معرفی و دانلود کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی

۳.۷ امتیاز(از ۴۱ رأی)
انتشارات:
نشر تعالی

معرفی کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی

کتاب «حرفه‌ای سخن بگویید» اثر سیدمحمدامین قاسمی‌زاده است. این کتاب به شما کمک می‌کند که مهارت صحبت کردن در جمع را فرابگیرید، و با ارائه مدلی کارآمد، تحلیل مخاطب و ابزار‌های مناسب شما را برای داشتن یک سخن‌رانی موفق هدایت کند. همچنین خواننده را از اشتباهات رایج در ارائه مطالب و روش‌های شروع سخن‌رانی و آنچه که باید در ابتدای سخن‌رانی از‌آن پرهیز کند را به خواننده متذکر می‌شود. در این کتاب به زبان بدن، نقش صدا و نوع پوشش هم اشاره شده است که به شما کمک می‌کند در سخن‌رانی بعدی با ذهنی منسجم‌تر و اعتماد به نفس بیشتر ظاهر شوید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی
موضوعمدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری

۱۳۹۷/۱۱/۰۱

عالی بود

fatemeh.j68
۱۴۰۳/۰۸/۱۹

کتاب درباره نوع و شیوه ارائه مطالب بود، بنظرم که اسم کتاب گول زننده بود توقع داشتم درباره بیان و شیوه سخن گفتن و افزایش این مهارت ها صحبت کنه نه اینکه چطور برای ارائه مطالب یادداشت برداری کنیم. به...بیشتر

۱۴۰۰/۰۱/۱۳

کتاب خوبی برای کسایی که تصمیم به سخنرانی دارن یا ارائه بخشی از حرفه شون هست

targets
۱۴۰۳/۰۲/۱۵

برای سخنرانی و کار های دانشگاهی مناسب هست ، این که قسمت به قسمت وروند سخنرانی را آموزش میده خوبه اما برای فن بیان بهتر مناسب نمیدونم

داوود عبدی

مدیریت زمان
برایان تریسی
زبان بدن
تری‌ دی. کلارک
کمرویی، خجالت، جسارت و ابراز وجود، اضطراب اجتماعی، مهارت‌های اجتماعی، در کودکان، نوجوانان و بالغین
سیداصغر ساداتیان
اراده‌ی آهنین
اوریسون سویت ماردن
آموزش جامع و حرفه ای نرم‌ افزار اکسل (از مقدماتی تا پیشرفته)
ایمان اشکاوندراد
قدرت جذابیت (چگونه در هر موقعیتی بر دیگران مسلط شویم؟)
برایان تریسی