معرفی و دانلود کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی

۳.۶ امتیاز(از ۴۲ رأی)
انتشارات:
نشر تعالی

معرفی کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی

کتاب «حرفه‌ای سخن بگویید» اثر سیدمحمدامین قاسمی‌زاده است. این کتاب به شما کمک می‌کند که مهارت صحبت کردن در جمع را فرابگیرید، و با ارائه مدلی کارآمد، تحلیل مخاطب و ابزار‌های مناسب شما را برای داشتن یک سخن‌رانی موفق هدایت کند. همچنین خواننده را از اشتباهات رایج در ارائه مطالب و روش‌های شروع سخن‌رانی و آنچه که باید در ابتدای سخن‌رانی از‌آن پرهیز کند را به خواننده متذکر می‌شود. در این کتاب به زبان بدن، نقش صدا و نوع پوشش هم اشاره شده است که به شما کمک می‌کند در سخن‌رانی بعدی با ذهنی منسجم‌تر و اعتماد به نفس بیشتر ظاهر شوید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحرفه‌ای سخن بگویید: آموزش مهارت فوق‌العاده ضروری سخنرانی و فن بیان به کمک تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی
موضوعمدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری

۱۳۹۷/۱۱/۰۱

عالی بود

fatemeh.j68
۱۴۰۳/۰۸/۱۹

کتاب درباره نوع و شیوه ارائه مطالب بود، بنظرم که اسم کتاب گول زننده بود توقع داشتم درباره بیان و شیوه سخن گفتن و افزایش این مهارت ها صحبت کنه نه اینکه چطور برای ارائه مطالب یادداشت برداری کنیم. به...بیشتر

۱۴۰۰/۰۱/۱۳

کتاب خوبی برای کسایی که تصمیم به سخنرانی دارن یا ارائه بخشی از حرفه شون هست

targets
۱۴۰۳/۰۲/۱۵

برای سخنرانی و کار های دانشگاهی مناسب هست ، این که قسمت به قسمت وروند سخنرانی را آموزش میده خوبه اما برای فن بیان بهتر مناسب نمیدونم

داوود عبدی

۱۴۰۳/۰۷/۰۴

عالی بود

۱۴۰۴/۱۲/۲۲

خوبه👍

۱‍۱۴ ایده‌ی کسب‌وکار میلیونی با کمترین سرمایه اولیهتصویر جلد کتاب ۱‍۱۴ ایده‌ی کسب‌وکار میلیونی با کمترین سرمایه اولیه
سعید تقدسی
هنر بالغانه‌ نه گفتن؛ بگو نه و آسوده باشتصویر جلد کتاب هنر بالغانه‌ نه گفتن؛ بگو نه و آسوده باش
علی شمیسا
فن بیانتصویر جلد کتاب فن بیان
احمد حلت
خلاقیت و حل مسئله: آشنایی با شیوه‌های شناسایی و تقویت خلاقیتتصویر جلد کتاب خلاقیت و حل مسئله: آشنایی با شیوه‌های شناسایی و تقویت خلاقیت
برایان تریسی
یادداشت برداری بصری، روشی مدرن برای یادگیری همه چیزتصویر جلد کتاب یادداشت برداری بصری، روشی مدرن برای یادگیری همه چیز
مدیریت به شیوه مدیران برترتصویر جلد کتاب مدیریت به شیوه مدیران برتر
مدیریت و درمان افسردگیتصویر جلد کتاب مدیریت و درمان افسردگی
منصور متین
فرمول برنامه ریزیتصویر جلد کتاب صوتی فرمول برنامه ریزی
دیمون زاهاریادس
اعتماد به نفستصویر جلد کتاب صوتی اعتماد به نفس
باربارا دی‌آنجلیس
رمز اعتماد به نفس؛ علم و هنر اعتماد به نفس - آنچه زنان باید بدانندتصویر جلد کتاب صوتی رمز اعتماد به نفس؛ علم و هنر اعتماد به نفس - آنچه زنان باید بدانند
کتی کی
حرفه‌ای باشیمتصویر جلد کتاب حرفه‌ای باشیم
جلیل رسولی
ساخت انیمیشن تبلیغاتی با افتر افکتتصویر جلد کتاب ساخت انیمیشن تبلیغاتی با افتر افکت
ادریس ارمغانی
مدیریت زمان: شیوه‌های کاربردی برای بهره‌گیری موثر از وقت‌تصویر جلد کتاب مدیریت زمان: شیوه‌های کاربردی برای بهره‌گیری موثر از وقت‌
برایان تریسی
یک صفحه در یک دقیقه به روش دکتر احمد حلتتصویر جلد کتاب یک صفحه در یک دقیقه به روش دکتر احمد حلت
احمد حلت
مهارت مصاحبه: چگونه خود را با اعتماد به نفس ارایه نماییم؟تصویر جلد کتاب مهارت مصاحبه: چگونه خود را با اعتماد به نفس ارایه نماییم؟
ربکا کورفیلد
آموزش کاربردی تندخوانی در ۷ روزتصویر جلد کتاب آموزش کاربردی تندخوانی در ۷ روز
کاوه حقوقی
تحول در سخنرانی به روش تدتصویر جلد کتاب تحول در سخنرانی به روش تد
کریس اندرسون
۲۱ روش عالی برای آشنایی و ازدواج با زن دلخواهتانتصویر جلد کتاب صوتی ۲۱ روش عالی برای آشنایی و ازدواج با زن دلخواهتان
ایده‌های خوب از کجا می آیند؟تصویر جلد کتاب ایده‌های خوب از کجا می آیند؟
استیون جانسون