کتاب دیوان اشعار محتشم کاشانی
خواندن نظراتمعرفی کتاب دیوان اشعار محتشم کاشانی
ترکیببند با مطلع"باز این چه شورش است..." جز مشهورترین اشعار سروده شده در رابطه با واقعه عاشوراست.
شاعر این اشعار کمالالدین علی محتشم کاشانی شاعر ایرانی عهد صفویه و معاصر با شاه طهماسب اول است.
وی در سال ۹۰۵ هجری قمری در کاشان زاده شد و بیشتر دوران زندگی خود را در این شهر گذراند.
نقل مشهور در زمینه سرودن ترکیب بند محتشم این است که وی حضرت امیرالمومنین(ع) را در خواب میبیند که از او میپرسند: " محتشم، چرا برای پسر من حسین(ع) شعری نمیگویی؟!" محتشم در جواب ادب کرده و عرض می کند که خود را شایسته مقام شاعری آن حضرت نمی داند٬ ضمن این که اگر بخواهد شعری بگوید واقعا نمی داند از کجا باید شروع کند. حضرت مصرع اول را برای محتشم خوانده و می فرماید این گونه شروع کن: «باز این چه شورش است که در خلق عالم است» و محتشم می گوید: یک مرتبه از خواب پریدم در حالی که زیر لب زمزمه میکردم: «باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است».
دیوان اشعار وی علاوه بر این ترکیببند، شامل غزلیات، قصاید، قطعات و رباعیات است.
وی در ربیع الاول سال ۹۹۶ هجری قمری (به روایتی ۱۰۰۰ هجری قمری) درکاشان درگذشت و قبر او در این شهر قراردارد.
این مجموعه با همکاری گنجور گردآوری شده است
گفتوگوی اختصاصی با مجتبی شکوری
مجتبی شکوری
سم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی)دعای ابوحمزه ثمالیمهدی سماواتی
دعای سحر (سید قاسم موسوی قهار)سید قاسم موسوی قهار
دعای سحرعباس صالحی
دعای افتتاحشیخ حسین الاکرف
دعای مجیرمهدی سماواتی
متن کامل قرآن کریمناصر مکارم شیرازی
رادیو رو طاقچه؛ کتابها حرف میزنندمرضیه صادقی
رادیو رو طاقچه؛ کتابها میخندندمرضیه صادقی
رایگان
ترسم جزای قاتل او چون رقم زنند یکباره بر جریده رحمت قلم زنند اشعار عمیق و پر مفهومی داردفوق العاده است
این کتاب رایگان بود و من امروز با گردونهی طاقچه برندهی دریافت رایگانش شدم😁
این کشته فتاده به هامون حسین توست.... 😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭
سلام بر حسین ع سلام بر محرم و سلام بر عاشورا و سلام بر عاشورائیانی که حقیقت عاشورا را دریافتند و شعور حسینی را در مسلخ شور حسینی ذبح نکردند. محتشم از شعرای دوره ی صفوی است . دوره ی صفوی، دوره ی توجه
پنج ستاره کمه بقیش 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
اشعار مربوط به اهل بیت ایشون عالی اند☀ وبادقت بالایی کنار هم چیده شدن.🐦روحهش شاد و قرین نور🐦
بی نظیر❤❤❤❤❤
آرام دل ...
عالی هستن اشعارشون
کتاب خیلی خوبی .هست .و فوقالعاده عالی .بنده در حال حفظ کردن شعر .باز این چه شورش است که در خلق عالم است.الان هم .ساعت ۶,صبح هستش .بنده یک بیت دیگه حفظ کنم میشه ۵۰بیت.نظر شخصی بنده هستش .من به