کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه)
معرفی کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه)
کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) نوشتهی آکیرا و با ترجمهی مینو اسمعیلی مجموعهای از یادداشتها و جملات کوتاه دربارهی عشق، جدایی، دلتنگی و رهاکردن است که نشر آلاقلم آن را منتشر کرده است. در این کتاب برای هر روز، متنی کوتاه به دو زبان آمده که فرایند عبور از یک رابطهی عاطفی را در طول زمان دنبال میکند. متنها بیشتر شبیه اعترافهای صمیمی، گفتوگوهای ناتمام و فکرهای نیمهشب هستند که از دل یک دلشکستگی عمیق بیرون آمدهاند. ساختار کتاب بر محور روزها پیش میرود و خواننده را از شوک جدایی تا پذیرش تدریجی همراهی میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه)
کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) روایت روزبهروز ذهن و دل راوی بعد از یک جدایی عاطفی است. آکیرا در قالب جملهها و پاراگرافهای بسیار کوتاه، احساسات متغیر و گاهی متناقض یک دلباخته را ثبت کرده است؛ از خشم و انکار و امید و توجیه تا دلتنگی، وابستگی، اعتراف و درنهایت نوعی پذیرش تلخ. در بسیاری از بخشها، راوی میان گذشته و حال رفتوآمد میکند؛ یکبار در حال شمردن روزها و ماههای بعد از جدایی است و بار دیگر در حال مرور اولین نگاه، اولین خندهها و برنامههایی که برای آیندهی مشترک چیده شده بود. در کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) هر «روز» یک واحد مستقل است؛ گاهی فقط یک جملهی کوتاه مثل «من لایق خداحافظی بهتری بودم» و گاهی چند خط بلندتر که به شکل گفتوگو با معشوق غایب نوشته شده است. متنها از دل تجربهی یک رابطهی ناتمام بیرون آمدهاند؛ رابطهای که در آن راوی مدام میان «امید به برگشتن» و «اجبار به رهاکردن» در نوسان است. در بخشهای مختلف کتاب، مضمونهایی مثل ترس از فراموششدن، اعتیاد به پیامها و خاطرهها، حس کافینبودن، مقایسهی خود با دیگران، و تلاش برای بازسازی اعتمادبهنفس تکرار و هر بار از زاویهای تازه بیان شده است. کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) بهتدریج از روزهای اولِ شوک و ناباوری به روزهایی میرسد که راوی شروع میکند به دیدن خود، ارزش خود و حق داشتن یک رابطهی سالمتر. بااینحال حتی در روزهای پایانی هم دلتنگی و سؤالهای بیجواب حضور دارند و همین، حالوهوای کتاب را صادقانه و نزدیک به تجربهی واقعی جدایی نگه میدارد.
خلاصه کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه)
کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) مجموعهای از یادداشتهای روزانه است که مسیر یک دلشکستگی را دنبال میکند. راوی از روزهای اول جدایی شروع میکند؛ جایی که هنوز درگیر شوک، انکار و امید به برگشتن است و مدام میپرسد چرا اینهمه وقت گذاشتی اگر قرار بود بروی؟ در ادامه، متنها وارد مرحلهی دلتنگی مزمن میشوند؛ شببیداریها، چککردن پیامهای قدیمی، حسادت به آدمی که دیگر مال او نیست، و جنگ هرروزه برای پیامندادن. کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) بهمرور به نقطهای میرسد که راوی میپذیرد «من لایق رابطهی بهتری بودم» و شروع میکند به بازتعریف ارزش خود، هرچند هنوز در پسزمینه، رؤیای شانس دوباره و دیدار احتمالی آینده زنده است. پیام اصلی کتاب، عبور تدریجی از وابستگی به سمت خودآگاهی و رهاکردنِ کسی است که نمیخواهد بماند.
چرا باید کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) را بخوانیم؟
کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) تجربهی احساسی جدایی را بدون تئوری و توضیحهای پیچیده، در قالب جملههای کوتاه و صریح نشان داده است. خواننده میتواند فرازونشیبهای یک دلباختگی ناتمام را در آینهی این متنها ببیند، احساسات شخصی خود را نامگذاری کند و بفهمد که تناقضها، ضعفها و دلتنگیهایش در چنین موقعیتی چقدر انسانی و مشترک است.
کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) به کسانی پیشنهاد میشود که جدایی عاطفی را تجربه کردهاند، درگیر رابطههای ناتمام و یکطرفه هستند یا میخواهند احساسات پیچیدهی بعد از پایان یک رابطه را بهتر بفهمند. همچنین به علاقهمندان متنهای کوتاه احساسی و اعترافگونه پیشنهاد میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ۳۶۵ روز بدون تو (دوزبانه) |
| عنوان در زبان مبدأ | ۳۶۵Days Without You |