معرفی و دانلود کتاب دوست های من، عشق های من + خلاصه رایگان

بدون نظرنوع کتاب
مارک لوی، نسرین اسماعیلی

۲۰٪

معرفی کتاب دوست های من، عشق های من

کتاب دوست‌های من، عشق‌های من نوشته مارک لوی و ترجمه نسرین اسماعیلی است که این کتاب را انتشارات جمهوری روانه بازار کرده است. این رمان با نگاهی به مفاهیم دوستی، پیوندهای انسانی و دغدغه‌های والدگری پس از طلاق، ماجرای دو رفیق دیرین را روایت می‌کند که تصمیم می‌گیرند با هم‌خانه‌شدن، بر تنهایی روزمره پیروز شوند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دوست های من، عشق های من

کتاب دوست‌های من، عشق‌های من نوشته مارک لوی از آثار شناخته‌شده در ادبیات عامه‌پسند معاصر فرانسه است که موضوع تنهایی انسان در شهرهای بزرگ را به تصویر می‌کشد. این رمان با لحنی ملایم و شوخ‌طبعانه، روابط عاطفی و چالش‌های زیستی دو مرد را پی می‌گیرد که پس از جدایی از همسرانشان، مسئولیت سرپرستی فرزندان خود را بر عهده دارند. این کتاب نشان می‌دهد که چگونه پیوند رفاقت می‌تواند در گذار از بحران‌های شخصی، نقشی آرامش‌بخش داشته باشد.
کتاب دوست‌های من، عشق‌های من روایتی است از برخورد تفاوت‌های فردی با تعهدات زیست مشترک. فضای محله فرانسوی‌نشین لندن، کتابفروشی کوچک، روابط همسایگی و کشمکش‌های والدینی، بافتی گرم به این کتاب بخشیده‌اند و تعادل میان پایبندی به فرزندان و پذیرش احساسات جدید را به عنوان دغدغه‌ای انسانی منعکس می‌سازند.

خلاصه داستان دوست های من، عشق های من

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
ماتیا و آنتوان، دو دوست صمیمی از دوران مدرسه، اکنون پس از جدایی از همسران، هر یک به‌تنهایی سرپرستی فرزند کوچک خود را بر دوش می‌کشند. با نقل‌مکان ماتیا به لندن و افتتاح یک کتابفروشی در کنار دفتر کار آنتوان، پیشنهاد زندگی مشترک زیر یک سقف میان آن دو مطرح می‌شود. آن‌ها برای فرار از انزوا و ایجاد محیطی آرام‌تر برای فرزندانشان، تصمیم به هم‌خانه‌شدن می‌گیرند؛ با این شرط که هیچ زنی وارد خانه نشود. با این حال، تفاوت‌های شخصیتی، چالش‌های روزمره‌ی خانه‌داری و ورود احساسات عاطفی تازه، نظم این تصمیم را با تغییرات پیش‌بینی‌نشده‌ای روبه‌رو می‌سازد.

چرا باید کتاب دوست های من، عشق های من را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب دوست‌های من، عشق‌های من عبارت‌اند از:

• این کتاب بر پویایی رفاقت‌های دیرین و حمایت عاطفی متقابل میان افراد در شرایط زیستی دشوار تمرکز کرده است.
  • این کتاب به خواننده کمک می‌کند دغدغه‌ها و فشارهای پنهان والدگری پس از طلاق را بهتر دریابد.
  • این رمان موضوع تنهایی شهری را به دور از فضایی تاریک و در قالب روایتی گرم و آرام دنبال می‌کند.
  • این کتاب به خواننده کمک می‌کند اهمیت بازسازی زندگی شخصی و سازگاری با تغییرات را درک کند.

خواندن کتاب دوست‌های من، عشق‌های من به افراد زیر پیشنهاد می‌شود:

• این کتاب برای کسانی مناسب است که به رمان‌های فرانسوی عامه‌پسند و احساسی علاقه دارند.
  • این کتاب به خوانندگانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌هایی با محوریت دوستی پایدار و پیوندهای اجتماعی علاقه‌مند هستند.
  • خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که مایل‌اند آثاری با موضوع بحران‌های پس از طلاق و بازتعریف زیست روزمره بخوانند.
  • این کتاب برای کسانی مناسب است که به خواندن داستان‌هایی با فضای شهری آرام و لطیف علاقه دارند.

بخشی از کتاب دوست های من، عشق های من

«ماتیا پشت پیشخوان کتابفروشیش نشسته بود. چند تا فاکتور، یه بروشور و یه نامه از مدرسه که تاریخ جلسهٔ آینده اولیاء و مربیان رو بیان می‌کرد رو می‌خوند. یه نامه اداری چروک، خطاب به آقای گلور هم بود که ماتیا انتهای کاغذ رو که توی کشوی صندوق بود، گرفت و روی پاکت آدرس مالکش رو در کِنت کپی کرد. به خودش قول داد که بره و ساعت ناهار پستش کنه. به ایوون زنگ زد تا میزشو رزرو کنه. بهش جواب داد "واسه هیچ و پوچ مزاحمم نشو، چهار پایه سوم پیشخوان از این به بعد مال توئه." زنگولهٔ در به صدا دراومد. یه خانوم جوان زیبا وارد کتابفروشی شد. ماتیا نامه رو رها کرد.
- خانوم پرسید: مطبوعات فرانسوی دارید؟
ماتیا به قفسه‌ای که نزدیک درب ورودی بود، اشاره کرد. خانوم جوان از هر روزنامه یک نمونه برداشت و به طرف صندوق رفت.
- ماتیا پرسید: دلتون برای فرانسه تنگ شده؟
خانوم جوان جواب داد: نه، هنوز نه.
اون تو جیبش دنبال پول خورد می‌گشت و از ماتیا که به نظرش فوق‌العاده بود، تعریف کرد. ماتیا ازش تشکر کرد و روزنامه‌ها رو از دستش گرفت. آندری به اطرافش نگاه می‌کرد. توی یه قفسه، یه کتاب نظرشو جلب کرد. روی پنجهٔ پاش بلند شد.
- اون کتاب ادبیات Lagarde et Micrard قرن هفده هست که اون بالا می‌بینم؟»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دوست های من، عشق های من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
مجموعه و فروستادبیات بیگانه انتشارات جمهوری
برچسبادبیات فرانسه

نظری برای کتاب ثبت نشده است.