دانلود و خرید کتاب حرفه‌ای باشیم جلیل رسولی

انتشارات:نشر تعالی
امتیاز:
۳.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب حرفه‌ای باشیم

«حرفه‌ای باشیم» نوشته جلیل رسولی(-۱۳۵۱) است و دربردارنده تکنیک‌هایی از آداب معاشرت است برای این که در هر موقعیتی حرفه‌ای رفتار کنیم. این کتاب به آدبا معاشرت در موقعیت‌هایی همچون محیط کار، در زمان غذا خوردن، سفر و ... می‌پردازد.
R.mohammadi
۱۳۹۹/۰۳/۰۳

نمونه کتاب رو خوندم در رابطه با آداب غذا خوردن بود ،همه جا اشاره داره غذاتون رو تا آخر نخوریدونوشیدنی رو تا آخر نخورید ،نمیدونم رو چه حسابی اسراف شده با کلاس بودن ،درصورتی که طبق اعتقاد ما مسلمانها اسراف

- بیشتر
۱۴۰۱/۰۱/۲۶

مختصرومفید

ما اشتباه نمی‌کنیم صرفا می‌آموزیم (ویلسون شف)
هدی✌
پوشیدن همیشگی رنگ‌های تیره و یا پوشیدن رنگ‌های تند و زننده ممنوع است.
هدی✌
با صدای بلند صحبت نکنید.  این کار شما را مغرور و از خودراضی جلوه می‌دهد. صدایتان باید آرام و یکنواخت و لحنتان باید با زمان و موقعیت حاضر در آن هماهنگ باشد.
هدی✌
فردی که قدرت زیادی دارد، معمولاً به بدن خود حجم می‌دهد، دست‌هایش از بدنش فاصله بیشتری دارد، هنگام نشستن فضای بیشتری را اشغال می‌کند و در جمع اجازه نمی‌دهد حجم بدن کسی باعث شود او حجمش را کم کند،
هدی✌
داستان معروفی از تام واتسون؛ بنیانگذار شرکت آی. بی. ام نقل می‌کنند که یکی از کارکنانش اشتباه بزرگی مرتکب شد و مبلغ ده میلیون دلار به شرکت ضرر زد این کارمند به دفتر واتسون احضار شد و پس از ورود گفت: تصور میکنم که باید از شرکت استعفا دهم تام واتسون گفت: شوخی می‌کنید ما همین الان مبلغ ده میلیون دلار بابت آموزش شما پول دادیم.
هدی✌
کسانی که چیزی در مورد ما نمی‌دانند به وسیله تنها اطلاعاتی که در دست دارند جاهای خالی را پر می‌کنند و آن چیزی نیست جز آنچه از پوشش، رفتار و کردار ما می‌بینند.
هدی✌
 ظاهر شما و عملکردتان به یک اندازه اهمیت دارند.
هدی✌
اگر در وسط غذا برای مدتی می‌خواهید دست از خوردن بکشید باید قاشق و چنگال خود را به‌ صورت ضربدری قرار دهید که به این معنی است که شما مجدداً برای صرف غذا برمی‌گردید.
هدی✌
صرف‌نظر از فکری که شما در مورد خودتان دارید، یک عادت اجتماعی بد می‌تواند معیار فکر دیگران نسبت به شما شود. این مسئله، مخصوصاً برای خانم‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد.
یکی از عوامل چاقی، سریع غذا خوردن است