معرفی و دانلود کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی

۳.۶(از ۴۲ امتیاز)

معرفی کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی

کتاب «حرفه‌ای سخن بگویید» اثر سیدمحمدامین قاسمی‌زاده است. این کتاب به شما کمک می‌کند که مهارت صحبت کردن در جمع را فرابگیرید، و با ارائه مدلی کارآمد، تحلیل مخاطب و ابزار‌های مناسب شما را برای داشتن یک سخن‌رانی موفق هدایت کند. همچنین خواننده را از اشتباهات رایج در ارائه مطالب و روش‌های شروع سخن‌رانی و آنچه که باید در ابتدای سخن‌رانی از‌آن پرهیز کند را به خواننده متذکر می‌شود. در این کتاب به زبان بدن، نقش صدا و نوع پوشش هم اشاره شده است که به شما کمک می‌کند در سخن‌رانی بعدی با ذهنی منسجم‌تر و اعتماد به نفس بیشتر ظاهر شوید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی
موضوعمدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری

۱۳۹۷/۱۱/۰۱

عالی بود

fatemeh.j68
۱۴۰۳/۰۸/۱۹

کتاب درباره نوع و شیوه ارائه مطالب بود، بنظرم که اسم کتاب گول زننده بود توقع داشتم درباره بیان و شیوه سخن گفتن و افزایش این مهارت ها صحبت کنه نه اینکه چطور برای ارائه مطالب یادداشت برداری کنیم. به...بیشتر

۱۴۰۰/۰۱/۱۳

کتاب خوبی برای کسایی که تصمیم به سخنرانی دارن یا ارائه بخشی از حرفه شون هست

targets
۱۴۰۳/۰۲/۱۵

برای سخنرانی و کار های دانشگاهی مناسب هست ، این که قسمت به قسمت وروند سخنرانی را آموزش میده خوبه اما برای فن بیان بهتر مناسب نمیدونم

داوود عبدی

۱۴۰۳/۰۷/۰۴

عالی بود

۱۴۰۴/۱۲/۲۲

خوبه👍

آیین دوستیابی (چطور به یک فرد اجتماعی و محبوب تبدیل شویم) (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب آیین دوستیابی (چطور به یک فرد اجتماعی و محبوب تبدیل شویم) (خلاصه کتاب)
دیل کارنگی
اسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقیتصویر جلد کتاب اسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی
سید حسین اسحاقی
قدرت هوش کلامیتصویر جلد کتاب قدرت هوش کلامی
تونی بوزان
اصول و نکات کلیدی مطالعه، یادگیری و برنامه‌ریزی درسیتصویر جلد کتاب اصول و نکات کلیدی مطالعه، یادگیری و برنامه‌ریزی درسی
مرتضی‌ حاج‌بابایی
آموزش فن بیانتصویر جلد کتاب آموزش فن بیان
احمدرضا رسولی
۱۲ گام تا ارتباط موثرتصویر جلد کتاب ۱۲ گام تا ارتباط موثر
محمد سیدا
کسب و کار خانوادگیتصویر جلد کتاب کسب و کار خانوادگی
بهنام زمانیان
خنداننده شو (آموزش گام به گام استند آپ کمدی)تصویر جلد کتاب خنداننده شو (آموزش گام به گام استند آپ کمدی)
جودی کارتر
مدیریت کارها در دل مدیریت زمانتصویر جلد کتاب مدیریت کارها در دل مدیریت زمان
فهیمه شریفی
کتاب جامع اسرار زبان بدنتصویر جلد کتاب کتاب جامع اسرار زبان بدن
آلن پیز
سه گام تا کشف استعداد (کشف و شکوفایی استعداد)تصویر جلد کتاب سه گام تا کشف استعداد (کشف و شکوفایی استعداد)
علی فرزانه
آداب کتاب نویسی؛ چگونه کتاب بنویسیم؟تصویر جلد کتاب آداب کتاب نویسی؛ چگونه کتاب بنویسیم؟
سیدحسین اسحاقی
اصل ۸۰/۲۰تصویر جلد کتاب اصل ۸۰/۲۰
ریچارد کخ
حافظه نامحدود (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب حافظه نامحدود (خلاصه کتاب)
کوین هورسلی
آداب معاشرت در محیط کار به زبان آدمیزادتصویر جلد کتاب آداب معاشرت در محیط کار به زبان آدمیزاد
سو فاکس
اتیکت : ۱۱۰ نکته بسیار کاربردی از آداب معاشرت مدرنتصویر جلد کتاب اتیکت : ۱۱۰ نکته بسیار کاربردی از آداب معاشرت مدرن
حسین شیرمحمدی
چگونه ایده‌ی خلاق ایجاد کنیم؟تصویر جلد کتاب چگونه ایده‌ی خلاق ایجاد کنیم؟
بری هاکینز
اخذ اذن در ازدواج دوشیزه از محاکم قضاییتصویر جلد کتاب اخذ اذن در ازدواج دوشیزه از محاکم قضایی
گروه پژوهشی انتشارات معید مهر
کتاب جامع انتخاب رشتهتصویر جلد کتاب کتاب جامع انتخاب رشته