معرفی و دانلود کتاب زیر آسمون آبی (جلد اول) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب زیر آسمون آبی (جلد اول)

کتاب زیر آسمون آبی (جلد اول)

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب زیر آسمون آبی (جلد اول)

کتاب زیر آسمون آبی (جلد اول) نوشتهٔ جلال عرب اسدی و مریم تقی پور است و انتشارات آوای چلچله شاهرود آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب زیر آسمون آبی (جلد اول)

کتاب زیر آسمون آبی (جلد اول) داستانی برای کودکان و دربارهٔ ماه رمضان، سحری، افطار و... است. می‌توانید این کتاب را برای فرزندان خود بخوانید تا با اعمال و مناسک این ماه عزیز بیشتر آشنا شوند.

خواندن کتاب زیر آسمون آبی (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای همهٔ کودکان جذاب و آموزنده است.

بخشی از کتاب زیر آسمون آبی (جلد اول)

«یکی بود یکی نبود؛ زیر گنبد کبود، پسری زرنگ و باهوش به نام حسین بود که با خواهرش مریم مشغول منچ بازی بودند. بچه‌ها با هم بازی می‌کردند که صدای مادر و مادربزرگ را شنیدند که می‌گفتند به زودی ماه رمضان میاد. اونا داشتند باهم مشورت می‌کردند که وقت سحر و افطار ماه رمضان چه غذاهایی درست کنند.

مریم گفت: «داداشی! به نظرت سحری و افطاری چیه؟»

حسین گفت: «فکر کنم ماه رمضان که بیاد می‌تونیم علاوه بر صبحانه و ناهار و شام، سحری و افطاری هم بخوریم و کلی کیف کنیم.»

همینطور که بچه‌ها با هم صحبت می‌کردند مادر بزرگ صدای اونا رو شنید و با خنده گفت: «نوه‌های قشنگم؛ در ماه رمضان، ما آدم‌بزرگ‌ها به دستور خدا روزه می‌گیریم؛ یعنی صبحانه، ناهار و شام نمی‌خوریم و به جاش سحری و افطاری می‌خوریم.» مادربزرگ، حسین رو که کوچک‌تر از مریم بود روی پاش نشوند و همینطوری که نازش می‌کرد ادامه داد: «آره خوشگلای من؛ ما بزرگترها ماه رمضان قبل از اذان صبح یعنی وقت سحر غذا می‌خوریم که بهش سحری می‌گیم. دیگه تا اذان مغرب چیزی نمی‌خوریم و اون‌وقت افطاری می‌خوریم.»»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زیر آسمون آبی (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:زیر آسمون آبی (جلد اول)
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
شابک:۹۷۸۶۲۲۷۸۶۴۸۷۸
تعداد صفحه‌ها:۳۶ صفحه
قیمت کتاب:۲۳۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه زیر آسمون آبی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.