کتاب شگفتی تمرکز فکر
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب شگفتی تمرکز فکر
آیا تابه حال به این موضوع فکر کرده بودید که فکر شما، یعنی فکرهای متمرکز و هدفمند شما، چه نقش مهمی در زندگیتان ایفا میکنند؟ در این کتاب با تاثیرهای بلندمدت و پایدارِ تفکر متمرکز آشنا خواهید شد.
آموزههای این کتاب به صورت عملی و البته انجامشدنی هستند. من خودم این تمرینها را بارها مورد آزمون قرار دادهام. نوع این تمرینها به صورتی است که شما از همان ابتدای کار، شاهد بهبود و تغییر محسوس در توانایی تمرکزتان خواهید شد و درنتیجه دلگرم میشوید. این تمرینها به شما کمک زیادی خواهند کرد....
ایروبیک ذهن: ۷۵ روش حفظ سلامت ذهن
بهانه ممنوع!برایان تریسی
رازهای خوش اقبالیاستیو گیلمن
چراغ جادوی پدرپولدارابوالفضل طاهریان ریزی
اگر زندگی بازی است...شری کارتر اسکات
مرکز توجه: با ساده کردن زندگی، بهرهوری خود را دو برابر کنید و به همه هدفهایتان برسیدبرایان تریسی
فصلهای زندگی (کتاب سوم)جیم ران
سایه تنهاییفرحناز مهدی آزاد
برخورد قطعهی گم شده با دایرهی بزرگشل سیلوراستاین
در جستجوی قطعه گم شدهشل سیلوراستاین
کسی یک کرگدن ارزون نمیخواد؟شل سیلوراستاین
برای کسایی که تو مطالعه تمرکز ندارن وسط یه کاغذ یه دایره مشکی به اندازه سکه ترسیم کنید وسطش و به اندازه یه عدس نقطه سفید باقی بذارید بچسبونید به دیوار؛ یک متر ازش فاصله بگیرید؛ چهار زانو بشینید چشماتون رو ببندید از عدد
۲۰۰تا صفحه خوندم واقعا چیزی از تمرکز که به دردم بخوره نفهمیدم فقط کتاب در مورد این صحبت کرده که تمرکز چقدر خوبه اینو که همه میدونن
من فکر کردم پر از تمرینات تمرکز ه این کتاب اصلا یه دونه تمرین هم نداره کل کتاب رو تو دو کلمه میشه خلاصه کرد اینکه تمرکز خوبه : /
سطح: خوب ... پیشنهاد می شود به تمامی کسانی که از تمرکز ضعیف رنج می برند. . اول: کتاب پر غلط املایی هست اگه براتون نگارش کتاب بیشتر از فحوای اون مهمه این نسخه به درد شما نمی خوره. . دوم: در این کتاب
این کتاب عالیه.بهترین تمرینات برای تقویت تمرکز و اراده توسط نویسنده نگاشته شده.فقط کاش مترجم اینقدر اشتباه تایپی و غلط املایی نداشت.فکر کنم خود مترجم موقع ترجمه کتاب تمرکز نداشته و بهتره خودش هم تمرینات تمرکز کتاب رو انجام بده
مثل اسم کتاب بایدباتمرکز مطالعه اش کنید باراول که خوندمش چیزی نفهمیدم برای باردوم مطالب مهمش ویادداشت کردم متوجه شدم کتابه عالیه پیشنهادمیکنم اگه هدف مهمی توزندگی داریدحتماقبل از شروع این کتاب ومطالعه کنید
واقعا به این کتاب باید ۵ ستاره داد مثل یک استاد روانشناس تورو روز بروز قوی تر میکنه بدون هیچ گونه اغراق ممنون از طاقچه
این کتاب چطوره؟ ارزش داشت یه همش عبارلت تکراری گفته؟
کل ۲۷۷صفحه کتاب در مورد تمرکز بود و همه حرفاش مثل هم و تکراری بود