معرفی و دانلود کتاب آن سوی مه + خلاصه رایگان

۴.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
داریوش عابدی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آن سوی مه

کتاب «آن سوی مه»، ۸ داستان درباره انقلاب و جنگ است که در سال‌های ۶۲ تا ۶۵ به قلم داریوش عابدی نوشته شده‌اند. «آن سوی مه»، «بمباران»، «بابا بزرگ خوب من»، «خط»، « ورقه استخدامی»، «جاش»، «موش» و «اسیر»، عنوان داستان‌های این مجموعه‌‌اند. حال و هوای جنگ، تاثیر آن بر زندگی افراد و موقعیت آنها در روزهای جنگ، فضای مشترک این داستان‌ها است. «ورقه استخدامی»، تنها داستان مجموعه «آن سوی مه» است که فضای روزهای پیروزی انقلاب را به تصویر کشیده‌است. این کتاب برگزیده نخستین دوره انتخاب کتاب سال دفاع مقدس است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آن سوی مه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآن سوی مه
موضوعداستان کوتاه، ادبیات پایداری، داستان ایرانی
نویسندهداریوش عابدی
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۸/۰۱/۱۶
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

Tamim Nazari
: «پیر شده‌ای، عمو!» عمو عبدالله سینی را روی زمین گذاشت و گفت: «عجله نکن بابا؛ تو هم می‌شوی!»
Tamim Nazari
تا حالا یک موشک هم به خانهٔ ما، حتّی به نزدیکی خانهٔ ما نخورده است؛ شاید به خاطر این‌که بابا و مامانم خیلی می‌ترسند!
Tamim Nazari
در وسط‌های اخبار، گویندهٔ اخبار می‌گوید که امروز ساعت نه، چند هواپیما، شهر ما را بمباران کردند. مامان داد می‌کشد: «مهدی! دیدی این دفعه هم در رفتیم!» بابا شانه‌های مامان را با یک دست می‌گیرد و می‌گوید: «دیوانه‌ها! حالا اگر مردید، داد بزنید، جنگ جنگ تا پیروزی!» بعد بر می‌گردد و به من می‌گوید: «چه‌طوری محدثه؟ خوشحال نیستی؟» یک‌دفعه چشمم می‌خورد به کامیونی که از سر پیچ می‌آید جلوی ماشین ما. مامان جیغ می‌کشد: «مهدی!»
Tamim Nazari
معلم بد است که کلاس را به هم می‌ریزد، نه شاگرد بد!
Tamim Nazari
محصول دست، مزه دارد کاک صالح؛ قوه هم دارد. می‌دانی چند وقت است محصول دست خودمان را نخورده‌ایم! برای همین است که پیر شده‌ایم، حال نداریم، ولی آن وقت قوی می‌شویم، جوان می‌شویم. باور کن!
Tamim Nazari
«آخر چرا نمی‌فهمی! من خسته شدم! از این دربه‌دری خسته شدم! هیچ کس ما را در روستایش راه نمی‌دهد. می‌گوییم طرفداری کردیم، ولی کردها را می‌کشیم. می‌گوییم کردها با ما هستند، ولی کدام کرد با رغبت به ما جا و غذا می‌دهد؟ ماه پیش مردم آن روستا را چرا قتل عام کردیم، ها؟ بگو! مگر غیر از این بود که به ما غذا ندادند؟ نداشتند که بدهند، ولی ما همه را کشتیم. ما شدیم کردکش، کاک صالح! ما بنایمان از اوّل این نبود! بود؟ ها؟»
Tamim Nazari
پنج سال چشم‌بسته به کشتار و غارت روستاییان پرداخته و به بهانهٔ مبارزه با انقلاب، هر مخالفی را کشته و خانه‌اش را سوزانده بود؛ تا این‌که در کمینی که چند ماه پیش پاسداران و پیش‌مرگان به آن‌ها زده بودند، به خود آمد. تمامی دوستانش، و آن‌هایی که پنج سال دوشادوش هم جنگیده بودند و پشت‌شان به پشت هم گرم بود، در آن کمین، کشته شدند. ناگهان احساس کرد که دیگر تکیه‌گاهی ندارد؛ هم، دوستانش را از دست داده بود و هم مردم را. نمی‌خواست مانند آن‌ها کشته شود. تازه میل زنده ماندن در او زنده شده بود، ولی مگر چند سال دیگر می‌توانست در میان کوه‌ها زندگی کند! پیری هم داشت رمقش را می‌گرفت و او عصایی برایش نداشت.
Tamim Nazari
در کشتار مردم روستایی که جای آن‌ها را لو داده بودند، فهمید که دیگر رغبتی به کشتن مردم ندارد، دیگر از همه چیز زده شده بود و هر کار یارانش باعث نفرت بیشتر او از آن‌ها می‌شد.