معرفی و دانلود کتاب دوقلوها + خلاصه رایگان

کتاب دوقلوها

بدون نظرنوع کتاب

۲۵٪

معرفی کتاب دوقلوها

کتاب دوقلوها نوشته ایان وای برو و ترجمه نسرین مهاجرانی، رمانی کودک از نشر پیدایش است که ماجرای یک خانواده‌ی شلوغ و دوست‌داشتنی را از نگاه پسری به نام توماس روایت می‌کند؛ پسری که هم با محدودیت‌های جسمی دست‌وپنجه نرم می‌کند و هم وسط دردسرهای خانه، دوقلوهای پرجنب‌وجوش، پدری خاموش و گلدانی پنهان‌شده قرار می‌گیرد. ماجرا از جایی جذاب‌تر می‌شود که یک اتفاق ظاهراً کوچک، رازها و تنش‌های خانوادگی را به‌سمت روبه‌روشدن با حقیقت می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دوقلوها

کتاب دوقلوها نوشته ایان وای برو داستانی خانوادگی و پرحادثه است که جهانش را از زاویه‌ی دید توماس لئو فالینگ می‌سازد؛ پسری نزدیک به ۱۰ ساله که با چوب‌دستی راه می‌رود، ذهنی تیزبین دارد و با لحنی شوخ، صادق و گاهی آشفته، زندگی خانه‌شان را تعریف می‌کند. در مرکز ماجرا، خانواده‌ای قرار دارد که ظاهر شلوغ و بامزه‌اش، زیر فشار مشکلات مالی، افسردگی پدر، مراقبت از دو خواهر دوقلوی کم‌سن‌وسال و دلخوری قدیمی میان اعضای فامیل، مدام در آستانه‌ی ازهم‌پاشیدن به نظر می‌رسد. بااین‌حال فضای اثر فقط بر سختی‌ها نمی‌ایستد و مدام میان نگرانی، شیطنت، خنده و امید رفت‌وآمد می‌کند.
کتاب دوقلوها فقط قصه‌ی چند دردسر پشت‌سرهم نیست، بلکه تصویری از رابطه‌های خانوادگی است؛ رابطه‌هایی که در آن سوءتفاهم، خشم، شرمندگی، محبت و آشتی کنار هم قرار می‌گیرند. حضور دوقلوها، یعنی گما و لوتی، به داستان ریتمی تند و پیش‌بینی‌ناپذیر می‌دهد و در مقابل، توماس با نگاه دقیقش به اشیا و آدم‌ها، لایه‌ی احساسی اثر را پررنگ می‌کند. گلدانی که در کابینت آشپزخانه پنهان شده، فقط یک شیء قیمتی نیست؛ نشانه‌ای است از گذشته‌ای حل‌نشده و پیوندی که هنوز امکان ترمیم دارد. این کتاب در کنار ماجراهای بیرونی، به وضعیت درونی پدر هم می‌پردازد؛ شاعری که در سکوت و درماندگی فرورفته و خانواده‌اش ناچارند با غیبت عاطفی او کنار بیایند. همین ترکیبِ حادثه، طنز و نگرانی باعث می‌شود روایت هم برای دنبال‌کردن ماجرا کشش داشته باشد و هم برای دیدن اینکه یک خانواده چطور زیر فشار، شکل تازه‌ای از کنارهم‌بودن را پیدا می‌کند.

خلاصه کتاب دوقلوها

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
توماس لئو فالینگ پسری است که در خانه‌ای شلوغ با پدر شاعرش، مادرش و دو خواهر دوقلوی پرهیاهو زندگی می‌کند. پدر در دوره‌ای سخت فرو رفته و دیگر نه می‌نویسد و نه مثل قبل به زندگی خانه جان می‌دهد. در همین میان، گلدانی ارزشمند که یادگار خاله‌جونیپر است، پنهانی در آشپزخانه نگه داشته می‌شود تا تنش قدیمی میان او و پدر دوباره شعله‌ور نشود. وقتی یک روز توماس و دوقلوها ناگهان بیرون از خانه می‌مانند، تلاش برای بازکردن در به زنجیره‌ای از خرابکاری‌ها، ترس و آشفتگی می‌رسد. این ماجرا کم‌کم اعضای خانواده را وادار می‌کند با دلخوری‌های قدیمی، سکوت‌های طولانی و ارزش واقعی چیزهایی که دارند روبه‌رو شوند.

