کتاب سفر به مسکو
خواندن نظراتمعرفی کتاب سفر به مسکو
«سفر به مسکو» یادداشتهای سفر پنج روزه محمدصادق کریمی به کشو روسیه و شهر مسکو است:
خیابان آربات، از قدیمیترین و مشهورترین خیابانهای مسکو است. ما به بخش قدیمی خیابان آربات کار داریم. بخشی که هیچ ماشینی از آن رد نمیشود.
جایی که سنگفرش است و چپ و راست آن، پر است از کافه و رستوران و هتل، و نه چیز دیگری. یک خیابان رمانتیک، در شب آرام مسکو.
سعید میگوید: هنرمندان، شبها اینجا جمع میشوند و هنرشان را عرضه میکنند. جایی که از اوایل قرن هجدهم، به عنوان یکی از بهترین مناطق مسکو، محلی شد برای زندگی اشراف و نویسندگان. جایی که «الکساندر پوشکین»؛ شاعر و نویسندهٔ روس و «ماکسیم گورکی»؛ داستاننویس و نمایشنامهنویس روس در آن زندگی میکردهاند.
پوشکین کسی بود که برای حفظ غرورش، معشوق احتمالی همسرش را به یک دوئل فراخواند، و در این دوئل از ناحیه شکم آسیب دید و دو روز پس از آن درگذشت؛ تنها برای عشق.
ابتدای آربات، یک گروه موسیقی، ایستادهاند به نواختن گیتار. مردم هم دور آنها جمع شدهاند به نظاره. ما هم میایستیم و نگاه میکنیم. چند دقیقهای مینوازند و بعد از آن، دختر نوجوانی که کلاه شاپو را برعکس به دست گرفته، بین همه میچرخد و اندامش را هم کمی تکان میدهد تا پولی جمع کند برای گروه. ما البته پولی نمیدهیم. از این گروه جدا میشویم و میرسیم به یک دیسکو.
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است