کتاب ندبه‌های دلتنگی رضا بابایی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:رضا بابایی
امتیاز:
۴.۵از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ندبه‌های دلتنگی

«ندبه‌های دلتنگی» اولین اثر از مجموعه عاشقانه‌ها و شاعرانه‌های «موعود»، به قلم رضا بابایی (-۱۳۴۳) است که مجموعه یادداشت‌های ادبی او در فراق یار غایب از نظر است. چه بی‌عار مردمی هستیم ما! چه بی‌آب چشمانی در سر کاشته‌ایم! چه بی‌رقص دست و پایی به خود آویخته‌ایم! «چه بی‌نشاط بهاری که بی‌روی تو می‌رسد!» فریاد! از این روزهای بی‌فرهاد. حسرتا! از شب‌های بی‌مهتاب فغان! از چشم و دل ناکشیده هجر آیا هنوز، نوبت مجنون است و دور لیلی؟ پنج روزی که نوبت ماست،مغلوب کدام برج نحس است؟ تهمت نحس، اگر بر زحل ننهم، با طالع پرده‌نشین، چه می‌توانم گفت؟

درباره رضا بابایی

رضا بابایی (۱۳۴۳-۱۳۹۹) نویسنده، پژوهشگر و استاد دانشگاه ایرانی بود که در قزوین متولد شد. او تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در زادگاهش گذراند و سپس به حوزه‌ی علمیه پیوست و در سطوح عالی تحصیل کرد. بابایی همچنین در جبهه‌های جنگ ایران و عراق حضور داشت، تجربیاتی که بر نگرش و آثار او تأثیر گذاشت. از سال ۱۳۷۰، او به تدریس فلسفه، متون عرفانی و ادبیات فارسی و عرب پرداخت و بیش از ۳۰ دوره آموزشی نویسندگی در شهرهای مختلف برگزار کرد.

آثار رضا بابایی در زمینه‌های دین‌پژوهی، ادبیات و فرهنگ بسیار گسترده است. برخی از مهم‌ترین کتاب‌های او شامل «دیانت و عقلانیت»، «بهتر بنویسیم»، «چنین گفت مهتاب»، و «پیوند جان و جانان» هستند. آثار او به مسائل دینی، اجتماعی و فرهنگی پرداخته و در نقد و بررسی فرهنگ معاصر ایران نقش مهمی داشته‌اند. همچنین، کتاب‌های «مولوی و قرآن»، «درآمدی بر دین‌شناسی حافظ» و «محمد برگزیده خدا» از دیگر آثار برجسته او هستند.

رضا بابایی در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ بر اثر بیماری سرطان درگذشت. میراث علمی و فرهنگی او شامل بیش از بیست کتاب و پنجاه مقاله است که در زمینه‌های دینی، اجتماعی و ادبی جایگاه ویژه‌ای دارند.

زندگینامه رضا بابایی را در صفحه این نویسنده در طاقچه می‌توانید بخوانید.

۱۳۹۷/۰۵/۳۰

شیعیان رسم استقبال این است؟! نه دعوت نامه ای... نه دعایی... دست کم آهی بکشیم بلکه فرج حاصل شود...💔 اینگونه که ما پیش می رویم اصلا غریبه ای بر ما وارد شود، آیا خواهد فهمید گمشده ای داریم...؟ . آه مهدی جان... 💔 آه مهدی جان...💔

mkt182
۱۳۹۹/۰۱/۲۱

چقدر زیبا و دلنشین، خدایش رحمت کند استاد نازنین رضا بابایی را

بریده‌هایی از کتاب

ای همیشه بیدار! سلام!
آیا می‌آیید؟ یا هنوز مرا باور نکرده‌اید؟
«چه بی‌نشاط بهاری که بی‌روی تو می‌رسد!»
دلتنگِ ماه
باغبانم؛ ولی در باغ من جز نرگس نمی‌روید.
درس ما امروز میم است. میم مثل مهدی، مثل موعود، مثل ...
این چشم و دل را نیز خاک راه تو کرده‌ایم، باشد که غباری از آن بر گوشه‌ای از قبای تو بنشیند.
انتشارات خزان، ناشر کتاب‌های من است. باد توزیع می‌کند و ورد می‌خواند. آرزومندم، یک جمکران
یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد آنکه یوسف به زره ناسره بفروخته بود
غیبت، منتظر می‌خواهد، نه عزادار