کتاب داستان آن کلات
بهار مومنیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب داستان آن کلات
«داستان آن کلات» نمایشنامهای از بهار مؤمنی است.
(شب است. نورِ ماه از پسِ مه بر کلات میتابد. کومههایی بر پستی و بلندی دیده میشود. در چهارچوب کومهای، صادق، یوحنا، و داوود به گفتوگو و خندهاند. داوود عود مینوازد. در قابی دیگر، زلفای زیبا به نغمۀ ساز گوش ایستاده؛ در قابی دیگر شمعون و در قابِ میانی پیرِ کلات. دو مرد چهرهپوشیده، دست بر شمشیر، به میان صحنه میآیند و در پی آنان شهزاده میآید؛ او نیز دستار بر صورت بسته است.)
مرد همراه اول: بزرگِ این کلات کجاست؟ بگویید بر او میهمان آمده.
پیر: چند شب است به انتظار شمایم. دیر آمدید!
مرد همراه دوم: تمامِ راهْ مغولان بودند و ما هزار بار راه گردانیدیم تا به چشمِ آنان نیاییم و امانت به سلامت به کلاتِ تو رسانیم.
پیر: دور باشد بلایِ مغول از این امانت! اینک، خستگیِ راه درکنید که کلات ما ایمن است و مردمانش میهمان بر چشمِ خود پاس میدارند. خوش آمدید بانویم!
شهزاده: پدرم، امیر این مُلک، چون مغول به نزدیکیِ دیوارِ شهر دید، بر جانِ من بیمناک شد؛ خواست تا من پناه آورم به این کلات و گفت پیرِ آنْ حافظ جانم خواهد بود. اما ای بزرگ، آیا در امانم اینجا از مغول؟
پیر: در امانی بانو.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب داستان آن کلات و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | داستان آن کلات |
| حجم فایل کتاب | ۱.۴۸ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۰۳۰۷۱۴۱ |
| تعداد صفحهها | ۷۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۰۰۰۰۰ تومان |
مقدمه ای بر خشکسالی و شاخص های آن![]()
زهرا حجازیزاده
دُرد عشقکامبیز شادلو
هوش مصنوعی در دامپزشکیتیم پژوهشی وت سی تی
مغز، شناخت و رفتار (مجموعه سوم)حبیب الله قاسم زاده
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛ دستاوردها، ظرفیت ها، چشم اندازهامحمدحسن باقری خوزانی
۱۰۰ روش برای آموزش زبان انگلیسی به صورت آنلاینشهلا بنیآدم دیزج
فردا از امروز آغاز می شودمریم دستی گردی