دانلود و خرید کتاب موفقیت با ذهن زیبا ابراهیم علی عزیزی

معنایی است که انسان،

با شکوفا ساختن

نیروهای نهفته در درونش

به زندگی می‌دهد.»-اریک فروم

«موفقیت با ذهن زیبا» نوشته ابراهیم علی عزیزی(-۱۳۴۸) است. این کتاب از رازهای شگفت‌آور اندیشه تحول‌ساز می‌گوید.

عصر جدیدِ کنونی نوید دهنده ورود به مرحله تازه‌ای از شکوفایی آگاهی انسان از یک کشف بزرگ و بی نظیر است. کشفی که تمام نوآوری‌ها، زیبایی زندگی و شکوفایی توانمندی‌های درون انسان به آن بستگی دارد. این کشف بزرگ از قدرت‌های نهفته در درون انسان پرده برداشته و به انسان کنونی نیرویی فوق تصور و بی حد بخشیده است. آگاهی انسان از توانمندی‌های بیکرانش او را تبدیل به موجودی نمونه کرده است و او را برهمهٔ اوضاع دنیای خویش حاکم نموده. این راز بزرگ، قدرت درون ما را آشکار ساخته و به ما این مژده را می‌دهد که انسان توانایی خلق کردن هر موقعیتی را دارد. این کشف بی نظیر مربوط به نیروی شگفت آور اندیشه و درون ماست که ویلیامزجیمز پدر روانشناسی آمریکا از آن به عنوان مهمترین کشف بشری در صد ساله اخیر نام می‌برد. به گفته تمامی پیامبران، دانشمندان، عارفان و روانشناسان، اندیشهٔ انسان قدرت خلق کردن هر موقعیتی را دارد.

همهٔ ما می‌توانیم توسط اندیشه‌هایمان به اوج هرموفقیتی دست یابیم. می‌توانیم به آنچه که می‌خواهیم و از آن لذت می‌بریم، برسیم. برای رسیدن به چنین هدفی نیازبه داشتن سرمایه هنگفت مالی نیست؛ نیازی نیست که از امکانات و پشتوانه‌های خاصی برخوردار باشیم. نیروی اندیشه، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نامحدودی دارد. همه چیز برای دست یافتن به خوشبختی، سعادت و آرامش ما در درون اندیشه‌ها مهیا است. به اصطلاحی، قدرت آفرینش و خلق هرموقعیتی را داریم. همه چیز در دستان ماست، ثروت، معنویت، شادی.

حسین عبدی
۱۴۰۲/۰۴/۲۲

سلام کتاب عالی بود . اینکه نویسنده از زندگی خود در کتاب به تصویر کشیده بود خیلی جالب بود . و ذهنیت زیبا در زندگی و کسب و کار خیلی مهم است . انسان باید دو کار در زندگی خود

- بیشتر
ملتی که دارای افکار بزرگ باشد هیچگاه مستعمره، عقب مانده و فقیر نخواهد شد. بقاء سربلندی هر ملتی به آفرینندگی نیروی « فکر و اندیشه خلاق « آن سرزمین نهفته است.
마흐사
روزی شاگرد یک کفاش به یک جزیره دور افتاده مأمور می‌شود تا وضعیت بازارو تقاضای کفش را در آن جزیره مورد ارزیابی قرار دهد. آن شاگرد متوجه می‌شود که در آن جزیره کسی کفش به پا نمی‌کند. او فوراً این مطلب را از سر ناامیدی، توسط نامه‌ای به استادش خبر داد و در آن نامه می‌نوشت که وضع بازاردر این جزیره خراب است زیرا کسی دراینجا کفش به پا نمی‌کند. پس ازآن، استاد کفاش، شاگردی دیگر را مأمور رفتن به آن جزیره می‌کند. آن شاگرد، در کمال مثبت اندیشی، برای استادش می‌نویسد، کسی در این جزیره کفش به پا نمی‌کند واهالی این جزیره دور افتاده با کفش آشنایی ندارد، پس فرصت خوبی برای کاسبی است. در این داستان متوجه دو نوع نگرش هستید. دراینجا به دریچه نگرش دو نوع دیدگاه متفاوت آشنا می‌شوید.
마흐사
انسان برروی هر چیز که تمرکز کند، آن را به سوی خود جذب می‌کند. هرچیزی را با افکار خودتان به جهان مخابره می‌کنید، کائنات آن را به همان صورت یا شرایط هماهنگ ِآنرا به سوی خودتان ارسال می‌کند. هر فکری هم طیف فکر خود را جذب می‌کند. اگربه صورت مدام، میزگرد افکار و گفتگوی شما پیرامون موضوعات مختلفی مانند شادی، ثروت و معنویت و صلح و دوستی بچرخد، آنگاه می‌بینید که زندگی‌تان در شادی و رفاه و عشق موج می زند.
마흐사
هرگز در بیرون از وجود خودتان چیزی را نمی‌بینید مگرآنکه شرایط جذب آن را قبلاً در اندیشهٔ خودتان بوجود آورده باشید.
마흐사
هرگاه به طور مدام بر یک اتفاق خاص تمرکز می‌کنید و ازآن به صورت مدام صحبت می‌کنید، در آینده بسته به نوع تصور ذهنی و کلامتان، آن اتفاق را به سوی خود جذب می‌کنیم.
마흐사
ضمیر ناخودآگاه وظیفه‌اش تحقق باورها و اعتقادات است و هر چه را که باور داشته باشیم به صورت کاملاً پیچیده و حیرت آور محقق می‌سازد.