند
«آنجا که زنبقها میشکفند» اثر ورا و بیل کلیور، رمانی جذاب برای نوجوانان است. ماجرای کتاب، داستان بلوغ دختری به نام «مری کال» و گذر او از دوران کودکی به بزرگسالی است تا برای همیشه با بهشت و رویاهای کودکیاش خداحافظی کند. نویسندگان در این داستان مسایل دوران بلوغ را با دیدی روانکاوانه به تحریر کشیدهاند آنها حتی برای ملموستر شدن داستانشان به کارولینای شمالی که ماجرای کتاب در آنجا میگذرد، سفر کردند و مدتی را با خانوادههای آن منطقه گذراندند. این اثر، کتاب برجسته سال کودکان و نوجوان و نامزد جایزه ملی کتاب ادبیات کودکان امریکا شده است:
«من برای دولا خیلی نگرانم. برای بقیه هم نگرانم. برای پدرمان، ریلوتر، برای امادین و رمی و برای خودم. این ترس و نگرانی برای من تازگی ندارد. اینها ترسهای قدیمی هستند.
من میترسم، وقتی به دولا نگاه میکنم و او را چنان بیخیال و آرام، با هیکلی زنانه اما قلب و مغزی بچگانه، میبینم، خیلی میترسم. من میترسم، وقتی امادین و رمی را میبینم که چگونه بازیهایشان را جدّی میگیرند.»
«آنجا که زنبقها میشکفند» طنزی دارد که در زوایای پنهان خود با رویاهای کودکانه درهم میآمیزد و سبب ارتباط گیری بیشتر کودکان و نوجوانان با داستان میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آنجا که زنبقها میشکفند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آنجا که زنبقها میشکفند |
تغذیه ورزشیانت لارسن مایر
جامعه شناسی اینترنتعباس محمدی اصل
به فهم درآوردن جهان انسانیویلهلم دیلتای
مدیریت پسماند جامد شهری در زمان همه گیری بیماری کووید ۱۹آرش حیدرخانی

خب میتونم بگم بد نبود، و حتی اگه کتاب ادامه داشت بهتر هم میشد. حس میکنم یا کتاب چند جلدیه، یا نویسندهها حوصله ادامهش رو نداشتن.. بهر صورت داستان نسبتا خوب بود..اما محاورهای نبودن دیالوگها کمی اذیت میکرد.. ما عادت کردیم...بیشتر