کتاب خود آینده تان هال هرشفیلد + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب خود آینده تان

کتاب خود آینده تان

معرفی کتاب خود آینده تان

معرفی کتاب خود آینده تان

کتاب خود آینده تان نوشته هال هرشفیلد، اثری در حوزه‌ی خودسازی و روان‌شناسی است که به بررسی رابطه‌ی انسان با آینده‌ی خودش می‌پردازد و تلاش می‌کند نشان دهد که چگونه می‌توان با تصمیم‌های امروز، فردای بهتری ساخت. این کتاب که پریسا ابن‌یامینی آن را ترجمه و نشر ترنگ منتشر کرده، با رویکردی علمی و داستانی، مفاهیم پیچیده‌ی هویت، تصمیم‌گیری و تغییر را برای مخاطب باز می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خود آینده تان

کتاب خود آینده تان اثری است که در سال‌های اخیر و در بستر دغدغه‌های نوین روان‌شناسی و علوم رفتاری نوشته شده است. هال هرشفیلد، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه‌ی تصمیم‌گیری رفتاری، در این کتاب به این پرسش می‌پردازد که چرا بسیاری از ما در برنامه‌ریزی برای آینده دچار مشکل می‌شویم و چگونه می‌توانیم ارتباط بهتری با خود آینده‌مان برقرار کنیم. کتاب با مثال‌ها و روایت‌هایی از زندگی واقعی، پژوهش‌های علمی و آزمایش‌های ذهنی، به بررسی مفهوم هویت در طول زمان، تداوم شخصیت و نقش خاطرات و اخلاقیات در شکل‌گیری خود آینده می‌پردازد. نویسنده با الهام از داستان‌ها، فلسفه و یافته‌های علوم اعصاب، تلاش می‌کند نشان دهد که چگونه می‌توان با خود آینده به عنوان یک دوست یا حتی یک غریبه رفتار کرد و این نگاه چه تأثیری بر تصمیم‌های مالی، سلامتی و روابط ما دارد. کتاب خود آینده تان در سه بخش اصلی، ابتدا به مبانی نظری و فلسفی هویت و آینده می‌پردازد، سپس خطاها و موانع رایج در مسیر ارتباط با آینده را بررسی می‌کند و در نهایت راهکارهایی برای نزدیک‌تر شدن به خود آینده و بهبود تصمیم‌گیری ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب خود آینده تان

هال هرشفیلد در کتاب خود آینده تان با طرح پرسش‌هایی بنیادین درباره‌ی هویت و تداوم شخصیت، مخاطب را به سفری ذهنی میان گذشته، حال و آینده می‌برد. کتاب با روایت‌هایی از زندگی افراد گوناگون، از قاتلان سریالی تا عاشقان بازمانده از جنگ، نشان می‌دهد که هویت انسان در طول زمان چگونه تغییر می‌کند و چه عواملی باعث می‌شود خود آینده‌مان را شبیه به خود کنونی یا کاملاً متفاوت ببینیم. نویسنده با بهره‌گیری از آزمایش‌های روان‌شناسی و علوم اعصاب، توضیح می‌دهد که مغز ما اغلب خود آینده را مانند فردی غریبه درک می‌کند و همین موضوع باعث می‌شود تصمیم‌های امروزمان به ضرر فردایمان تمام شود. کتاب به بررسی خطاهای رایج در تصمیم‌گیری، مانند تمرکز بیش از حد بر زمان حال یا ناتوانی در همدلی با خود آینده، می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با تمرین‌هایی ساده، ارتباط عاطفی و شناختی با خود آینده را تقویت کرد. پیام اصلی کتاب این است که هرچه احساس نزدیکی بیشتری با خود آینده داشته باشیم، احتمال موفقیت در برنامه‌ریزی مالی، سلامتی و رضایت از زندگی افزایش می‌یابد.

