معرفی و دانلود کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد

کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد

کتاب آفتاب بر گلوی گندم‌ ها شکوفه می‌ دهد نوشته‌ معصومه سیاه‌ پشت خاچکی مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب شعر آزاد و کوتاه، جهان شاعرانه‌ای سرشار از تصویر، طبیعت، عشق، رنج و رؤیا را پیش چشم می‌آورد و در کنار شعرها، داستانی نمادین و چند صفحه تصویر و یادداشت پایانی نیز دارد. زبان اثر سرشار از ترکیب‌های تازه و پیوند مداوم عناصر طبیعی با تجربه‌های انسانی است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد اثر معصومه سیاه‌ پشت خاچکی

کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد اثری از معصومه سیاه‌ پشت خاچکی است که در آن، شعر، روایت و یادداشت‌های شخصی در کنار هم قرار گرفته‌اند و چشم‌اندازی یکپارچه از جهان ذهنی شاعر ساخته‌اند. شاعر در مقدمه از سفر از خاک به افق، از سکوت به نغمه سخن گفته است و کتاب را تلاشی برای گفت‌وگو با جهان، شنیدن آرزوی رهایی و امید و عشقی معرفی کرده است که از مرزهای زمان و مکان عبور می‌کند.

در همان صفحات آغازین، طبیعت به‌عنوان معلم اصلی معرفی شده است؛ جایی که هر برگ فلسفه‌ای پنهان و هر درخت پلی میان زمین و آسمان است. در کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد شعرها در چند بخش پراکنده‌اند و عناوینی مانند زندگی کوچک من، بازمانده، درختان در رؤیا، انسان بمان، جنون شب، آب عریان به گلوی آواز تیغ می‌کشد، آسرین زیبای من، فراموش خواهی کرد، آفتاب بر گلوی گندم‌ها شکوفه می‌دهد، اساطیر، خرافه، سایه‌ها سرفه می‌کنند، جوانه‌ها در آفاق، دشت‌های آرزو و ای انسان؛ به چه می‌اندیشی؟! در میان آن‌ها دیده می‌شود.

در بخش پایانی کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد داستانی نمادین با عنوان مینا و پلنگ آمده است که در فضایی کوهستانی و روستایی، پیوند عشق، طبیعت و خشونت انسانی را روایت کرده است و سپس چند صفحه به معرفی تابلوها، دست‌نوشته‌ها و اهدای آثار شاعر به موزه‌ی مردم‌شناسی کندلوس اختصاص یافته است.

چرا باید کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد را بخوانیم؟

خواندن کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد فرصتی است برای دیدن دوباره‌ی طبیعت و انسان در آینه‌ی همدیگر. این اثر با تصویرهای پررمزوراز، رابطه‌ی عشق، خشونت، مرگ، امید و آزادی را در قالب شعر و روایت پی می‌گیرد و نشان داده است که چگونه می‌توان از دل رنج، زبانی سرشار از رویش و نور ساخت.

خواندن کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد به دوستداران شعر معاصر فارسی، علاقه‌مندان به تصویرپردازی‌های طبیعت‌محور، کسانی که به پیوند ادبیات و تجربه‌های زیسته‌ی جمعی و فردی توجه دارند و مخاطبانی که از متن‌های نمادین و چندلایه لذت می‌برند، پیشنهاد می‌شود.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآفتاب بر گلوی گندم ها شکوفه می دهد
موضوعشعر نو، شعر معاصر
نویسندهمعصومه سیاه پشت خاچکی
انتشاراتانتشارات متخصصان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۰/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.