معرفی و دانلود کتاب خزان بی گناهی + خلاصه رایگان
٪۲۰

کتاب خزان بی گناهی

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب خزان بی گناهی

کتاب خزان بی گناهی (Fall from innocence, the body) نوشته استیون کینگ و ترجمه ماندانا قهرمانلو و داستان بلندی از مجموعه‌ی «فصول گوناگون» است که نشر افراز آن را منتشر کرده است. این کتاب روایت چند پسر نوجوان در شهری کوچک است که در اوج تابستانی خشک و داغ در جست‌وجوی جسد پسربچه‌ای گمشده راهی سفری پیاده در امتداد ریل راه‌آهن می‌شوند. داستان بلند حاضر ماجرایی پرتنش و پراتفاق را دنبال می‌کند و به دنیای درونی راوی و دوستان او، خانواده‌های ازهم‌گسیخته، خشونت پنهان و لحظه‌ی عبور از کودکی به نوجوانی می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خزان بی گناهی اثر استیون کینگ

کتاب خزان بی گناهی داستان بلندی است به قلم استیون کینگ که با زاویه‌دید اول‌شخص از زبان گوردون لاچنس، نویسنده‌ای در بزرگسالی، به تابستانی در آستانه‌ی ۱۳سالگی او بازمی‌گردد. داستان بلند حاضر با تأمل راوی درباره‌ی مهم‌ترین اتفاقات زندگی و دشواری صحبت درمورد آن‌ها آغاز می‌شود. از ابتدای اثر درمی‌یابید که قرار است با خاطره‌ای دردناک روبه‌رو شوید؛ خاطره‌ای که با دیدن نخستین جسد و مواجهه با مرگ گره خورده است.

در داستان بلند خزان بی گناهی با شهری کوچک، تابستانی بی‌باران، خانه‌ی درختی پسرها، ورق‌بازی، سیگارهای دزدکی و رادیوی قدیمی روبه‌رو می‌شوید. موضوع اصلی گم‌شدن پسربچه‌ای به نام ری بروور، خبر تصادف او از زبان دو جوان لات و قرارگفتن جسد پسرک در کنار ریل راه‌آهن است. این داستان بلند سفر بیرونی چهار پسر را دنبال می‌کند و نیز لایه‌به‌لایه به گذشته‌ی هرکدام سر می‌زند؛ پدری روان‌پریش که گوش‌های پسرش را روی اجاق سوزانده، برادری کشته‌شده در ارتش، فقر، الکل، کتک و احساس نامرئی‌بودن در خانواده.

خزان بی گناهی با رفت‌وبرگشت میان زمان حال و گذشته و نیز گنجاندن داستانی کوتاه از شخصیت اصلی در میانه‌ی کتاب، نشان می‌دهد که چگونه یک سفر چندروزه‌ی کودکانه به نقطه‌ی عطفی در شکل‌گیری هویت، دوستی و نگاه راوی به مرگ و عدالت تبدیل شده است.

خلاصه داستان خزان بی گناهی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

گوردون لاچنسِ بزرگسال به تابستانی در آستانه‌ی ۱۳سالگی برمی‌گردد؛ زمانی که همراه با سه دوستش (کریس، تِدی و وِرن) در شهر کوچک کسل راک زندگی می‌کرد. خبر گم‌شدن پسربچه‌ای به نام ری بروور از رادیو پخش می‌شود و بعد وِرن زیر ایوان خانه‌شان به‌طور تصادفی گفت‌وگوی برادرش و دوستش را می‌شنود که از دیدن جسد همان پسر کنار ریل راه‌آهن می‌گویند. چهار پسر تصمیم می‌گیرند مخفیانه راهی شوند، ریل را دنبال کنند و جسد را کشف کنند تا نامشان در اخبار و روزنامه‌ها بیاید.

این داستان بلند از ماجرای جست‌وجوی جسد فراتر می‌رود و به ترس‌ها، شرم‌ها و زخم‌های پنهان هرکدام می‌پردازد؛ از پدر روان‌پریش تِدی تا برادر کشته‌شده‌ی گوردون و خشونت پدر دائم‌الخمر کریس. این سفر بهانه‌ای می‌شود برای مواجهه‌ی مستقیم با مرگ، دوستی، وفاداری و این سؤال که بزرگ‌شدن دقیقاً از کجا شروع می‌شود.

