کتاب شش ماه پایانی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۴۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب شش ماه پایانی
آیا میدانید بر طبق روایات اسلامی، ظهور در سال فرد به وقوع میپیوندد؟ چقدر از حوادث شش ماه پیش از ظهور آگاهید؟ روز قیام امام مهدی علیه السلام چه روزی است؟ آیا میتوان برای ظهور امام زمان علیهالسلام وقتی تعیین کرد؟
کتاب شش ماه پایانی نوشته مجتبی الساده، اثری است که در آن حوادث شش ماه منتهی به ظهور حضرت بقیة الله(عج) بر اساس احادیث بیان شدهاست.
این اثر خواندنی که تقویم حوادث ششماهه پیش از ظهور است از چهار فصل کلی تشکیل شدهاست: غیبت و دوران پیش از ظهور/ سبک توصیف دوران و سال ظهور در روایات/ تقویم حوادث سال ظهور/ مباحث تکمیلی.
ناشر در ابتدای این کتاب یادآوری میکند که اخباری که در کتاب شش ماه پایانی آمدهاست، مسلمین را به هوشیاری، آمادگی، انتظار و اطلاع جامع درباره آخرالزمان دعوت میکند و از آنان میخواهد که همه مناسبات و روابط فردی و اجتماعی خود را متناسب با آن شرایط ویژه تنظیم کنند تا شاید از فتنهها در امان بمانند و در صف مشتاقان و منتظران شاهد ظهور آخرین منجی موعود باشند.
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
۶,۵۰۰۵۰%
من این کتاب رو خداقل هفت سال پیش خوندم ، کتابیه که بر اساس روایات قطعی صحبت،کرده و علائم قطعی رو هم از بین علائمپیش از ظهور ذکر کرده که کدوما هستند بایداین نکته رو مدنظر قرارداد که از نظر
کتاب بسیار عجیبی بود اخباری از آینده می دهد اللهم عجل لولیک الفرج بحق الزینب علیها سلام
یکی از بهترین و شناخته شده ترین کتاب ها در عرصه مطالعات مهدوی
خیلی خوبه
نسخه چاپی ش رو قبلاخوندم و خوب بودش
به نظر من کسی بدون شنیدن یه حرف نمیتونی در اون مورد نظر دقیقی داشته باشه...ای کاش اول میخوندیم بعد نظر میدادیم!!!
عالی.... کاش حسرت به دل نباشیم در دیدار و یاری امام 🌱
شش_ماه_پایانی تاریخ شروع: ۱۸ شهریور تاریخ پایان: ۱۹ شهریور امتیاز: ۴ این کتاب از اونچه ک روی جلد زده پیداست در مورد چیه و پیشنهادم اینه حتمااااا بخونید چون هم یجورایی شسته رفته است و هم اینک خوانش سریعی داره و بنظرم فرعیات نداره نشستم این
رمز دوم ندارم وگرنه خودم میخریدم
کتابی که سعی زیادی در نشان دادن یک شخصیت ترسناک و مشابه اون چه که رسانه های غربی نشون میدن از امام زمان داره... طوری که با خوتون میگید که کاش نیاد... اون بیچاره ای که رفت نظر قبلی ام رو گزارش