چرا باید کتاب خود آینده تان را بخوانیم؟

این کتاب با ارائه‌ی بینش‌هایی درباره‌ی هویت، تداوم شخصیت و نقش اخلاقیات، به مخاطب کمک می‌کند تا رفتارهای امروز را بهتر درک کند و راه‌هایی برای بهبود تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی شخصی بیابد. مطالعه‌ی این اثر می‌تواند دیدگاه تازه‌ای نسبت به رابطه‌ی فرد با آینده‌اش ایجاد کند و انگیزه‌ای برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی باشد.

خواندن کتاب خود آینده تان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب خود آینده تان را به طرفداران روان‌شناسی، خودسازی، تصمیم‌گیری و کسانی که دغدغه‌ی بهبود کیفیت زندگی و آینده‌ی خود را دارند پیشنهاد می‌کنیم. در ضمن این کتاب برای افرادی که با چالش‌هایی مانند اهمال‌کاری، ضعف در برنامه‌ریزی مالی یا سلامتی و نارضایتی از مسیر زندگی مواجه‌اند می‌تواند راهگشا باشد.

بخشی از کتاب خود آینده تان

«هنگام قدم زدن در جنگلی انبوه، ناگهان خود را مقابل دروازۀ فرفورژه‌ای می‌یابید. روی علامت چوبی در ورودی نوشته شده است: "مسیر آینده". در طرف دیگر، جادۀ شنی وجود دارد که به سمت درختان می‌رود. کنجکاو می‌شوید و تصمیم می‌گیرید وارد آن شوید. دروازه را باز می‌کنید و وارد می‌شوید. بلافاصله متوجه می‌شوید که هوا خنک‌تر از همین چند ثانیه پیش است. پس از مدت کوتاهی به محلۀ خود بازمی‌گردید؛ اما بیست سال بعد. وارد خانه‌تان می‌شوید، می‌بینید که کسی از در جلویی وارد شده و به شما خیره می‌شود. گونه‌ای از شما است که بیست سال پیرتر است، با تمام نشانه‌های زمان برای اثبات آن. دور کمرتان کمی چاق‌تر شده، خطوط بیشتری روی چهره‌تان است و آرام‌تر راه می‌روید. با نزدیک شدن به خودِ آینده‌تان، تحت تأثیر تمام موضوعات احتمالی گفت‌وگو قرار می‌گیرید. مثل این است که با دوست قدیمی‌ای صحبت می‌کنید که سال‌ها است او را ندیده‌اید؛ نمی‌توانید تصمیم بگیرید که اول از چه بگویید. خودِ آینده‌تان مسلماً سراغ همسر و فرزندان خود را می‌گیرد و اینکه چگونه جهان پیرامونتان تغییر کرده است. نیازی به گفتن نیست که بیست سال، ارزش غیبت کردن دارد. مهم‌ترین پرسش‌ها در فهرستتان دربارۀ سلامتی، پول، رضایت شغلی و خوشحالی فردی است. چه چیزی دربارۀ زندگی‌تان یاد گرفتید و چگونه زندگی کردید که باعث افتخارتان شد؟ در کجا معنا و شادی را یافتید؟ چه پشیمانی‌هایی دارید؟ چه ناامیدی‌هایی دارید؟ گمان می‌کنید وقتی همه حرف‌ها زده شد و کارها انجام شد، میراثتان چه خواهد بود؟ اما صبر کنید: پیش از سؤال‌پیچ کردن خودِ آینده‌تان، مهم است لحظه‌ای فکر کنید که می‌خواهید چقدر دربارۀ آیندۀ بیست سال بعد خود بدانید. آیا ابعادی از آینده‌تان وجود دارد که ترجیح دهید همچون رازی باقی بماند؟ از همه مهم‌تر، به‌محض خروج از دروازه، چگونه گفت‌وگو با خودِ آینده‌تان، شیوۀ تفکر و زندگی امروزی‌تان را تغییر خواهد داد؟»

عرفان
۱۴۰۴/۰۶/۰۶

کتاب نگاه علمی و در عین حال کلی به مفهوم برنامه ریزی و ضرورت تلاش برای آینده داره کل حرف کتاب اینه که چی میشه ما برای بدست آوردن چیزی در آینده در زمان حال تلاش می کنیم و چطوری

- بیشتر