«غمگین مباش» نوشته دکتر عاید قرنی برای همگان کتابی بسیار سودمند است و در جهت زدودن ناامیدی و جایگزینی آن با یک دیدگاه گستردهی اسلامی نسبت به زندگی سرشار از نصایح عملی است و به خواننده میآموزد چگونه از آزمونهای این جهان سربلند و پیروز بیرون آید. در این کتاب، به آیههای قرآن و احادیث پیامبر اعظم (ص) استناد گردیده و از نظرات فیلسوفان و متفکرین شرقی و غربی بهره گرفته شده است. پیام این نوشته که از اندیشههای عمیق سرچشمه یافته است، بهطور خلاصه چنین است: «شادمانه زندگی کن، در آرامش بهسر ببر و غمگین مباش…»
بخشی از کتاب:
هرگاه خود را تنبل مییابید، آمادهی افسردگی و دلتنگی باشید، زیرا تنبلی، ذهن شما را به گشت و گذار بیهوده در گذشته و آینده میبرد و از حقایق کنونی غافل میسازد و تکرار چنین وضعی، مشابه با گونهای خودکشی تدریجی است. تنبلی و بیخیالی نیز به نوعی شکنجه شباهت دارد که در گذشته در چین روی زندانیان صورت میگرفت. به این ترتیب که آنها را زیر شیری قرار میدادند که در هر یک ساعت، فقط یک قطره آب از آن خارج میشد و در فاصلهی زمانهای انتظار برای سقوط قطره، ذهن زندانی بهتدریج بهسمت دیوانگی سوق داده میشد. فعال نبودن، بهمعنای غفلت از وظایف روزانه است و تنبلی، دزدی ماهر است که در این میان ذهن شما را قربانی میکند. پس هماکنون برخیزید، عبادتی بکنید، کتابی بخوانید، خدای خود را ستایش کنید، چیزی بنویسید یا قفسهی کتابهای خود را مرتب کنید. وسیلهای را در خانهی خود تعمیر کنید و خیری به دیگران برسانید تا بدینگونه، حرکتی کرده باشید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب غمگین مباش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
حکیمی
«زندگی بهاندازهی کافی کوتاه است، پس آن را با صرف وقتتان روی مشاجرات بیهوده، کوتاهتر نکنید.»
حکیمی
«برای هر مشکلی یا درمانی وجود دارد یا ندارد. اگر دارد آن را بیاب و اگر ندارد، بیهوده وقت خود را تلف نکن و حرص و جوش نخور.»
حکیمی
حضرت موسی از خدا خواست که او را از زخمزبان مردم در امان بدارد. خداوند فرمود: «من خود از این لحاظ مصون نیستم. آنها را خلق نموده و روزی میرسانم؛ اما به من کفر میورزند.»
Sajjad Nikmoradi
حفظ تعادل بین عشق و نفرت که از زبان مبارک پیامبر اسلام (ص) جاری شده است، گوش بسپارید:
«در عشقورزی به کسی که محبوب شماست، میانهروی را رعایت کنید، زیرا ممکن است روزی بیاید که نفرت جایگزین آن شود. همچنین در نفرت از دیگران نیز میانهرو باشید، چهبسا روزی برسد که انزجار به عشق تبدیل شود.»
درتکاپو...
میزان آرامش و شادمانی شما با میزان یاد و ذکر پروردگار ارتباط مستقیم دارد.
حکیمی
اگر براساس انگیزههای احمقانه، با دیگران بیامیزید، ثبات و سکون ذهن خود را بهخطر میاندازید، زیرا اینگونه افراد زیانکار در هدر دادن اوقات شما تخصص دارند و در دروغپراکنی، استاد هستند!
مژده
نعمت بینایی و شنوایی خود را با انبوهی از طلا به وزن کوه اُحُد تعویض کنید؟ یا توان تکلم خود را با قصری بزرگ مبادله نمایید؟ شما مرهون این همه لطف و مرحمت قرار گرفتهاید و هنوز نشان میدهید که به جهل و ناآگاهی دچار هستید و با وجود نان گرم، آب خنک، خواب آسوده و شیرین و صحت جسمی و روحی، هنوز هم ناامید و افسرده بهنظر میرسید؛ زیرا همواره به نداشتههایتان فکر میکنید و از داشتههایتان غافل و نسبت به آنها ناسپاس هستید.
Sajjad Nikmoradi
پیام این کتاب آن است که: «شادمان باش و مثبت بیندیش و در آرامش بهسر ببر و زندگی را شایسته و کمالطلبانه سپری کن و عمر خود را شادمانه بگذران.
Sajjad Nikmoradi
غصه، ارادهی روح را سست میکند و جسم را از تحرک میاندازد و قلب نیز هیچ سودی از آن نمیبرد. محبوبترین چیز برای شیطان آن است که روحیهی مؤمن تضعیف شود یا اندوهگین گردد تا نتواند صراط مستقیم را بپیماید. خداوند میفرماید: «نجوا کردن از وسوسههای شیطان است تا بتواند در دل مؤمن تخم اندوه بکارد.»
عالیه. از دست ندهید.
کتاب خوبیست خواندنش خالی از لطف نیست.