کتاب همهچی درباره عادتها (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب همهچی درباره عادتها (خلاصه کتاب)
کتاب صوتی همه چی درباره عادت ها اثری از مارک منسن است که درباره عادتهای خوب و بد ما صحبت میکند. او همچنین راهکارهای مفیدی برای ایجاد عادات خوب و از بین بردن عادتهای بد ارائه میکند.
درباره کتاب صوتی همه چی درباره عادت ها
همه ما این جمله را شنیدهایم: ترک عادت موجب مرض است. اما آیا این مثل درباره عادات بد هم صدق میکند؟ آیا به وجود آوردن عادتهای خوب کار مشکلی است؟ آیا فکر میکنید کسانی که هر روز به انجام کارهای روزمره برنامهریزی شدهی خود میپردازند خود را مجبور به انجام دادن این کارها کردهاند؟ کسانی که هر روز در یک ساعت مشخص از خواب بیدارمیشوند، ورزش صبحگاهی میکنند، به یک نفر هر روز سرمیزنند، به کلاس ورزش و موسیقی و آموزش رانندگی میروند و بعد از ظهر یک تا دو ساعت کتاب میخوانند و هزاران کار دیگر از این دست انجام میدهند، آیا از انجام هر روزه این کارها ناخوشنودند؟
مارک منسن در کتاب صوتی همه چی درباره عادت ها به بررسی عادتها میپردازد و به ما میآموزد چطور عادات مثبت را ایجاد کنیم و عادات بد را حذف کنیم.
کتاب صوتی همه چی درباره عادت ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام افرادی است که معتقدند با کمک عادات خوب میتوان پیشرفت کرد. در عین حال اگر دوست دارید با عادتهای بدتان خداحافظی کنید، شنیدن کتاب صوتی همه چی درباره عادت ها را به شما پیشنهاد میکنیم.
درباره مارک منسن
مارک منسن، نویسنده، وبلاگنویس و کارآفرین آمریکایی است. او فارغالتحصیل رشته مدیریت مالی است، اما علاقه زیادی به روانشناسی دارد و در این زمینه مطالعات زیادی داشته است. او زمانی که کاملا ناشناس بود اولین کتابش را منتشر کرد و با اینکه کسی او را نمیشناخت، در کمتر از یکسال توانست ۱۵ هزار نسخه از آن را بفروشد. او همچنان وبلاگش را به روز نگه میدارد و یکی از پر مخاطبترین وبلاگهای آمریکا را دارد.
من تو نت گشتم منسون همچین کتابی نداره که. کسی میدونه موضوع چیه؟
این کتاب جز بهترین کتاب هایی بود که من خوندم کسانی که میخوان اصولی و اساسی عادتی (عادتهایی) رو ترک کنن یا عادتی (عادت هایی) رو به سبک زندگیشون اضافه کنن بهتر اول این کتاب رو بخونن در همه زمینه ها
عالی بود
این کتاب هر خطش نکته داره. حجمش هم از میکروکتابای دیگه بیشتره