معرفی و دانلود کتاب من بازیگوش ۱ pdf + خلاصه رایگان

صدف سلیمیان
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب من بازیگوش ۱

کتاب من بازیگوش ۱ نوشته صدف سلیمیان است و نشر سنجاق آن را به‌صورت الکترونیکی منتشر کرده است. این داستان از زاویه‌دید یک بچه‌گربه روایت می‌شود؛ موجودی کوچک، کنجکاو و پرحرف که از همان لحظه‌های نخست زندگی، جهان اطراف خود را با دقت نگاه می‌کند. داستان حاضر در کنار بازیگوشی و شوخی، حس دلتنگی و جدایی و جابه‌جایی را هم مطرح و ماجراهای یک حیوان کوچک را به تجربه‌ای احساسی تبدیل کرده است. داستان حاضر برای نوجوانان نوشته شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من بازیگوش ۱

کتاب من بازیگوش ۱ نوشته‌ی صدف سلیمیان و داستانی کوتاه درمورد زندگی یک بچه‌گربه، از نخستین روزهای آگاهی او، است. راوی با لحنی شوخ، کنجکاو و گاه احساساتی، دنیای محدود اما پراتفاق اطرافش را توصیف می‌کند. مادر، خواهرها و برادرها، اتاقی بسته، چند آدم ناشناس و رفت‌وآمدهای نگران‌کننده همه‌ی جهان بچه‌گربه را می‌سازند. آنچه این داستان را از یک ماجرای ساده‌ی حیوانی فراتر می‌برد، توجه اثر به حس امنیت، وابستگی و ترسی است که در دل یک موجود کوچک شکل می‌گیرد.

داستان من بازیگوش ۱ فضای گرم کنار مادر و خواهر و برادرها را نشان می‌دهد و سپس آرام‌آرام به اضطراب جدایی می‌پردازد. راوی مدام در حال دیدن، حدس‌زدن و پرسیدن است و این کنجکاوی، موتور پیش‌برنده‌ی داستان. حضور آدم‌ها در کتاب حاضر بیشتر از زاویه‌ی نگاه بچه‌گربه معنا پیدا می‌کند؛ موجوداتی بزرگ، ناشناخته و تصمیم‌گیرنده که بدون ارائه‌ی هیچ توضیحی، مسیر زندگی بچه‌گربه‌ها را عوض می‌کنند. بخشی از جذابیت این داستان از تضاد لحن بازیگوشانه‌ی راوی و موقعیت‌های تلخی می‌آید که او تجربه می‌کند.

بچه‌گربه از توپ‌بازی، کشف آینه، آشنایی با گربه‌های دیگر و شیطنت‌های روزمره حرف می‌زند، اما در پس این لحظه‌ها، دل‌نگرانی برای مادر و ترس از ناپدیدشدن عزیزانش هم وجود دارد. کتاب من بازیگوش ۱ برای دنبال‌کردن ماجراهای یک راوی بامزه و دریافت لایه‌ای عاطفی از روایت او سودمند است. داستان حاضر برای نوجوانان نوشته شده است.

خلاصه داستان من بازیگوش ۱

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

بچه‌گربه در کنار مادر و خواهر و برادرهایش چشم به دنیا باز می‌کند. او از همان ابتدا متوجه غم پنهان مادر می‌شود و در میان بازی، کشف محیط و آشنایی با گربه‌های دیگر، کم‌کم با واقعیتی ناآشنا روبه‌رو می‌شود؛ آدم‌ها یکی‌یکی بچه‌گربه‌ها را از آن جمع جدا می‌کنند. این جدایی‌ها برای راوی تغییراتی ساده نیستند؛ بلکه تجربه‌ای پر از دلتنگی، ترس و بی‌پناهی را برای او رقم می‌زنند. بچه‌گربه در میانه‌ی این اتفاق‌ها می‌کوشد مادرش را پیدا کند و معنای آنچه را در اطرافش می‌گذرد، دریابد. سرانجام او خودش نیز وارد مرحله‌ی تازه‌ای از زندگی می‌شود.

چرا باید کتاب من بازیگوش ۱ را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب من بازیگوش ۱ را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این داستان تجربه‌ی جدایی و دلبستگی را از زاویه‌دید یک بچه‌گربه نشان می‌دهد و به احساسات حیوانات توجه می‌کند.
  • راوی کنجکاو و شوخ‌طبع کتاب، ماجراهای ساده‌ی روزمره را به صحنه‌هایی زنده و دنبال‌کردنی تبدیل کرده است.
  • نوجوانان با مطالعه‌ی این داستان می‌توانند به رابطه‌ی حیوانات خانگی، مادر و محیط زندگی‌شان فکر کند.

خواندن کتاب من بازیگوش ۱ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب من بازیگوش ۱ به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• نوجوانان علاقه‌مند به داستان‌هایی که حیوانات در آن‌ها راوی یا شخصیت اصلی هستند.
  • خوانندگانی که به داستان‌هایی درباره‌ی دلبستگی، جدایی و سازگارشدن با موقعیت تازه علاقه دارند.
  • کسانی که دوست دارند جهان اطراف را از زاویه‌دید یک بچه‌گربه‌ی کنجکاو دنبال کنند.
  • دوستداران گربه‌ها که می‌خواهند داستانی درباره‌ی زندگی و جابه‌جایی آن‌ها را بخوانند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من بازیگوش ۱ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن بازیگوش ۱
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهصدف سلیمیان
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستمن بازیگوش صدف سلیمیان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.