چرا باید کتاب خزان بی گناهی را بخوانیم؟

داستان بلند خزان بی گناهی تصویری از نوجوانی در حاشیه‌ی جامعه نشان می‌دهد؛ جایی که فقر، خشونت خانگی و بی‌توجهی والدین با رؤیاهای کودکانه و شوخی‌های بی‌پایان در هم می‌آمیزد. خواندن این کتاب فرصتی است برای دیدن لحظه‌ای که کودکان با مرگ، گناه، مسئولیت و انتخاب‌های اخلاقی روبه‌رو می‌شوند و می‌فهمند بی‌گناهی همیشه ماندگار نیست.

خواندن خزان بی گناهی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب از قرن ۲۰ آمریکا به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان بلند (نوولا) با حضور شخصیت‌های نوجوان علاقه دارند. همچنین اثر حاضر به خوانندگانی پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند سویه‌ی انسانی‌تر و احساسی‌تر جهان استیون کینگ را تجربه کنند.

درباره استیون کینگ

استیون کینگ (Stephen King) در سال ۱۹۴۷ میلادی در شهر پورتلندِ آمریکا به دنیا آمد. زمانی که هنوز کودک بود، پدرش به بهانه‌ی خرید سیگار از خانه خارج شد و دیگر هرگز بازنگشت. پس از آن، مادر خانواده مسئولیت بزرگ‌کردن استیون و برادرخوانده‌اش، دیوید، را به تنهایی بر عهده گرفت و با دشواری‌های فراوان از آن‌ها مراقبت کرد. علاقه‌ی کینگ به نویسندگی از سال ۱۹۵۹ و پس از نگارش مطلبی برای یک روزنامه‌ی محلی با شمارگان محدود شکل گرفت. او در آن دوران به نوشتن نقدها و مقالاتی درباره‌ی برنامه‌های تلویزیونی مشغول بود.

کینگ اندکی بعد، داستان‌های کوتاه اولیه‌ی خود را با بهای ۳۰ سنت به ساکنان محل زندگی‌اش می‌فروخت و برخی از آن‌ها را نیز در اختیار همکلاسی‌هایش قرار می‌داد؛ هرچند معلمان مدرسه پس از اطلاع از این موضوع، مانع ادامه‌ی این کار شدند. بیشتر نوشته‌های آغازین او در ژانر علمی‌ـ‌تخیلی قرار داشتند. او با مطالعه‌ی مجلات ترسناکی که متعلق به خاله‌اش بود، در سال ۱۹۵۹ به ادبیات وحشت گرایش پیدا کرد. کینگ از نویسندگانی مانند «هاوارد فیلیپس لاوکرفت»، «رابرت بلاچ» و «جک فینی» تأثیر پذیرفت و سپس داستان ترسناک I Was a Teenage GraveRobber را نوشت.

نقطه‌ی عطف مهم در زندگی استیون کینگ در سال ۱۹۶۷ رخ داد؛ زمانی که موفق شد داستان «کف شیشه‌ای» را منتشر کند. از سال دوم دانشگاه به‌طور منظم برای روزنامه‌ی دانشگاه مقاله‌های هفتگی می‌نوشت و هم‌زمان در فعالیت‌های سیاسی و دانشجویی نیز حضور داشت. او عضویت تشکل‌های دانشجویی را بر عهده داشت و ابتدا با این دیدگاه محافظه‌کارانه که جنگ ویتنام مغایر قانون اساسی است، فعالیت می‌کرد، اما بعدها به یکی از حامیان پرشور جنبش ضدجنگ در دانشگاه اورونو تبدیل شد.

او در سال ۱۹۷۰ مدرک کارشناسی زبان انگلیسی خود را دریافت کرد. پس از ازدواج، با مشکلات مالی فراوانی روبه‌رو شد و به‌دلیل فشار خون بالا، ضعف بینایی، صافی کف پا و کاهش قدرت شنوایی نتوانست شغلی مرتبط با رشته‌ی تحصیلی‌اش به دست آورد. این نویسنده مدتی در یک کارخانه‌ی تولید مواد شوینده به کارگری پرداخت.