چرا باید کتاب دوقلوها را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب دوقلوها را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب زندگی یک خانواده‌ی پرتنش را از نگاه کودکی تیزبین و شوخ روایت می‌کند و همین زاویه‌ی دید، ماجراها را زنده‌تر می‌کند.
  • خواننده با موقعیتی روبه‌رو می‌شود که در آن ناتوانی جسمی، فشار مالی و آشفتگی عاطفی، همزمان در دل یک قصه‌ی پرتحرک حضور دارند.
  • داستان نشان می‌دهد که اشیای ظاهراً ساده، مثل یک گلدان یا یک کلید، چطور می‌توانند به مرکز تنش‌های خانوادگی تبدیل شوند.
  • حضور دوقلوها به روایت انرژی و بی‌نظمی بامزه‌ای می‌دهد و فضای داستان را مدام از سکون بیرون می‌آورد.
  • این کتاب امکان فکرکردن به موضوع آشتی، مراقبت، شرمندگی و همدلی را بدون تبدیل‌شدن به متن نصیحت‌گو فراهم می‌کند.
  • خواننده در کنار دنبال‌کردن حادثه‌ها، با شخصیت توماس هم همراه می‌شود؛ پسری که هم آسیب‌پذیر است و هم در لحظه‌های بحرانی نقش مهمی پیدا می‌کند.

خواندن کتاب دوقلوها به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کودکان و نوجوانانی که به داستان‌های خانوادگی پرماجرا علاقه دارند.
  • خوانندگانی که از شخصیت‌های کودک با نگاه شوخ و دقیق لذت می‌برند.
  • علاقه‌مندان به قصه‌هایی که در آن شلوغی خانه، دردسرهای روزمره و احساسات جدی کنار هم قرار می‌گیرند.
  • کسانی که دوست دارند داستانی درباره‌ی رابطه‌ی خواهر و برادرها، آشتی خانوادگی و عبور از روزهای سخت بخوانند.
  • مخاطبانی که به روایت‌هایی با قهرمان کودک و موقعیت‌های پیش‌بینی‌ناپذیر گرایش دارند.

بخشی از کتاب دوقلوها

«روزی که نزدیک بود مامان دستگیرشود، فکرکنم هفده دسامبر بود، بابا از رختخواب بیرون آمده بود و به مامان کمک می‌کرد تا صندلی چرخ‌دار را پشت ماشین بگذارند. با اینکه ماه دسامبر بود، هوا هنوز آن قدر سرد نشده بود و خورشید می‌درخشید. شاید علتش هم همین بود. او حتی قبول کرد که تا مامان من را به مدرسه می‌رساند، مراقب دوقلوها باشد. هیچی نگفت، ولی خوشحال هم نبود، چون سردرد داشت. به هر حال قبول کرد. ماشین «موریس مینور اِستیت» داشتیم، از آنهایی که درِ عقب‌شان چوبی است. برای همین هم، توی ماشین‌مان کرم چوب پیدا می‌شد. موتور ماشین عالی کار می‌کرد، ولی زنگ زده بود که بابا بایستی درستش می‌کرد. جایی که من نشسته بودم، اگر کفپوش ماشین را کنار می‌زدی، می‌توانستی کف خیابان را ببینی.
از وسط بیشه‌زار و کوچه‌های پردرخت گذشتیم تا به مدرسه رسیدیم.
صدایی از زیر چرخ‌ها می‌آمد، ولی ما توجهی نکردیم. مامان گفت: «حتماً کم‌باد است.» با صدای بلند آواز می‌خواندیم و متوجه صدای ماشین نشدیم. سر راه پلیسی بود که ماشین‌ها را کنترل می‌کرد. مامان داشت صندلی چرخ‌دار را بیرون می‌آورد که او به طرف‌مان آمد و گفت: «آه، خدای من! لاستیک عقب را نگاه کنید، وای... وای... وای!»»

معرفی این کتاب در تاریخ ۴ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دوقلوها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدوقلوها
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
مجموعه و فروسترمان کودک نشر پیدایش
رده‌بندی سنی۸ سال به بالا

نظری برای کتاب ثبت نشده است.