معرفی کتاب دیزی ودردسرهای بچه گربه ها (۴)
دیزی دختر بچه بازیگوشی است که ماجراها و اتفاقهای زندگیاش را به زبانی شیرین و جذاب روایت میکند. دردسرهای دیزی به صورت یک مجموعه شش جلدی نوشته شده است. «کریس گری» یک سال پس از اینکه اولین کتابش را با عنوان «نخود فرنگیها را بخور» منتشر کرد، در لیست ده نویسنده برتر کتاب کودک و نوجوان قرار گرفت و تصمیم گرفت داستانهای بیشتری با شخصیت دیزی بنویسد. کتاب «دیزی ودردسرهای بچه گربه ها» از این مجموعه است.
دردسرهای دیزی به خاطر زبان طنز و شیرینی که دارد، کتاب مفرح و شادی است و با اینکه برای کودک و نوجوان نوشته شده اما میتواند لبخندی روی لب بزرگترها هم بیاورد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دیزی ودردسرهای بچه گربه ها (۴) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دیزی ودردسرهای بچه گربه ها (۴) |
| فرمت کتاب: | |
| حجم فایل کتاب: | ۲۰.۱۱ مگابایت |
| تعداد صفحهها: | ۲۰۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۴۳۴۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه دیزی و دردسرهایش، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |
دیزی و دردسرهای جشن سال نو (۵)![]()
کریس گری
راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه یک غول برفی بسازیم؟دومینیک بارکر
فردی فرفره؛ راز کدوی جادویی (جلد یازدهم)ابی کلاین
دوغدو، خانم سیلا و غولهای مادربزرگ (جلد اول)فاطمه سرمشقی
ماروین نارنجی و کیک پرنده ۳لوئیس سکر
راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه جلوی حمله وایکینگ ها را بگیریم؟دومینیک بارکر
فردی فرفره؛ هدیه آدم کوتولهها (جلد هجدهم)ابی کلاین
فردی فرفره؛ وحشت در اردو (جلد چهاردهم)ابی کلاین
معجون سحرآمیز در کارخانهی متروکتینا جمالی
دوغدو، پدربزرگ و غولهای عاشق (جلد دوم)فاطمه سرمشقی

برای سنین پایین بهتر
عالیه من دیزی و دردسر های زندگی رو از کتابخونه ولیعصر امانت گرفتم و خواندم ولی چون خیلی دوستش نداشتم به زور می خوندم ولی بعد متوجه شدم که فقط کتاب های اول نویسندش کمی حوصله سر بر بود ولی حتما...بیشتر
معرکه عالیییییییییی
دلم برای مامانش سوخت 🤭😅