معرفی و دانلود کتاب صبر کن... + خلاصه رایگان

۴.۸(از ۴ امتیاز)
زهره زاهدی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب صبر کن...

رمان «صبر کن...» اثر «زهره زاهدی» مترجم و نویسنده ایرانی است؛ که با توصیف‌هایی شاعرانه و لطیف داستانی عاشقانه را در دنیای امروز بیان می‌کند. زهره زاهدی، در حوزه روانشناسی, رمان و زندگی فلاسفه آثار بسیاری را ترجمه کرده و رمان صبر کن، دومین رمان تالیف شده از این نویسنده است. قسمتی از کتاب: «آن شب بعد از رفتن آنها حال عجیبی داشتم که نه می‌توانستم با آن سر‌کنم و نه از خود برانمش. یک فکر، در گوشه مغزم انگار ذق ذق می‌کرد و آرامش تنهایی‌ام را از زیر می‌لرزاند. مثل مگسی که در گوشه‌ای از اتاق آهسته وزوز کند. نه آن قدر بلند، که ارزش برخاستن و دنبال گشتن و کشتن داشته باشد و نه آن قدر آهسته، که بتوانی نشنیده بگیری.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صبر کن... و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:صبر کن...
حجم فایل کتاب:۲.۶۵ مگابایت
شابک:-۹۷۸-۹۶۴-۸۶۶۵-۰۱-۷
تعداد صفحه‌ها:۳۰۱ صفحه
قیمت کتاب:۸۴۰۰۰ تومان
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی صبر کن...

هنرمند هنردوست
۱۳۹۷/۰۵/۱۵

صبر ودیگر هیچ

مادر پسرک
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۷

بنظر به این کتاب کم توجهی شده. داستان آدم هایی که یک جا بهم گره می خوردند.آدم هایی از خانواده متشنج یا پولدار یا فرهیخته و سرشار از محبت صوی،مانلی،لیکو،امین از دخترکی محروم از محبت در خانه پدری،پسری با رفاه زیاد،تا دخترکی که...بیشتر

دخترِ زمستون
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۶/۰۴

زیبا و خوب موفق باشید❤🙏🏻

بریده‌هایی از کتاب

ftemegz
امان از احساسات شوریدهٔ یک زن، که اگر مهارش به دست توانای عقل نباشد، ریشه‌هایش را بر باد خواهد داد.
ftemegz
تا خودت را پیدا نکنی و نفهمی که هستی و قرار است چه کنی، هیچ روزنهٔ امیدی به رویت باز نخواهد شد.
rzvmn
خیلی بد است که هیچ کجا خانهٔ آدم نباشد. خانه جای امنی است که در آن آرام می‌گیریم و به دلشوره‌ها پشت می‌کنیم. خانه جایی است که در آن تغذیه می‌شویم، درمان می‌شویم، استراحت می‌کنیم، نیرو می‌گیریم و خود را برای روزی نو و نبردی نو آماده می‌کنیم. آن روزها من خانه نداشتم.
rzvmn
زور تنها زبانی بود که از کودکی یاد گرفته بودم. زور، حتی برای دوست داشتن، حتی برای رهایی بخشیدن.
rzvmn
خلق و خوی پدرم با بالا رفتن سن، خشن‌تر و ناشکیباتر می‌شد. حرف زدن و کنار آمدن با او آسان نبود و بردباری بسیار می‌طلبید.
مادر پسرک
دوربینش را به دستم می‌داد تا عکس بگیرم. و این تجربه‌ای غریب بود. ثبت یک لحظهٔ خاص. به توقف کشاندن یک موضوعِ در حال حرکت. به تصویر کشیدن اجزای زندگی. انگار دریچه‌ای تازه از جایی دور به رویم گشوده می‌شد و مرا به درون راه می‌داد. عکاسی.
ftemegz
علت اندوه عمیق هر سهٔ ما چیزی ورای ناکامی من در اولین عشق زندگیم بود. باید مراقب می‌بودم. نبودم. می‌خواستم چیزی، حتی به قیمت یک زندگی، مرا به او پیوند دهد. بلکه با من بماند و هرگز ترکم نکند.
ftemegz
آدم تا تجربه نکند، نمی‌فهمد که آدمیزاد چه طاقتی دارد و تا کجا را می‌تواند تحمل کند.
ftemegz
آرامشی را که به این زحمت به دست آورده‌ای، ارزان نفروش.
ftemegz
- یادت باشد فرصت‌های از دست رفته همیشه قابل جبران نیستند. شاید امروز واقعاً دعای خیر مادرت همراه تو باشد.