استیون کینگ نخستین داستان کوتاه خود را پس از پایان تحصیلات دانشگاهی نوشت و پس از ازدواج نیز شمار زیادی از داستان‌های کوتاهش را به فروش رساند. سرانجام در سال ۱۹۷۳ یکی از داستان‌های بلندش با عنوان «کری» با استقبال چشمگیری مواجه شد. موفقیت این اثر باعث شد از مشاغل جانبی فاصله بگیرد و تمام وقت خود را به نویسندگی اختصاص دهد. ترس‌های شبانه، ارواح شیطانی، بیماران روانی خودآزار و دگرآزار از مهم‌ترین عناصر و مضامین آثار استیون کینگ به شمار می‌روند. این عناصر سبب شده است که کینگ به‌عنوان نویسنده‌ای شناخته‌شده در ادبیات وحشت شهرت پیدا کند. بسیاری از داستان‌های او بعدها به فیلم‌های سینمایی تبدیل شدند؛ آثاری همچون «مسیر سبز»، «جآنی»، «درخشش»، «منطقه‌ی مرده»، «رهایی از شاوشنگ» و «کری و کریستین».

جوایز و افتخارات نویسنده

استیون کینگ بیش از ۱۰۰ جایزه‌ی مهم دریافت کرده است. از میان این افتخارات می‌توان به جایزه‌ی World Fantasy Award for Life Achievement در سال ۲۰۰۴، Medal for Distinguished Contribution to American Letters در سال ۲۰۰۳، National Medal of Arts از ایالات متحده در سال ۲۰۱۴، Canadian Booksellers Association Lifetime Achievement Award در سال ۲۰۰۷، Grand Master Award از انجمن نویسندگان معمایی آمریکا در همان سال، Bram Stoker Award برای دستاوردهای بلندمدت در ادبیات وحشت در سال ۲۰۰۲، International Horror Guild Living Legend Award در سال ۲۰۰۳، Los Angeles Public Library Literary Award در سال ۲۰۱۰، Mason Award از جشنواره‌ی Fall for the Book در سال ۲۰۱۱ و Audie Award for Lifetime Achievement در سال ۲۰۲۰ اشاره کرد.

اقتباس از کتاب خزان بی گناهی

از این کتاب در سال ۱۹۸۶ برای تولید فیلمی به نام کنار من بمان (Stand by Me) به کارگردانی اقتباس شد. فیلم‌نامه‌ی این اثر که توسط بروس ای. اِوانز و رینولد گیدئون نوشته شده بود، نامزد جایزه‌ی اسکار بهترین فیلم‌نامه‌ی اقتباسی و همچنین نامزد جایزه‌ی انجمن نویسندگان آمریکا در همین بخش شد.

بخشی از کتاب خزان بی گناهی

«من که فکر می‌کردم، همه چیز زیر سرِ همان گوچر لعنتی‌ست. در واقع تصور می‌کردم، اتفاقاتی بدتر از این‌ها دیگر وجود نخواهد داشت. تصمیم گرفتم، کماکان به راهم ادامه دهم، هرچند به این منتهی شود که داغ دیگری بر روی دل پدر و مادرم بگذارم. پدر و مادری که یکی از فرزندانشان در قبرستان کسل وی‌یو دفن شده بود، و یکی دیگر نیز زندانی دارالتأدیب پسران ویندهام می‌شد. بی‌بروبرگرد مطمئن بودم که مایلوی هراس‌آورِ حال‌بهم‌زن، ما را به پلیس لو می‌دهد. به محض پایان ساعت کاری زباله‌دانی، حادثهٔ پیش آمدهٔ اخیر مجدداً به کلهٔ پوکش خطور می‌کرد. و در این صورت متوجه ورود غیرقانونی من نیز می‌شد، حالا چه زباله‌دانی جز اموال عمومی باشد، چه نباشد. و احتمالا به این درک نایل می‌شد، حق مسلم او بوده که سگ احمقش را در پی من بفرستد. درست است که ساطور سگ شکاری چندان هراس‌آوری نبود، اما اگر من در مسابقه دو به‌طرف حصار برنده نمی‌شدم، بی‌بروبرگرد پارچهٔ جین را جر واجر می‌کرد. تمام این مسایل به‌سان سایه‌ای بسیار تاریک بخشی از آن روز را تیره و تار ساخته بود. اندیشه‌ِ‌ی غم‌انگیز دیگری نیز مدام در ذهنم می‌چرخید ـ این اندیشه که هیچ شوخی‌ای در میان نیست، و ما سزاوار بداقبالی شوم و نحسی واقعی و جدی‌تر بوده‌ایم. شاید خداوند خود خواسته، به ما هشدار دهد که به‌سوی خانه بازگردیم. اصلاً ما عازم دیدار چه چیزی بودیم؟ پسر بچه‌ای که در اثر برخورد با قطاری باری له و لورده شده بود؟»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خزان بی گناهی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخزان بی گناهی
انتشاراتانتشارات افراز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه فصول گوناگون

نظری برای کتاب ثبت نشده است.